3 Cele Mai Bune Croaziere Galveston

Croazierele devin din ce în ce mai populare în fiecare an trecător, oferind călătorilor mai mult confort, lux și comodități decât pot spera să ofere alte forme de călătorie. Având în vedere că croazierele sunt atât de relaxante și plăcute, cât și să le permită oamenilor să viziteze mai multe destinații într-o singură călătorie, fără să fie nevoiți să facă niciun efort pentru a călători singuri, nu este de mirare că mai multe persoane le rezervă în fiecare an, iar prețurile devin mai multe la fel de accesibil.

Există o mulțime de porturi de croaziere diferite pentru a călători din toate zonele Statelor Unite și, dacă doriți să rezervați o croazieră din Texas, veți călători în afara Galveston. Multe linii mari de croaziere precum norvegiene, carnaval și Royal Caribbean circulă rutele din Galveston, TX. Citiți mai departe pentru a afla totul despre unele dintre cele mai bune croaziere pe care le-ați dori să rezervați de la Galveston către destinații cheie din Marea Caraibelor și nu numai.

- Caraibe regale - 4 Noaptea Caraibe occidentale - Descântecul mărilor

Dacă nu aveți prea mult timp pentru a petrece într-o croazieră sau doriți doar să vă mențineți opțiunile deschise și preferați o croazieră mai scurtă de la Galveston, astfel încât să puteți rezerva croaziere și vacanțe suplimentare mai devreme, această croazieră „4 Night Western Caribbean” Royal Caribbean ar putea fi o opțiune excelentă. Face doar o oprire și durează doar 4 zile, dar este o croazieră foarte apreciată Galveston și este un mod minunat de a experimenta plăcerile unei croaziere cu una dintre cele mai importante linii mondiale, Royal Caribbean.

Pentru această croazieră, pasagerii vor putea urca la bordul Descântecului Mărilor. O navă din clasa Vision, cu o gamă largă de caracteristici și facilități la bord, Enchantment of the Seas este un oraș plutitor pe care sunteți pe deplin liber să explorați. Veți găsi o mulțime de activități distractive și incitante la bord, cu diverse divertisment live și spectacole de care să vă bucurați în diferite momente ale zilei, o gamă largă de unități și baruri de luat masa pentru a vă împiedica să fiți înfometat sau însetat, multe sporturi și activități care să te ajute să rămâi activ și să te distrezi alături de colegii de călători și multe altele.

Această croazieră pleacă de la Galveston și face singura și oprirea sa în insula Cozumel din Mexic. Cozumel este un exemplu extrem de veritabil și pitoresc al unei insule din Caraibe, Cozumel este cunoscut pentru plajele sale cu nisip alb, apele turcoaz, super scufundări și locuri pentru snorkeling și pentru peisajele uimitoare. Este un loc minunat pentru a vă așeza pur și simplu pentru a vă relaxa, dar va face apel și la cei cărora le place să se mențină ocupați și activi, cu ruinele Maya fascinante pentru a explora la San Gervasio și o lume întreagă de comori subacvatice care așteaptă să fie admirate la Muzeul Subacuatico de Arte.

- Carnavalul - 7 Noaptea Caraibelor de Est - Libertatea carnavalului

Urcați la bordul exquisitei Carnival Freedom și porniți în călătoria unei vieți în croaziera „7 Night Eastern Caribbean” din carnaval. Disponibilă pe tot parcursul anului, cu o mulțime de date diferite din care să alegi, această călătorie din Galveston, o săptămână în Caraibe, este o opțiune excelentă pentru oricine caută să se îndepărteze de toate și să se bucure de o experiență autentică în Marea Caraibelor într-una dintre cele mai frumoase croaziere. nave acolo.

Vorbind despre navă, croaziera „7 Night Eastern Caribbean” are loc la bordul carnavalului Libertatea. Dotat cu toate luxurile și confortul de ultimă generație, care au contribuit să facă din Carnaval un nume atât de mare în lumea croazierelor, Freedom oferă o gamă vastă de opțiuni de mese și baruri pentru acele vremuri în care începi să te simți puțin foame sau Aveți nevoie de un loc bun pentru a vă agăța cu prietenii. De asemenea, oferă un cazinou, un spa, piscine, tobogane de apă, promenade, zone de observare, o mulțime de divertisment live și multe altele, întreaga navă fiind bine amenajată, ușor de navigat și pur și simplu plină de oportunități și experiențe abia așteptate să fie descoperite.

După plecarea din Galveston, această croazieră face în total trei opriri. Prima oprire este pe solul american la Key West din Florida, care este de fapt cel mai sudic loc din Statele Unite ale Americii. Acolo, puteți căuta delfini în largul coastei și consultați cafenelele, barurile și atracțiile locale înainte de a vă continua călătoria în orașul Freeport, pe insula Grand Bahama. O locație frumoasă, cu câteva plaje și peisaje uimitoare, Freeport este pur și simplu imposibil. Nu în ultimul rând, vă veți opri în capitala Bahamas, Nassau, unde puteți experimenta cu adevărat o cultură locală, faceți cumpărături, gustați bucătăria autentică din Caraibe și multe altele.

- Carnaval - 14 Noaptea Panama Canal Călătorii de carnaval - Libertatea carnavalului

Pentru o experiență de croazieră cu adevărat remarcabilă pe care nu o veți uita niciodată, urcați la bordul carnavalului Libertatea pentru două săptămâni magice de aventură în croaziera „14 Night Panama Canal Carnival Journeys” de la Carnaval. Una dintre cele mai interesante croaziere de lux Carnavalul are de oferit, această croazieră se ocupă de deplina măiestrie a Canalului Panama și face multiple opriri pe parcurs. Mai mult decât atât, prețurile pot fi foarte rezonabile pentru această croazieră dacă rezervați la orele potrivite, cu camere interioare disponibile pentru un pic de peste 1,000 $. Camerele cu vedere la ocean și balcon sunt de asemenea disponibile, împreună cu apartamente.

Această croazieră în săptămâna 2 Galveston are loc la bordul carnavalului Libertatea. Lansată în 2006, această navă din clasa Conquest a primit o mulțime de recenzii pozitive din partea pasagerilor trecuți și a reprezentat o parte importantă a apăsării care a contribuit să facă din Carnaval unul dintre cele mai importante nume de croazieră din lume. Libertatea măsoară o lungime de peste 950 și poate transporta aproape 3,000 oaspeți în total. Dispune de un bar sportiv, un club de dans 70s, un bar cu pian, o mulțime de opțiuni de luat masa diferite, inclusiv coaja de fructe de mare și wok-ul mongol și multe altele. Pentru copii, activitățile Seuss at Sea și Camp Ocean le vor ține ocupate, în timp ce adulții se vor bucura să stea în Blue Iguana Tequila Bar sau Red Frog Pub.

Această croazieră face în total șase opriri de-a lungul călătoriei sale uimitoare. Prima oprire este la George Town, pe insula Grand Cayman, care adăpostește soare non-stop și plaje uimitoare de nisip alb. De acolo, veți ajunge, de asemenea, să vă opriți la Oranjestad în Aruba și Willemstad în Curacao, împreună cu Cartagena, în Columbia, acasă pentru câteva situri istorice uimitoare. Vă veți bucura de un tranzit parțial al Canalului Panama înainte de a face încă două opriri la Puerto Limon în Costa Rica și pe insula Cozumel din Caraibe Mexicane pentru mai multe băi de soare și snorkeling pentru a vă încheia aventura.