3 Cele Mai Bune Croaziere Europene

Cu atât de multe țări diferite pentru a explora și experiențe de care vă bucurați, Europa este o destinație de vacanță primordială. Ați putea petrece mai multe vieți explorând țările Europei și încă nu vedeți jumătate din ceea ce este de văzut, așa că cu siguranță merită vizitat cât de des puteți și profita la maxim de fiecare secundă a călătoriei. O modalitate de a vedea o mulțime de locuri într-o perioadă de timp relativ scurtă și de a te bucura de mult confort și lux pe parcurs, este să faci o croazieră. Vedeți mai jos pentru a afla totul despre unele dintre cele mai bune croaziere europene care v-ar putea interesa în rezervarea în acest an.

- Croaziere cu celebritati - 10 Night Riviera Franceza si Mediterana - Constelatie de celebritati

Dacă sunteți în căutarea unei croaziere europene care să poată apela la cupluri, familii, grupuri de prieteni și multe altele, oferind o gamă largă de activități și experiențe pentru toți pasagerii să se bucure, croaziera '10 Night Riviera Franceză și Mediterană' de la Celebrity Croazierele sunt un loc bun pentru a începe. Realizând mai multe opriri în mai multe țări, cu un accent esențial pe coasta de sud a Franței, această croazieră oferă o experiență o dată în viață pentru a vedea unele dintre cele mai frumoase părți ale Europei pe o perioadă de 10 zile, cu camere disponibile pentru mai puțin de $ 90 pe noapte.

Această croazieră europeană are loc la bordul navei de croazieră din clasa Mileniului, Constelația Celebrity. Dotată cu toate caracteristicile și facilitățile de care ai nevoie pentru a avea parte de un timp incredibil, Constellation este o navă de croazieră contemporană și clasică, cu multe de oferit. Veți găsi la bord o mulțime de opțiuni de luat masa diferite, de la gustări și băuturi casual pentru a vă delecta cu familia până la zone intime și fine pentru mese romantice pentru doi. Veți găsi, de asemenea, o mulțime de baruri, saloane, terenuri de sport, zone de fitness, tratamente spa, magazine fără taxe și multe altele la bord.

Această croazieră începe în Italia, plecând din portul Civitavecchia și petrecând puțin timp de-a lungul țărmului italian, oprindu-se la Livorno și Portofino înainte de a vă îndrepta spre Franța și Riviera Franceză. Acolo, veți putea să vă bucurați de casele cu acoperiș roșu, de boutique-uri de lux și de plajele frumoase din Nisa, la prima dvs. oprire franceză, înainte de a parcurge străzile istorice din Toulon. În continuare, vă veți opri la Sete, acasă pentru plaje mai uimitoare și poarta de intrare în orașul istoric Carcassonne. Ultima etapă a călătoriei dvs. va avea loc pe coasta spaniolă, oprindu-vă la Valencia, Palma de Mallorca și orașul colorat, plin de viață, Barcelona înainte de a vă îndrepta spre casă.

- Linia de croazieră norvegiană - 7 Noaptea escapadă mediteraneană - Norwegian Spirit

Una dintre cele mai frumoase zone ale Europei este, fără îndoială, Marea Mediterană. Limită de multe țări diferite, inclusiv Franța, Spania, Italia și Croația, această mare minunată este un loc popular de vacanță și poate fi un loc minunat pentru a vă bucura și de o croazieră, „7 Noaptea Mediterană” este un exemplu excelent. Această croazieră, condusă de Norwegian Cruise Line, oferă o escapadă de o săptămână întreagă pe apele Mediteranei și presupune mai multe opriri pe parcurs, prețurile începând de la mai puțin de $ 700.

Această croazieră europeană are loc la bordul spiritului norvegian. O navă vastă, frumoasă, cu o mulțime de oferte, Spiritul este pe deplin prezentat și extrem de clasat printre pasionații de nave de croazieră pentru atragerea estetică unică și pentru o gamă largă de caracteristici și facilități. Opțiunile de luat masa obțin întotdeauna note mari de la pasagerii de la bordul spiritului norvegian, această navă având peste o duzină de opțiuni diferite de luat masa, fiecare având propriile sale meniuri și stiluri de gătit. Veți găsi, de asemenea, o duzină de baruri și saloane diferite pentru a vă relaxa cu prietenii și colegii călători, magazinul oferind și un cazinou în stil Vegas, mai multe zone de divertisment live, un centru de fitness și multe altele.

Această croazieră mediteraneeană pleacă din Civitavecchia, Italia și se îndreaptă de-a lungul țărmurilor Italiei în jurul Mediteranei și în Adriatic pentru prima oprire la Dubrovnik, în Croația. Apoi, continuă prin Golful Kotor pentru o oprire la Kotor în Muntenegru, adăpostirea unor biserici superbe medievale și a unor situri istorice fascinante de văzut și descoperit, precum și de stânci superbe de calcar de admirat în zona locală. Apoi, vei vizita Messina pe insula Sicilia. Acolo, va trebui să vizitați faimosul far Punta del Faro și Ceasul astronomic din Catedrala din Messina. În cele din urmă, veți face opriri suplimentare la Napoli și Livorno, pentru a putea vizita Turnul aplecat din Pisa înainte de încheierea croazierei.

- Croaziera norvegiană - 7 Insulele grecești de noapte - Steaua norvegiană

Una dintre cele mai dorite destinații din întreaga Europă este, fără îndoială, Grecia și insulele sale uimitoare precum Santorini și Mykonos. Fie că doriți să vă bucurați de niște petreceri pe plajă cu prietenii dvs., să vă plimbați pe străzile iconice ale orașului alb cu o persoană iubită sau pur și simplu să vă relaxați pe aceste insule liniștite, pașnice, prietenoase și să vă întâlniți cu unii dintre localnici pe parcurs, croaziera „7 Night Greles Insles” de la Norwegian Cruise Line o poate face. Prețurile de la această croazieră încep de la aproximativ $ 100 pe noapte și cresc pentru diferite tipuri de cameră.

Această croazieră te vede să călătorești la bordul stelei norvegiene. Un magazin de croaziere din clasa Dawn, cu o estetică frumoasă înstelată în toată lumea, Steaua se ridică la o înălțime 965 picioare și are peste membrii echipajului 1,030 la bord. Veți găsi o mulțime de caracteristici și facilități excelente pe această navă, cu activități și jocuri noi și interesante pentru a descoperi fiecare zi, și poate fi foarte distractiv să vă plimbați pur și simplu să explorați Steaua în timp ce călătoriți între porturi. Norwegian Star este dotat cu un total de 15 diferite opțiuni de luat masa, baruri / saloane 10, un cazinou imens în stil Vegas, pentru a juca noaptea departe cu prietenii, multă distracție și jocuri pentru pasagerii mai tineri, un spa liniștitor și multe altele .

Croaziera europeană „7 Night Greles Insles” de la Norwegian Cruise Line pornește din orașul romantic Veneția, Italia și se îndreaptă spre Grecia, oprindu-vă mai întâi la minunatul oraș istoric Kotor din Muntenegru, unde puteți vizita biserici istorice și multe altele. Prima ta oprire greacă va fi la Corfu, acasă pentru câteva plaje uimitor de frumoase precum Palaiokastritsa și Sidari. În continuare, veți vizita insula magică din Santorini, de departe una dintre cele mai populare dintre Insulele Grecești. Călătoria dvs. va continua până la centrul de petrecere din Mykonos înainte de a vă opri la Argostoli, în Kefalonia, pentru un peisaj mai uimitor și oportunități super-foto. În cele din urmă, croaziera va face o ultimă oprire în portul croat Dubrovnik.