Cele Mai Bune Hosteluri 3 Din Spania

Europa este un loc extrem de popular pentru a merge în vacanță, acasă pentru unele dintre cele mai vizitate orașe și repere din lume, cum ar fi Turnul Eiffel al Parisului, Big Ben al Londrei și Colosseumul Romei. Spania este o altă țară minunată de vizitat în Europa și este, de asemenea, una dintre cele mai calde și mai însorite, datorită apropierii sale de ecuator în comparație cu o țară precum Germania sau Anglia. Numeroasele orașe frumoase și zone de coastă din Spania oferă călătorilor un milion de motive diferite de a vizita.

Indiferent dacă parcurgeți străzile colorate din capitala Cataloniei Barcelona, ​​admirați arhitectura uimitoare a capitalei spaniole Madrid, vizitați locații cheie precum Alcazar Castel din Sevilla, degustați câteva bucătării spaniole autentice într-un loc precum Granada, relaxați-vă pe Costa del Sol din Málaga, sau ceva cu totul altceva, veți găsi multe de iubit pentru Spania.

Dacă vă îndreptați spre Europa ca tânăr călător, backpacker sau pur și simplu cineva care dorește să economisească bani și să mențină costurile reduse pentru a profita la maxim de călătoria dvs. și pentru a vă îngriji banii, căminele din Spania așteaptă Bine ați venit. Hosteluri pot fi găsite în toată Spania, atât în ​​orașe mari cât și în orașe mici, oferind cazare ieftină și facilități comunale pentru ca toți oaspeții să se bucure. Citiți mai departe pentru a afla despre câteva dintre cele mai bune pensiuni spaniole din orașe precum Madrid și Barcelona.

- Hostel One Paralelo - Carrer de Salv ?, 62, 08004 Barcelona, ​​Telefon: + 34-9-34-43-98-85

Dacă vă îndreptați spre Spania pentru a vizita regiunea Catalonia și pentru a vă opri într-un oraș important precum Barcelona, ​​Hostel One Paralelo este locul unde trebuie. Situată în cartierul Sants-Montjuic din Barcelona, ​​nu departe de Castelul Montjuic, această pensiune este un loc minunat pentru a vă baza pentru explorarea capitalei catalaneze. Veți găsi repere cheie precum La Sagrada Familiar și Casa Batllo pentru a nu fi prea departe de această pensiune, cu o mulțime de magazine și restaurante bune în apropiere.

Hostel One Paralelo este una dintre cele mai accesibile pensiuni din Barcelona și, de asemenea, una dintre cele mai bune din punct de vedere al curățeniei și facilităților. Dormitoarele și camerele private de aici sunt bine amenajate, cu o decorație destul de modernă și culori strălucitoare pentru a injecta viață și vibranță în fiecare. Căminele sunt dotate cu paturi confortabile, în stil pod, cu perdele de confidențialitate și prize pentru confortul dvs., precum și mici spații de depozitare și dulapuri. Veți beneficia de acces Wi-Fi gratuit în toată această pensiune, precum și mese de seară, mașini de spălat rufe, o bucătărie comunală și chiar o terasă în aer liber cu cadă cu hidromasaj.

- Way Hostel Madrid - Calle Relatores, 17, 28012 Madrid, Telefon: + 34-9-14-20-05-83

Vă îndreptați spre capitala spaniolă Madrid? Dacă da, Way Hostel Madrid este unul dintre cele mai bune locuri de cazare. Această pensiune este situată într-o locație excelentă, chiar aproape de centrul orașului propriu-zis. Puteți accesa numeroase repere și atracții locale precum Palatul Regal din Madrid, Muzeul Nacional del Prado, Muzeul Național Thyssen-Bornemis, Biserica Apostolică și Plaza Mayor foarte ușor din această locație. De asemenea, veți găsi în apropiere o mulțime de baruri și locuri de tapas superbe, precum și câteva magazine mari și legături puternice de transport public.

Way Hostel Madrid este una dintre cele mai bine cotate pensiuni din toată Spania și se remarcă cu adevărat pentru decorarea, sensul stilului și serviciile minunate pentru oaspeți. Camerele și căminele sunt foarte bine amenajate la această pensiune spaniolă, cu o mulțime de mobilier modern și scheme de culori îndrăznețe pentru a apela la călătorii mai tineri, care îți luminează zilele și nopțile. Veți găsi un spațiu excelent în salonul TV comunal, cu canapele și mese de cafea confortabile, înconjurate, precum și o bucătărie spațioasă și băi curate. Personalul este foarte primitor și de ajutor aici, organizează vizite ghidate gratuite în oraș și oferă întotdeauna îndrumări și sfaturi pentru a vă ajuta să vă deplasați.

- Oasis Backpackers Hostel Sevilla - Calle Compa ?? a, 1, 41004 Sevilla, Telefon: + 34-9-55-22-82-87

Sevilla / Sevilla este un alt oraș minunat de vizitat în următoarea călătorie în Spania. Soarele nu pare să se oprească niciodată în acest frumos oraș din sudul Spaniei și există multe lucruri de văzut și de făcut în jur, cu o arhitectură modernă și mai veche uluitoare, de admirat. Puteți vedea totul de la Oasis Backpackers Hostel Sevilla, care este situat într-un loc central pentru călătorii din Sevilla. Stația de tramvai locală se află la mai puțin de 10 minute, Catedrala iconică din Sevilla și Plaza de Espana fiind la distanță de mers, precum și stadionul popular de fotbal local.

Oasis Backpackers Hostel Sevilla este frumos decorat cu o temă urbană elegantă. O mulțime de pereți reci și curați domină aspectul estetic, cu albe și griuri în jurul camerelor și spațiilor comunale, ceea ce face ca locul să pară mai deschis și mai aerisit. Aici veți găsi atât dormitoare, cât și camere private. Dormitoarele au paturi simple din lemn și mobilier de bună calitate, camerele fiind decorate și amenajate cu gust. Există și un bar pe acoperiș cu șold, cu propria piscină și aici, împreună cu un salon comun, o bucătărie masivă comună și o zonă de luat masa și Wi-Fi gratuit în întreaga clădire.

- Acasă Youth Hostel Valencia - Carrer de la Llotja, 4, 46001 Val? Ncia, Telefon: + 34-9-63-91-62-29

Căutați o pensiune curată, sigură și accesibilă în Valencia, Spania? Dacă da, Home Youth Hostel Valencia ar putea fi exact ceea ce îți trebuie. Proiectată pentru a fi o casă perfectă departe de casă pentru călătorii de pe tot globul, această pensiune spaniolă este situată chiar în centrul Valencia, cu repere locale precum Piața Centrală, Llotja de la Seda, Placa del Tossal și Ciudad de les Arts i les Ciencies fiind la câțiva pași.

Veți găsi câteva baruri și străzi comerciale excelente în apropiere, dacă alegeți să stați la Home Youth Hostel Valencia, care oferă camere și dormitoare luminoase, aerisite, cu dulapuri de depozitare sigure, paturi confortabile și chiar balcoane în unele camere. Întregul loc este îngrijit decorat cu modele îndrăznețe și înfloriri urbane de care tinerii călători și backpackers se vor îndrăgosti. Există mai multe spații comunale în jurul acestei pensiuni spaniole, inclusiv un bar, o terasă pe acoperiș, un salon și o zonă de luat masa.