Cele Mai Bune Croaziere 3 Din New Jersey

Statisticile arată că mai multe persoane aleg croaziere ca vacanță în fiecare an, principalele avantaje ale croazierelor fiind confortul, comoditatea lor și faptul că vă permit să vizitați o mulțime de locații diferite, fără a fi nevoie să faceți probleme cu zborurile plictisitoare și ore lungi de călătorie obositoare fără nimic de făcut.

O navă de croazieră de la o linie fruntașă precum Royal Caribbean sau Carnival vă permite să vă bucurați de o mulțime de oportunități, activități și experiențe și puteți obține câteva croaziere grozave din Bayonne, NJ, care este principalul port de croazieră pentru statul New Jersey și un port extrem de popular cu rezidenții New York și Philadelphia. Vedeți mai jos pentru informații despre câteva dintre cele mai bune croaziere din NJ și începeți să rezervați următoarea vacanță astăzi.

- Royal Caribbean - 5 Noaptea Bermuda - Imnul mărilor

Croaziera „5 Night Bermuda” cu Royal Caribbean este o altă opțiune excelentă pentru persoanele care caută o croazieră din NJ. Datorită lungimii sale relativ scurte, aceasta este o croazieră la prețuri accesibile, care poate atrage întreaga familie și are, de asemenea, un preț foarte echitabil, cu încăperi interioare disponibile cu mai puțin de $ 100 pe noapte, punând costul total al cazării sub $ 500. Alte opțiuni de cazare sunt disponibile și celor care au nevoie de spațiu suplimentar sau confort.

Nava pe care veți naviga pentru această croazieră este Imnul mărilor, un membru extrem de popular al flotei regale din Caraibe. O navă de croazieră din clasa cuantică, Imnul mărilor oferă câteva caracteristici uimitoare și facilități pentru a merge împreună cu serviciile standard, restaurante, baruri, cluburi, zone de fitness și multe altele. Unele dintre punctele culminante ale acestei nave de croaziere uimitoare includ Gigi, o sculptură de girafă din fibră de carbon 10m înaltă a artistului francez extraordinaire, Jean Francois Fourtou, împreună cu locul de divertisment Two70, Teatrul Regal, Sala de Muzică, restaurantul italian al lui Jamie și multe altele.

Croaziera '5 Night Bermuda' pornește din Cape Liberty și face singurul popas în King's Wharf, Bermuda. De acolo, veți putea experimenta frumusețea deplină a acestei locații uimitoare, cu plaje cu nisip roz, terenuri de golf cu vedere la ocean, restaurante de clasă mondială, zone comerciale uimitoare, site-uri istorice unice și multe altele abia așteptând să fie descoperite.

- Croaziere cu celebrități - Croazieră pentru ziua independenței 10 - Summit pentru celebrități

Croazierele sunt întotdeauna unice și interesante, dar pentru a face următoarea croazieră mai specială, de ce să nu alegeți „10 Night Independence Day Cruise” din Celebrity Cruises? După cum sugerează și numele, această croazieră, care se desfășoară doar o dată în an, este perfect programată pentru a vă ajuta să sărbătoriți vacanța națională a Americii pe mare. Este o șansă uimitoare, o dată în viață, de a te bucura de o croazieră pe care nu o vei uita niciodată, iar prețurile sunt destul de rezonabile, de asemenea, dacă rezervați în avans, camerele interioare sunt disponibile cu prețul de până la $ 135 pe noapte.

Această croazieră specială are loc pe nava clasei Millennium, Celebrity Summit. Exemplu perfect al excelenței Crucerilor Celebrity, Summit-ul Celebrity oferă o gamă vastă de caracteristici, facilități și facilități uimitoare. Dacă vă este foame sau însetat, veți găsi o mare selecție de zone de luat masa și restaurante pe toată nava. Dacă pur și simplu doriți să vă retrageți în confidențialitatea și confortul cazării dvs., veți vedea că Celebrity Summit oferă unele dintre cele mai bune cabine și apartamente de pe orice navă de croazieră din lume. Dacă doriți să vă distrați, veți descoperi piscine, terenuri de sport, centre de fitness, spa-uri, jocuri, spectacole live, activități și multe altele.

După plecarea de la Bayonne, NJ, această croazieră se îndreaptă spre nord și face prima oprire în Newport, Rhode Island pentru prima ta gustare a vieții din New England. De acolo, veți trece peste granița internațională și veți vizita Sydney și Halifax în Nova Scotia, înainte de a vă îndrepta din nou spre sud în timp ce se apropie Ziua Independenței și veți putea vizita frumosul Port Harbour și apoi veți admira artificiile 4th din iulie din Boston. Vă veți putea bucura, de asemenea, de o oprire la Portland, Maine, pentru site-uri și mai istorice, plaje frumoase și farmecuri de coastă clasice din New England înainte de a vă deplasa spre casă.

- Royal Caribbean - 6 Night Canada & New England - Aventura mărilor

Una dintre cele mai importante croaziere din New Jersey în acest moment este croaziera „6 Night Canada & New England” din Royal Caribbean. Vei călători cu una dintre cele mai bune linii de croazieră în afaceri pe una dintre cele mai frumoase nave ale lor, mărturie frumusețea și maiestatea Coastei Atlantice până la New England și peste granița internațională în Canada. Este o croazieră uimitoare, memorabilă și magică pentru pasagerii de toate vârstele, prețurile începând de la 90 $ pe noapte.

Pentru această croazieră, veți fi întâmpinați la bordul Adventure of the Seas, o navă de croazieră din clasa Voyage și unul dintre cele mai importante momente ale flotei Royal Caribbean. Această navă, la fel ca multe alte nave de croazieră Royal Caribbean, a trecut printr-o mulțime de renovări și reamenajări de-a lungul anilor pentru a fi la curent cu vremurile și pentru a oferi cele mai bune servicii și experiențe tuturor oaspeților. Indiferent de ce caracteristică sau amenajare ai avea nevoie, îl vei putea găsi pe Adventure of the Sea, această navă având mai multe bazine, un parc acvatic, o mulțime de restaurante, baruri, cluburi, spectacole live, activități, jocuri, terenuri de sport și multe altele.

Croaziera în sine pornește din Cape Liberty în NJ și face în total trei opriri. Prima dintre aceste opriri este la Bar Harbor din Maine. Fără îndoială unul dintre cele mai frumoase orașe de coastă din Noua Anglie, Bar Harbour este situat pe insula Mount Desert, în zona golfului francez și oferă priveliști deosebite și plaje stâncoase și nisipoase de explorat. Apoi, te vei îndrepta în Canada și vei face o oprire la Saint John, pe Golful Fundy, unde poți verifica miracolul uimitor al naturii: Reversing Rapids. În cele din urmă, veți vizita frumosul oraș Halifax din Nova Scotia înainte de a vă îndrepta spre casă.