3 Cele Mai Bune Croaziere Din Tampa

Există mai multe porturi de croaziere grozave în toată Florida, Port Canaveral și Miami sunt câteva exemple cheie. Unul dintre cele mai bune porturi pentru explorarea Insulelor Caraibelor și alte destinații precum Mexic din Florida este Port Tampa Bay. Cunoscut anterior ca Portul Tampa, acest port are o istorie de aproape o sută de ani în spatele său și oferă croaziere de la linii de frunte ca Royal Caribbean și Carnaval până la destinații cheie din toată Marea Caraibelor. Dacă plănuiți o croazieră în Florida, citiți mai departe pentru a afla câteva detalii și rezumări interesante ale câtorva dintre cele mai bune croaziere Tampa.

- Norwegian Cruise Line - 4 Night Bahamas - Norwegian Pearl

Una dintre croazierele cele mai bine cotate cu plecare din Tampa este croaziera „4 Night Bahamas” de la Norwegian Cruise Line. Este doar o croazieră relativ scurtă, dar îți oferă tot timpul și oportunitățile de care ai nevoie pentru a face niște amintiri cu adevărat magice și a avea experiențe de clasă mondială pe un paradis insular tropical, spre deosebire de oricare altul. Mai mult, aceasta este și o croazieră destul de accesibilă, cu întregul pachet disponibil pentru mai puțin de $ 300 într-o cameră simplă de interior.

Dacă alegeți să rezervați această croazieră Tampa în Bahamas, veți călători la bordul frumoasei perle norvegiene. Cu sute de membri ai echipajului la bord pentru ca șederea dvs. să fie cât mai perfectă și plăcută, această navă a fost proiectată cu confort în minte. Dispune de peste 15 diferite opțiuni de luat masa și mai mult de o duzină de bare. Veți găsi, de asemenea, zone și activități pentru familie, divertisment live, un cazinou, un spa și multe altele, așa că există întotdeauna ceva distractiv de făcut.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre această croazieră Bahamas din Tampa este destinația sa. Multe croaziere Bahamas merg către Nassau, dar aceasta se oprește la Great Stirrup Cay, care este o locație exclusivă, de lux, insulă privată, deținută în întregime de linia de croazieră norvegiană. Aceasta înseamnă că nu există mulțimi și vă veți putea bucura de o experiență completă a insulei tropicale într-o atmosferă incredibilă de pace și liniște.

- Carnavalul - Noaptea 5 Western Caribbean - Paradisul carnavalului

Dacă sunteți în căutarea unei aventuri interesante în Marea Caraibelor din portul Tampa, croaziera „5 Night Western Caribbean” de la Carnaval ar putea fi opțiunea perfectă. Această croazieră apelează la mai multe locații din Caraibe, permițându-vă să vă bucurați de acele ape faimoase calde și nisipuri moi, albe, iar prețurile sunt foarte rezonabile, cu camere interioare disponibile de la mai puțin de $ 60 pe noapte.

Pentru această croazieră Tampa, veți călători în Paradisul carnavalului. O navă de croazieră din clasa Fantasy care operează doar din Tampa, Paradisul este un vas uimitor, cu o mulțime de facilități și funcții distractive la bord, inclusiv un parc acvatic complet Water Works, cu multiple tobogane de apă, activitățile Seuss at Sea pentru copii, o mulțime de baruri și restaurante diferite, așa că nu va trebui niciodată să-ți fie foame sau sete, și multe, multe altele.

Această croazieră pleacă de la Tampa și face prima oprire în George Town pe insula Grand Cayman. Acolo, veți putea face niște cumpărături fără taxe în multe magazine și stațiuni diferite, precum și explorarea locațiilor interesante, cum ar fi Muzeul Național Insulele Cayman sau pur și simplu agățat pe plajă sau în jurul portului. A doua oprire a croazierei tale în Caraibe este insula mexicana Cozumel, acasă pentru unele dintre cele mai frumoase plaje și cele mai bune locuri de snorkeling pe care le-ai putea spera vreodată.

- Carnaval - 5 Night Havana & Cozumel - Paradisul carnavalului

Căutați o croazieră cubaneză din Tampa? Dacă da, această croazieră „5 Night Havana & Cozumel” de la Carnaval ar putea fi exact ceea ce îți trebuie. Foarte apreciat și puternic recomandat de oaspeții trecuți, această croazieră vă permite să vă bucurați de farmecele și minunile unice ale Cuba, făcând totodată o altă oprire la o destinație de lux a insulei Caraibelor, totul la un preț avantajos. Puteți găsi camere de interior cu mai puțin de $ 350 în această croazieră, cu camere și apartamente cu balcon disponibile și la prețuri mai mari.

Această croazieră are loc în Paradisul carnavalului, una dintre cele mai bune nave de croazieră din Tampa. Paradisul, la fel ca și ceilalți membri ai flotei Carnavalului, este complet echipat cu o gamă uriașă de opțiuni de luat masa, așa că veți avea întotdeauna ceva nou pentru a-ți împiedica gusturile de pe această navă. De asemenea, veți găsi o mulțime de baruri, cluburi și zone de divertisment live la bord, împreună cu o mulțime de distracții pentru întreaga familie la parcul acvatic Water Works, cu piscinele și diapozitivele sale.

Această croazieră Tampa face prima oprire în vibrantul, plin de culoare, istoric oraș Havana, care este centrul cultural și economic cheie din Cuba și are atât de multe de oferit. Fie că explorezi străzile din Havana Veche sau admiri repere cheie precum El Capitolio, pur și simplu vei iubi acest oraș uimitor. De acolo, veți avea o altă oprire pentru a vă aștepta cu nerăbdare, deoarece croaziera „5 Night Havana & Cozumel” face a doua oprire pe insula Cozumel din Caraibe Mexicane, acasă pentru tot felul de animale sălbatice și câteva plaje pur și simplu uluitoare.