3 Cele Mai Bune Croaziere Fluviale Europene

Cu Rodanul, Rinul, Sena, Tamisa, Dunărea și multe altele, Europa nu este lipsită de râuri iconice. Cu secole în urmă, aceste râuri au fost elementul de viață al civilizațiilor europene timpurii și au rămas importante și iconice până în prezent, atrăgând milioane de vizitatori de pe tot globul. Unul dintre modurile de vârf de a experimenta râurile europene și diferitele orașe și orașe care aliniază malurile lor este de a face o croazieră fluvială europeană. Cu linii precum Croaziere pe râul Viking și Avalon Waterways care oferă o serie întreagă de croaziere diferite de-a lungul râurilor importante din Europa, nu a fost niciodată un moment mai bun să vă bucurați de aceste călătorii cu prietenii și familia. Vedeți mai jos pentru detalii despre câteva dintre cele mai bune croaziere fluviale europene.

- Croaziere pe râul Viking - 7 Night Lyon & Provence Northbound - Viking Delling

Rodanul este unul dintre cele mai semnificative râuri din Europa și, de asemenea, unul dintre cele mai mari. Plecând din Elveția prin Franța și în Marea Mediterană, acest râu a fost cândva o rută comercială și de transport foarte importantă pentru Franța și rămâne o cale navigabilă minunată de explorat într-o croazieră fluvială europeană. Această croazieră „7 Night Lyon & Provence Northbound” de la croaziere pe râul Viking oferă o modalitate excelentă de a experimenta frumusețea acestui râu uimitor și de a explora câteva locații cheie de-a lungul malurilor sale. Sunt disponibile diferite tipuri de cameră, iar croaziera rulează de mai multe ori pe an, în diverse date, astfel încât să puteți obține o afacere bună dacă faceți cumpărături și consultați diverse site-uri de comparație a prețurilor pentru croaziere.

Această croazieră pe râu are loc pe Delling-ul Viking, una dintre minunatele navele lungi ale lui Viking numite în onoarea zeului zorilor. Delling-ul este o navă excelentă, cu camere frumoase și o mulțime de facilități frumoase, cum ar fi o punte de soare spațioasă, Viking Lounge and Bar, un super restaurant cu pereți de sticlă pentru vederi uimitoare peste tot, Wi-Fi rapid, mașini de spălat rufe, o bibliotecă, o bibliotecă magazin și multe altele.

Croaziera „7 Night Lyon & Provence Northbound” pleacă de la Avignon în Franța și vizitează mai multe orașe cheie pe parcursul călătoriei sale. Prima oprire este la Arles, un oraș cel mai cunoscut pentru inspirația legendarului artist Vincent Van Gogh. În continuare, veți petrece ceva timp la Viviers, acasă la o frumoasă catedrală și câteva monumente istorice uimitoare. A treia oprire va fi Tournon, un alt oraș istoric atractiv, înconjurat de podgorii și peisaje frumoase. În cele din urmă, veți vizita orașul Lyon, care este acasă pentru unele dintre cele mai bune produse alimentare și piețe din toată Franța, împreună cu numeroase magazine, muzee, galerii și multe altele.

- Avalon Waterways - 4 Night Crăciun în Alsacia și Germania - Avalon Visionary

Pentru o croazieră pe râul european, cu o notă festivă deosebită, alegeți „4 Noaptea de Crăciun în Alsacia și Germania” din Avalon Waterways. Crăciunul acesta se desfășoară doar la sfârșitul anului în timpul sezonului de vacanță, permițându-vă pe voi și pe colegii dvs. de pasageri să intrați cu adevărat în spiritul Crăciunului vizitând câteva locații frumoase din jurul Alsaciei și Germaniei și să vă opriți la o grămadă de piețe diferite de Crăciun pe parcurs.

Pentru această croazieră, veți călători pe Visionarul Avalon. Frumos conceput cu intimitate și confort în minte, Visionary oferă două punți de apartamente uimitoare, cu ferestre imense, care vă permit să priviți spre apă și peisaj în timp ce călătoriți de-a lungul râurilor din Europa. Apartamentele de pe acest vas se măsoară la 200 metri pătrați, așa că există o mulțime de spații pentru a vă întinde și a nu vă simți înghesuiți sau aglomerați. Veți găsi, de asemenea, o mulțime de facilități la bord, inclusiv o zonă de exerciții, acces fiabil la internet, saloane, mâncare excelentă la Sky Bistro și multe altele.

Croaziera „4 Night Crăciun în Alsacia și Germania” pornește din Zurich, Elveția și vă permite să vă bucurați de toată distracția sezonieră a unora dintre cele mai iubitoare Crăciun din Europa. Prima ta oprire va fi în orașul istoric Breisach din Germania. În continuare, vă veți îndrepta spre Franța pentru a vă opri la Strasbourg, în regiunea Alsacia, unde sunt câteva dintre cele mai bune piețe de Crăciun din lume și câteva clădiri vechi minunate. A treia ta oprire va fi orașul german Heidelberg de pe râul Neckar, care găzduiește un pod din secolul 18th și un castel din secolul 16th. În sfârșit, călătoria dvs. se va încheia în orașul Frankfurt, unde se pot bucura de mai multe distracții și experiențe de Crăciun.

- Croaziere pe râul Viking - 7 Noaptea Dunărea Waltz spre est - Viking Vilhjalm

Dunărea este un alt râu semnificativ din Europa, care a fost un traseu important de comerț și transport, care se întoarce în urmă cu sute de ani. În această croazieră „7 Night Danube Waltz Eastbound” din croaziere pe râul Viking, veți vizita unele dintre cele mai importante locuri de-a lungul Dunării și veți vedea de ce și cum a jucat un rol atât de mare în dezvoltarea mai multor țări.

Croaziera '7 Noaptea Dunării Waltz Eastbound' are loc pe Vilhjalm Viking. Numită după William I Longsword, un șef Viking care a condus Normany în secolul 10th, acest uimitor lăcomie oferă state-of-the-art, camere și facilități frumos decorate. Veți găsi multe lucruri de făcut și de văzut la bord, inclusiv un restaurant minunat, un magazin, o bibliotecă, acces Wi-Fi, serviciu de spălătorie, televizoare cu ecran plat cu filme la cerere, o punte super-soare, mai multe zone de lounge, un bar Viking și multe altele.

Această croazieră fluvială europeană își începe călătoria în Passau, Germania, deși există o variantă „spre Vest” care pornește din Budapesta, Ungaria, dacă preferați să mergeți în cealaltă direcție. Croaziera face prima oprire la Linz, în Austria, un oraș uimitor de atractiv, cu o arhitectură uimitoare modernă și antică. În continuare, veți vizita Krems și Melk, de asemenea ambele în Austria, înainte de a vizita capitala austriacă Viena, clasată pe scară largă drept una dintre cele mai frumoase orașe capitale de pe Pământ. Capitala slovacă Bratislava va fi următoarea oprire, înainte ca o a treia și ultima capitală să completeze trio-ul în timp ce sunați la Budapesta, Ungaria.