Cele Mai Bune Croaziere 3 Din Los Angeles

Cu două porturi diferite pentru a alege de la Long Beach și San Pedro, Los Angeles este un oraș de croazieră minunat. Oferă călătorii atât la nord cât și la sud, așa că indiferent dacă căutați să vă îndreptați spre Coasta Pacificului și peste graniță în Canada sau în sud, spre plajele însorite și vremea caldă a Mexicului, veți putea găsi un lucru uimitor croaziera pentru a se potrivi nevoilor tale. Există o mulțime de opțiuni diferite de croazieră din care să alegeți în Los Angeles; citiți mai departe pentru a afla mai multe despre câteva dintre cele mai bune croaziere din LA și începeți să vă planificați următoarea călătorie astăzi.

- Linia de croazieră norvegiană - 6 Night Pacific Coast - Norwegian Bliss

Los Angeles este una dintre locațiile cheie de pe coasta Pacificului din America de Nord, dar sunt multe mai multe de văzut de-a lungul acelei întinderi emblematice de țărm, așa că de ce să nu experimentați totul din confortul unei nave de croazieră de lux, prin acest 6 Night Pacific Croaziera de litoral de la Norwegian Cruise Line. Oferind aproape o săptămână întreagă de plăcere și multiple opriri pe parcurs, această croazieră populară și foarte apreciată vă poate permite să experimentați toată magia Coastei Pacificului la un preț avantajos, cu unele camere disponibile pentru mai puțin de $ 60 pe noapte.

Pentru această croazieră, pasagerii vor avea onoarea și oportunitatea distinctă de a călători într-una dintre cele mai recente adăugări ale liniei de croazieră Norwegian: Norwegian Bless. Măsurând aproape 1,100 picioare în lungime și capabil să transporte peste 4,000 pasageri la un moment dat, această navă de croazieră este un colos și are o listă extinsă, exhaustivă de caracteristici și facilități pentru a partaja cu oaspeții săi, inclusiv, dar fără a se limita la, mai multe restaurante și gustări. zone, o mulțime de baruri diferite, un cazinou, piscine, spa, magazine, spectacole live, un curs cu etichete laser, tobogane de apă și multe altele.

Această croazieră este o experiență completă pe Coasta Pacificului, așa că veți face câteva opriri pe parcurs. În primul rând, veți vizita frumosul oraș San Francisco, minunându-vă de podul Golden Gate și poate chiar călărind una dintre telecabinele istorice înainte de a urca înapoi la bordul Bliss pentru a vă îndrepta spre Canada. Acolo, vă veți opri în cele două orașe Victoria și Vancouver, înmuind o anumită cultură locală, vizitând diverse repere, muzee, magazine, restaurante și multe altele, înainte de a vă deplasa spre casă.

- Carnavalul - 4 Noaptea Catalina și Baja Mexic - Inspirația Carnavalului

Poate aveți un stil de viață ocupat sau doriți doar să vă luați mai multe vacanțe scurte, mai degrabă decât una mare. Oricum, dacă nu aveți mult timp pentru a petrece o croazieră, croaziera '4 Night Catalina și Baja Mexico' de la Carnaval este o opțiune excelentă. S-ar putea să dureze doar patru zile, dar această croazieră oferă o mulțime de emoții și plăcere în acea perioadă de timp și este o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să croiască în Mexic din LA.

Această croazieră are loc la bordul remarcabilului Inspirație de Carnaval. O navă imensă cu un echipaj de aproximativ 920, Inspiration este dotată cu o gamă vastă de caracteristici și facilități uimitoare, toate concepute pentru a vă face experiența cât mai minunată și plăcută posibil. Restaurantele de la bord servesc câteva tacouri, burgeri și opțiuni culinare mai rafinate, în timp ce există o mulțime de moduri distractive de a-ți petrece timpul și la baruri și magazine.

După plecarea din LA, croaziera face repede prima oprire pe Insula Santa Catalina din California Channel. O destinație extrem de romantică, Santa Catalina este un loc minunat pentru iubitorii de a petrece ceva timp de calitate împreună în diferitele golfuri și plaje, dar oferă, de asemenea, niște locuri bune de pescuit, cumpărături și mese pentru care toată familia se poate bucura. Apoi, veți pleca spre Ensenada, unul dintre cele mai bune locuri de croazieră din Mexic, care adăpostește câteva plaje minunate, magazine și atracții unice precum Riviera de Ensenada.

- Princess Cruises - 7 Night Classic Coast California - Ruby Princess

California este un loc atât de frumos, nici nu trebuie să părăsiți statul pentru a avea o vacanță uimitoare. Există atât de multe lucruri de văzut în California, în special de-a lungul Coastei Pacificului, iar această croazieră „7 Night Classic Coast California” de la Princess Cruises vă permite atât dvs. cât și colegilor dvs. de călători să experimentați frumusețea deplină a Golden State pe parcursul unei săptămâni magice. Este una dintre cele mai bune metode de a vedea California și camerele interioare sunt disponibile de la prețul de până la 75 $ pe noapte.

Această croazieră vă permite să vă bucurați de facilitățile, luxul și confortul prințesei rubine. O navă de croazieră iubită care a fost construită din 2007, această navă a câștigat premii pentru confortul, eleganța și stilul său. Oferind o gamă uriașă de opțiuni de divertisment, inclusiv serile iconice „Filme sub stele”, această navă de croazieră este concepută pentru oaspeții care doresc să profite la maximum de fiecare zi de croazieră. Veți găsi, de asemenea, posibilități super mese la bord, precum și cazare confortabilă și o mulțime de activități pentru pasagerii de toate vârstele.

Așa cum indică și numele acestei croaziere, „7 Night Classic Coast California” ia în unele orașe și locații importante din California precum San Francisco, San Diego și Monterey, așa că veți obține un amestec bun de experiențe pe plajă și oraș. , cu o mulțime de atracții unice și repere de verificat în fiecare locație. Vă veți îndrepta, de asemenea, la sud de graniță pentru o oprire la ensenada frumoasă din Mexic, pentru a adăuga puțin flir latin la călătoria voastră.