Cele Mai Bune Hosteluri 3 Din Milano

Situat în regiunea Lombardiei în partea de nord a țării, Milano este unul dintre cele mai mari și mai cunoscute orașe din toată Italia. O capitală iconică a modei, Milano găzduiește aproximativ 1.3 milioane de oameni, cu peste 3.2 milioane în întreaga zonă metropolitană. Este al doilea oraș ca mărime din Italia, care se îndreaptă doar spre capitala Romei țării. Milano este un oraș alpha global, lider pe mai multe domenii precum design, modă, finanțe, cercetare, turism și mass-media. Este acasă la bursa italiană și are a treia cea mai puternică economie a oricărui oraș european, urmărind doar Parisul și Londra în acest sens.

Considerată ca capitală mondială a modei din lume, Milano este menționată întotdeauna alături de cele ale Londrei, Parisului și New York-ului în ceea ce privește moda și designul, găzduind în fiecare an numeroase spectacole majore de modă și design, precum Milan Fashion Week și Milan Furniture Târg. De asemenea, este acasă câteva exemple marcante de arhitectură europeană, cum ar fi Galleria Vittorio Emanuele II, Castelul Sforza, Catedrala din Milano și multe altele.

Indiferent dacă vizionați lucrări ale lui Leonardo da Vinci, urmăriți modele care își ascund lucrurile pe pasarela unuia dintre cele mai mari spectacole de modă din lume, admirați arhitectura uimitoare din jurul vostru, răsfoiți prin buticurile de lux, prinzând un meci de fotbal al unui echipă lider ca AC Milan sau Inter Milan pe stadionul San Siro, sau să ia masa la unul dintre nenumăratele restaurante uimitoare din tot orașul, Milano are atât de multe de oferit.

Orașul poate fi cunoscut pentru locații de lux și branduri de tip boutique, dar o călătorie la Milano nu este rezervată exclusiv celor bogați și faimoși; există modalități de a reduce costurile vacanței dvs. la Milano, multe pensiuni fiind de fapt găsite în jurul acestui oraș italian pentru călători, călători tineri și oameni cu buget. Vedeți mai jos pentru informații de contact și prezentări detaliate despre câteva dintre cele mai bune pensiuni din Milano.

- Queen Hostel Milano - Viale Regina Margherita, 9, 20122 Milano MI, Telefon: + 39-02-36-56-49-59

Situată într-un loc cu adevărat excelent, nu prea departe de centrul orașului, Queen Hostel Milano este înconjurată de restaurante, baruri și magazine excelente. Este locul perfect pentru persoanele care doresc să vadă o parte autentică a Milanului, fără să fie nevoiți să plătească cotele și să stea într-un hotel de lux. Această pensiune se află, de asemenea, la câțiva pași de Catedrala din Milano și de uimitoarea Galleria Vittoria Emanuele II, cu o stație de metrou locală mai mică de 10 minute.

Veți găsi Wi-Fi gratuit la Queen Hostel Milano, care este o adevărată necesitate esențială în această zi și vârstă, în special pentru tinerii călători care doresc să își păstreze fluxurile de socializare la zi cu fotografii și povești despre aventurile lor. Micul dejun gratuit este, de asemenea, servit în fiecare dimineață pentru a vă oferi un impuls energetic frumos pentru a începe ziua. La această pensiune din Milano veți găsi, de asemenea, o cafenea / bar 24 de ore, împreună cu o bucătărie comună și dormitoare spațioase, cu paturi confortabile și dulapuri de depozitare sigure.

- Ostello Bello Grande - Via Roberto Lepetit, 33, 20124 Milano MI, Telefon: + 39-0-26-70-59-21

Situat în zona Gării Centrale, Ostello Bello Grande este una dintre cele mai bine cotate pensiuni din toată Milano și este perfect pentru persoanele care se îndreaptă spre oraș cu trenul sau doresc să viziteze alte orașe italiene cu ușurință. De asemenea, este bine situat pentru persoanele care doresc să verifice principalele repere și atracții ale Milanului, cu Porto Nuovo, Arcul Pacii, Catedrala din Milano și Castelul Sforza, și multe altele nefiind prea departe.

Tarifele camerelor de la Ostello Bello Grande sunt foarte rezonabile, iar camerele și căminele în sine au fost decorate cu drag și mobilate cu tonuri curate, neutre și câteva culori luminoase pentru a adăuga un pic de viață fiecăruia. Veți primi aici mese gratuite și Wi-Fi gratuit, deci este un loc super pentru persoanele care călătoresc cu buget. Oaspeții vor putea, de asemenea, să profite de bucătărie comună, zonă de luat masa spațioasă, băi curate și terasă pe acoperiș cu vederi minunate asupra orașului.

- New Generation Hostel Urban Citt? Studi - Via Giuseppe Ponzio, 75, 20131 Milano MI, Telefon: + 39-02-84-17-54-63

Un alt loc excelent pentru a vă caza dacă călătoriți cu prietenii sau cu buget la Milano este New Generation Hostel Urban Citt? Studi. Găzduită într-o clădire veche superioară, cu ferestre mari și cărămizi atractive, această pensiune este situată nu prea departe de centrul orașului, relativ aproape de Zona Gării Centrale pentru legături de transport și, de asemenea, în jumătate de oră de câteva lucrări de artă uimitoare la Galleria Vittoria Emanuele II și repere iconice precum Catedrala din Milano.

Zona locală este surprinzător de liniștită și calmă în jurul New Generation Hostel Urban Citt? Studi, așa că poți să ai o noapte de somn bună aici, fără să te preocupe să fii deranjat sau păstrat de sunetele traficului. Vă veți putea bucura de Wi-Fi gratuit aici, împreună cu acces la lounge-ul TV, birourile de studiu și sala de jocuri. Recepția este echipată la toate orele zilei și ale nopții, așa că va fi întotdeauna cineva care să vă ajute dacă aveți întrebări sau probleme, iar căminele sunt mobilate cu paturi confortabile, lumini de citit și soluții de depozitare.