3 Cel Mai Bun Parcuri Pentru Rulote Noi Din Mexic

Situat în partea de sud-vest a Statelor Unite, New Mexico se află în cel mai populat stat 36th din America. Capitala sa este Santa Fe și are granițe cu Utah, Oklahoma, Arizona, Colorado și Texas, precum și cu statele mexicane Sonora și Chihuahua. Aproximativ două milioane de oameni trăiesc în New Mexico, iar statul este de fapt al cincilea ca mărime din punct de vedere al dimensiunii fizice, acoperind peste 121,000 mile pătrate în total.

Cu o istorie bogată, mai mulți hispanici și latino-americani decât orice alt stat și mai mulți rezidenți autohtoni decât orice alt stat, cu excepția Alaska, New Mexico este o locație bogată din punct de vedere cultural și diversă, cu multe de oferit. Este acasă pentru câteva zone interesante recunoscute la nivel național, de frumusețe naturală, precum Parcul Național Caverns Caverns, Monumentul Național pentru Nisipurile Albe, Parcul Istoric Național al Cultura Chaco și Monumentul Național Bandelier.

Noul Mexic este un stat frumos de văzut și un loc minunat pentru o călătorie rutieră sau pentru o vacanță RV, în special pentru familiile și pasionații de aer liber, cărora le place să petreacă mult timp drumeții, ciclism, escaladă și multe altele. Dacă vizitați New Mexico într-un autovehicul, continuați să aflați totul despre cele mai bune campinguri și parcuri de rulote din NM.

- Santa Fe Skies RV Park - 14 Browncastle Ranch, Santa Fe, NM 87508, Telefon: 505-473-5946

Santa Fe este capitala statului New Mexico și una dintre cele mai bune locații de vizitat în întregul stat. Situat în partea de nord-vest a NM, Santa Fe Skies RV Park oferă acces ușor la toate reperele și atracțiile majore precum Palatul Guvernatorilor, zona de artă și cumpărături Canyon Road, Muzeul de Istorie din New Mexico, Georgie O ' Muzeul Keeffe și Capela Loretto. Acest parc RV este unul dintre cele mai bune din New Mexico, oferind tarife accesibile și vederi superbe.

Parcul are aproape 100 site-uri individuale, inclusiv peste 50 site-uri pull-thru și mai mult de 40 back-in site-uri. Toate site-urile sunt dotate cu apă și apă 20 / 30 / 50-amperi, aproape toate acestea fiind și site-uri de canalizare. Internetul wireless de mare viteză poate fi oferit gratuit în jurul acestui parc RV din New Mexico, iar facilitățile din cadrul locului includ un traseu de mers, stația de depozitare, toalete curate, dușuri curată, furnizori de propan, facilități de spălătorie și multe altele. Acesta este și un parc RV care acceptă animalele de companie, așa că puteți aduce un prieten blănos pentru plimbare.

- Santa Rosa Campground & RV Park - 2136 Rte 66, Santa Rosa, NM 88435, Telefon: 575-472-3126

Acasă pentru câteva minunate scufundări și zone de recreere precum Blue Hole și Park Lake, precum și câteva atracții unice, cum ar fi Route 66 Auto Museum, micul oraș Santa Rosa este o oprire frumoasă într-o călătorie rutieră din New Mexico, chiar între Tucumcari și Albuquerque. Parcul Santa Rosa Camp și RV Park este situat în acest mic oraș, oferind vederi frumoase în toate direcțiile și un mediu confortabil, prietenos, pentru ca toți oaspeții să se bucure.

Acesta este un parc RV foarte apreciat, care a primit numeroase recenzii pozitive de la oaspeții trecuți. Este un parc care acceptă animalele de companie, care oferă cabine de închiriere, site-uri de corturi, site-uri complete pentru RV-uri. Site-urile sunt prietenoase cu platformele mari și pot satisface cele mai mari vehicule din jur. Facilitățile locale și locale includ un restaurant de grătar occidental, un magazin de cadouri, o piscină mare și Wi-Fi de mare viteză pentru toți oaspeții. Parcul RV este, de asemenea, situat în mod convenabil pentru toate marile atracții și cele mai populare locuri turistice din jurul istoricului Santa Rosa.

- Bonito Hollow RV Park & ​​Camping - 221 NM-37, Alto, NM 88312, Telefon: 575-336-4325

În pădurea națională Lincoln, nu departe de popularul sat resort Ruidoso, se află Bonito Hollow RV Park & ​​Camping. Înconjurat de frumusețea naturii, cu copaci și animale sălbatice în jur, acest parc RV este un refugiu minunat din agitația vieții orașului și un loc minunat pentru a scăpa de grindul zilnic și pentru a vă relaxa într-un cadru pitoresc. Acesta este un parc RV cu proprietate privată, care se întinde pe 12 acri de pământ de lângă Rio Bonito. La doar câteva minute de toate atracțiile și restaurantele din Ruidoso și la doar câțiva kilometri de Lacul Bonito pentru pescuit și caiac și toate celelalte tipuri de recreere în aer liber.

Pe scurt, Bonito Hollow RV Park & ​​Campground este unul dintre cele mai bune parcuri RV din stat pentru iubitorii de natură și persoanele care doresc să-și petreacă zilele în aer liber distrându-se. Parcul este dotat cu Wi-Fi de mare viteză, personal prietenos, facilități pentru animale de companie, locuri spațioase pentru RV, toalete curate, dușuri impecabile, trasee de drumeție, teren de volei cu nisip, gropi de potcoavă și multe altele. Este, de asemenea, un loc super pentru vizionarea faunei sălbatice și vei avea șanse mari să vezi niște cerbi și tot felul de păsări în zona locală.