Cele Mai Bune Croaziere 3 În Hawaii Din California

Datorită faptului că lumea modernă ne face mai agitați și mai stresați ca niciodată, nu a fost niciodată mai important să te îndepărtezi de toate și să te distrezi, iar croazierele sunt una dintre cele mai bune metode de a scăpa, oferind libertate, relaxare și îngăduință. de toate felurile. De fapt, croazierele devin de fapt unul dintre cele mai populare moduri de a călători datorită modurilor în care permit oamenilor să se simtă total relaxați, nefiind nevoiți să depună eforturi unice. Cu o croazieră, tot ce trebuie să faci este să urci la bordul bărcii și să lași echipajul să se odihnească.

Croazierele pot fi savurate în întreaga lume, din America de Nord până în America de Sud, Europa, Asia și nu numai. Când vine vorba de listarea celor mai populare destinații de croaziere din lume, Hawaii pare să apară întotdeauna în partea de sus a listei. Starea insulei găzduiește niște plaje uluitoare, vederi superbe, peisaje uimitoare și oameni prietenoși, cu o mulțime de repere minunate de văzut, mâncare grozavă pentru a mânca și activități distractive de încercat. Dacă plănuiți o croazieră în Hawaii, California este un loc minunat pentru a începe.

Cele mai bune croaziere în Hawaii din California

Croazierele circulă spre Hawaii din mai multe porturi californiene diferite, inclusiv San Pedro, Long Beach, San Diego și San Francisco, așa că nu contează unde te afli în Golden State, nu ești niciodată prea departe de un port important. oraș. Există o mulțime de opțiuni diferite pentru persoanele care doresc să facă o croazieră în Hawaii din California, cu mai multe linii de croazieră majore, inclusiv prințesa și carnavalul care operează pe această rută. Citiți mai departe pentru a afla totul despre câteva dintre cele mai bune croaziere hawaiene pe care v-ați dori să încercați.

- Princess Cruises - 15 Insulele hawaiene de noapte

Pentru un tur complet, magic, al Insulelor Hawaii și nu numai, Insulele 15 Night Hawaiian din Princess Cruises este o opțiune incredibilă. Este de fapt o croazieră hawaiană la un preț foarte echitabil, cu camere interioare disponibile pentru mai puțin de $ 70 pe noapte dacă rezervați la orele potrivite. Această croazieră pleacă de la San Pedro, care este ușor accesibilă pentru oricine din zona Los Angeles și călătorește direct în Hawaii, apelând la mai multe locuri din jurul statului Aloha, inclusiv Honolulu, Nawiliwili, Lahaina și Hilo.

Acest lucru oferă pasagerilor o mulțime de opțiuni diferite, cu activități precum sporturi nautice, snorkeling, surfing, caiac, explorare, băi de soare și multe altele disponibile la fiecare stație. De acolo, croaziera face ca încă un bonus să se oprească în Ensensada, Mexic, înainte de a se întoarce în California. Aceasta este o croazieră cu caracteristici complete, cu o mulțime de opțiuni diferite pentru aventură și îngăduință; pasagerii vor fi tratați cu un eșantion complet și variat de locații hawaiene, cu amintiri magice garantate.

- Carnival - 14 Night Hawaii Carnaval Călătorii

Bucurați-vă de două săptămâni întregi de distracție la soare, cu excepționalul croazieră 14 Night Hawaii Carnival Journeys din California în Hawaii cu Carnavalul. Pasagerii vor călători pe excepționalul Carnival Splendor, dotat cu o gamă uriașă de facilități și caracteristici interesante, pentru a vă asigura că fiecare secundă a călătoriei dvs. trece fără probleme.

Primul său port de apel este Kahului, pe insula Maui, unde călătorii pot vizita locații precum Parcul de plajă Kanaha și Grădinile Botanice Maui Nui. De acolo, croaziera continuă spre Honolulu, capitala și centrul cultural din Hawaii, locul unde se află locații precum Pearl Harbor și Golful Hanauma. Următoarele opriri sunt Kailua-Kona și Hilo, atât pe Insula Mare, cât și acasă pentru unele plaje uluitoare și peisaje naturale. În cele din urmă, croaziera sună la Ensenada, în Mexic, înainte de a pleca acasă.

- Holland America Line - 17 Night Hawaii Holiday

17 Night Hawaii Holiday este una dintre cele mai extinse croaziere hawaiene pe care ai putea spera să le găsești vreodată. Camerele interioare sunt disponibile în această croazieră cu prețul de până la $ 90 pe noapte, așa că nu se referă doar la bogați și celebri. Croaziera pleacă din portul San Pedro din zona LA și face o listă lungă de opriri în jurul Hawaii. Primul apel la capitala Honolulu, cufundând pasagerii în fața culturii hawaiene.

De acolo, croaziera se îndreaptă spre Lahaina pe insula Maui, acasă pentru câteva plaje uimitoare, un port superb și câteva locații istorice interesante, cum ar fi Muzeul de casă Baldwin. După aceea, croaziera Holland America Line se oprește la Hilo înainte de a călători chiar pe lângă Vulcanul Kilauea. Cu siguranță veți dori să vă îndreptați către una dintre zonele de observație și să vă aduceți aparatul foto pentru acest moment cu totul special. După aceea, croaziera sună la Kailua-Kona pe Insula Mare înainte de a opri la Ensenada, în Mexic, în drum spre casă.