3 Cele Mai Bune Croaziere Pe Râul Mississippi

Întinzându-se pe mai mult de 2,300 mile în lungime de la Lacul Itasca din Minnesota, până la delta sa din Golful Mexic, râul Mississippi este cel mai lung râu din Statele Unite și unul dintre cele mai cunoscute și mai iconice râuri din lumea. Acesta împarte aproape toate Statele Unite în două, fiind o graniță naturală și graniță pentru multe state, regiuni și orașe și trece prin tot felul de peisaje uimitoare de-a lungul drumului.

O vizită la râul Mississippi este o parte obligatorie a oricărei vacanțe în jurul Statelor Unite, râul deținând o semnificație specială pentru oamenii americani datorită importanței sale istorice și rolului pe care l-a jucat prin diferite evenimente cheie din istorie și dezvoltarea multor persoane. marile orașe din state precum Minnesota, Iowa, Missouri, Illinois, Kentucky, Mississippi și Louisiana. Desigur, una dintre cele mai bune metode de a experimenta orice râu este să nu mergi pur și simplu de-a lungul malurilor sale, ci să ieși de fapt pe apa în sine, și de aceea croazierele pe râul Mississippi devin extrem de populare.

Oferind o modalitate unică de a experimenta lățimea și frumusețea acestui râu iconic, având în același timp șansa de a vizita numeroase locații cheie pe toată lungimea sa, croazierele pe râul Mississippi pot începe în diferite locuri, dar au tendința de a pleca de la New Orleans în Louisiana sau St Louis din Missouri, compania americană Queen Steamboat fiind cea mai bună opțiune pentru acest tip de croazieră și care rulează o mare varietate de rute și opțiuni pentru a se potrivi tuturor bugetelor și nevoilor. Citiți mai departe pentru a afla totul despre câteva dintre cele mai bune croaziere pe râul Mississippi pe care ați putea spera să continuați și începeți să vă planificați călătoria de-a lungul acestui râu iconic astăzi.

- American Queen Steamboat Company - 5 Night Revelion Celebration - American Queen

Pentru o experiență extrem de unică de-a lungul râului Mississippi, încercați croaziera „5 Night New Year Celebration” de la American Queen Steamboat Company. După cum indică numele acestei croaziere, veți fi la bordul navei de croazieră pe măsură ce sărbătorile de Anul Nou încep, așa că veți putea spune că trebuie să vă întâmpinați într-un mod cu adevărat special în anul nou. Aceasta este o ocazie minunată de a le împărtăși cu prietenii sau cu cineva special din viața dvs., iar prețurile încep de la 1,500 $ pentru o cameră simplă de interior.

Pentru această croazieră, ca și în cazul multor alte croaziere de-a lungul râului Mississippi, veți naviga pe regina americană. Cea mai mare barcă cu aburi a râului construită vreodată, Regina americană a fost creată în 1995 și are un stil tradițional, care se întoarce până la zilele bărcilor din râul Mississippi. Nava are propriul centru de fitness, spa, Grand Saloon, Main Deck Lounge zona de divertisment, biblioteca Mark Twain Gallery și multe altele. A fost descrisă ca una dintre cele mai bune nave de croazieră realizate vreodată și este singura cale de a experimenta o croazieră autentică pe râul Mississippi. #

Această croazieră pleacă din New Orleans și de fapt nu părăsește niciodată statul Louisiana, plecând de-a lungul Mississippi în zilele premergătoare zilei de Anul Nou și oprindu-se la Nottoway și Baton Rouge pe parcursul călătoriei sale 5, oferindu-ți câteva oportunități nemaipomenite de a sărbători Anul Nou în stil.

- American Queen Steamboat Company - 8 Night Mark Twain's Mississippi - American Queen

Când te gândești la râul Mississippi, una dintre figurile principale asociate acestui reper iconic este, fără îndoială, Mark Twain, și te poți simți la fel ca Tom Sawyer și Huck Finn în timp ce călătorești de-a lungul Mississippi pe acest uimitor '8 Night Mark Twain's Mississippi' croaziera de la American Queen Steamboat Company. Prețurile pentru această croazieră încep de la aproximativ $ 300 pe noapte, variind până la $ 600 + pentru opțiunile de cazare mai luxoase.

Această croazieră, ca și celelalte din lista noastră cu cele mai bune croaziere pe râul Mississippi, are loc la bordul reginei americane. Adevăratul suveran al râului Mississippi, această navă de croazieră iconică, cu vapori, este o bucurie de privit și de minunat de experimentat. Este una dintre acele nave de care nu te-ai săturat niciodată și este pur și simplu magic să te plimbi și să admiri în orice moment al zilei și al nopții, cu noi detalii și complicații mereu în așteptare pentru a fi bucurate. De asemenea, vă veți putea bucura de o mulțime de mese fine, cu meniuri de inspirație regională și ingrediente locale folosite pe toată nava pentru a adăuga autenticitatea experienței dvs. de croazieră.

Croaziera „8 Night Mark Twain’s Mississippi” începe în St Louis, Missouri, înainte de a porni de-a lungul râului prin Missouri, Iowa, Wisconsin și s-a sfârșit în Minnesota. Pe parcurs, veți putea vizita mai multe locații cheie, inclusiv Hannibal, Missouri; Clinton, Iowa; La Cross, Wisconsin; și Minneapolis, Minnesota. Veți vedea câteva peisaje uimitoare și o mare varietate de peisaje de-a lungul acestei minunate croaziere și s-ar putea chiar inspira să scrie un clasic american ca Mark Twain însuși.

- American Queen Steamboat Company - 8 Night A Guste of the True South - American Queen

Nu există o modalitate mai bună de a petrece 8 nopți din viața dvs. decât în ​​excepționala croazieră „8 Night A Gaste of the True South” de la American Queen Steamboat Company. Luând în diverse orașe și obiective turistice de-a lungul râului Mississippi, această croazieră vă permite să faceți o călătorie în timp în zilele cu barci cu aburi, în timp ce călătoriți pe una dintre cele mai istorice și semnificative căi navigabile ale lumii moderne.

Această croazieră are loc pe Queen American, unul dintre cele mai bune vase de croazieră construite vreodată. Veți găsi o mulțime de opțiuni de divertisment la bord, inclusiv sesiuni de concert în Main Deck Lounge și spectacole de muzică live în Grand Saloon. Veți găsi, de asemenea, o mulțime de opțiuni de luat masa diferite, precum și să puteți admira designul, decorul și lucrările de lemn inspirate în victorie în jurul navei. Regina americană este o operă de artă și veți putea admira și aprecia fiecare centimetru al acestei capodopere în timp ce faceți o croazieră pe râul Mississippi.

Această croazieră pe râul Mississippi, după cum îi indică și numele, vă oferă un gust real al „Adevăratului Sud”. Se pornește din New Orleans și se oprește în Nottoway și St Francisville, în Louisiana, înainte de a trece peste linia de stat în Mississippi pentru opriri la Natchez, Vicksburg și Greenville, unde puteți vizita diverse locații istorice și puteți afla mult mai multe despre istorie și importanța acestui râu, precum și bucurarea de o adevărată ospitalitate sudică. Croaziera își va face oprirea finală în Memphis, Tennessee, acasă a conacului Graceland și a multor altor repere unice.