3 Cele Mai Bune Croaziere Din Decembrie

Croazierele se derulează pe tot parcursul anului, cu calendare și programe în continuă schimbare pentru fiecare linie și navă, astfel încât există mereu lucruri noi de așteptat și noi călătorii pentru a începe pregătirea. Indiferent dacă doriți să vă bucurați de ceva timp într-un paradis insular frumos din Marea Caraibelor sau plecați într-o călătorie de-a lungul coastelor din America de Nord, America de Sud, Europa, Asia sau altundeva, linii de croazieră majore precum Carnival, Royal Caraibe, Holland America Line și Norwegian Cruise Line așteaptă să îți aducă la dispoziție fanteziile.

Decembrie este o lună deosebit de bună pentru a face o croazieră. Toată lumea asociază decembrie cu Crăciunul și este, de asemenea, o lună care este destul de rece și înghețată pentru multe părți ale lumii, în special în jurul Statelor Unite, așa că este un moment prielnic să te îndepărtezi de toate. Nu lăsa tot timpul atât de rece să te coboare; alege o croazieră pentru a te bucura de o aventură uimitoare alături de prieteni și familie. Ai putea chiar să alegi o croazieră de Crăciun pentru a sărbători vacanțele pe mare sau într-o destinație insulară uimitoare, însușindu-te de soare și stropind în ape calde și turcoaz, mai degrabă decât să stai acasă și să încerci să te încălzești. Citiți mai departe pentru unele dintre cele mai bune croaziere pe decembrie pe care le puteți lua.

- Carnavalul - Baza de noapte 3 - Cucerirea carnavalului

O croazieră extrem de populară pe tot parcursul anului, croaziera „3 Night Bahamas” din Carnaval se desfășoară de asemenea în mai multe date în decembrie, permițându-vă să vă bucurați de această croazieră pe măsură ce anul se încheie. Este o opțiune excelentă ca o croazieră de sărbătoare de Crăciun sau Anul Nou, precum și pur și simplu oferind o oportunitate distractivă de escapadă de weekend pentru oameni de toate vârstele, la un preț excelent. Pentru această croazieră, veți avea plăcerea de a călători la bordul frumoasei Cuceriri de Carnaval.

Nava de frunte din clasa Conquest, Carnival Conquest are o lungime de peste 950 și are un echipaj de peste 1,100. Acesta oferă camere superbe și apartamente de lux, cu mobilier minunat, împreună cu o mulțime de facilități la bord și caracteristici pentru confortul și confortul tuturor oaspeților. Veți găsi mai multe magazine, jocuri, cluburi, activități și spectacole la bord, precum și o mulțime de restaurante și baruri bune precum Guy's Burger Joint și Red Frog Rum Bar.

Această croazieră din decembrie durează doar trei nopți și pornește din Miami, Florida, apelând la o singură locație: Nassau. Nassau este capitala Bahamas și unul dintre cele mai bune locuri de vizitat în întreaga Caraibe pentru bucătăria, cultura, plajele, vremea însorită și multe altele. Este un oraș super cu multe de oferit, așa că indiferent de felul de activități vă place, sunteți obligat să vă distrați bine în această croazieră în Caraibe.

- Carnaval - 4 Noapte Catalina & Baja Mexic - Imaginația Carnavalului

Când nopțile reci de iarnă ale lunii decembrie încep să se strecoare, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face este să rezervați un loc la bordul Imaginației Carnavalului pentru această excelentă croazieră „4 Night Catalina & Baja Mexico” din California, până în Mexic. Este o opțiune excelentă și foarte accesibilă, cu prețuri super camere și suite disponibile pentru cei care rezervă în avans.

Vei călători pe imaginația Carnavalului pentru această croazieră. O navă bine amenajată, cu o mulțime de funcții distractive și facilități utile, imaginația iese în evidență cu adevărat în ceea ce privește mâncarea, băutura și serviciul. Veți găsi câteva baruri grozave la bord, cum ar fi Red Frog Rum Bar și Sky Box Sports Bar, împreună cu mai multe super-restaurante, de la burgeri casual, tacouri și pizza, la prețuri mai speciale.

Pentru această croazieră din decembrie, veți pleca din Long Beach, unul dintre cele două porturi de croaziere majore pentru Los Angeles și veți face două opriri. Prima oprire va fi la Avalon pe insula Catalina. Acolo, puteți vizita locații precum Moonstone Beach și Wrigley Botanical Garden, admirând peisajul uimitor nu prea departe de coasta LA. În continuare, vă veți îndrepta spre sud de graniță pentru o oprire la Ensenada, Mexic. În acest superb oraș al stațiunii portuare, vă puteți relaxa și uita de necazurile dvs. la Bahia San Luis Gonzaga, puteți vizita fascinanta Riviera a muzeului Ensenada sau chiar puteți vizita o vinărie locală sau unele divertisment live la diverse locații și parcuri din zona locală .

- Norwegian Cruise Line - 7 Night Hawaii - Pride of America

În decembrie, majoritatea Statelor Unite sunt destul de reci și înghețate, cu o mulțime de zăpadă care se încadrează în statele nordice în special, dar există o locație magică a insulei americane, care vede mult soare și vreme caldă pe tot parcursul anului: Hawaii. De aceea, această croazieră „7 Night Hawaii” este o modalitate excelentă de a te îndepărta de toate atunci când vine decembrie și poate fi o super croazieră și pentru persoanele care doresc să sărbătorească Crăciunul sau Anul Nou în stil.

Pentru această croazieră pe linia de croazieră norvegiană, dvs. și colegii dvs. de pasageri veți putea călători pe excelenta Mândrie a Americii. O navă uimitoare care are o lungime de peste 920 picioare și complet renovată în 2016, Pride of America are peste restaurante separate 15 și peste o duzină de baruri și saloane. Oferă, de asemenea, opțiuni de cazare spațioase, confortabile, frumos decorate și mobilate și multe altele, mult mai mult, întreaga navă fiind proiectată și pusă la dispoziție pentru a vă face călătoria cât mai plăcută, incitantă și variată, cu lucruri noi de descoperit. în fiecare zi și noapte.

Această croazieră „7 Night Hawaii” din Decembrie pornește din capitala Hawaii: Honolulu pe insula O'ahu. De acolo, veți merge spre Insula Maui pentru o explorare a zonei Kahului, unde puteți vizita Grădinile Botanice Maui Nui și Parcul de plajă Kanaha. În continuare, te vei îndrepta spre Insula Mare și te vei opri la Hilo și Kailua Kona pentru mai multe probe de viață insulară din Hawaii. Vei ajunge apoi să te bucuri de o croazieră prin Nawiliwili pe Kauai și o călătorie de-a lungul Coastei Napali din Kauai, acasă pentru unele dintre cele mai uimitoare peisaje oriunde în statul Aloha.