3 Cele Mai Bune Croaziere Din Noiembrie

Este ușor de văzut de ce atât de mulți oameni aleg croazierele peste alte forme de vacanță; croazierele au un număr foarte mare de beneficii unice decât vacanțele standard pur și simplu nu pot oferi. Cu o vacanță standard, trebuie să pierdeți mult timp și bani doar pentru a vă ocoli, dar, cu o croazieră, nu trebuie să pierdeți niciodată o singură secundă și nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători. Totul este îngrijit pentru tine, chiar acolo pe navă, așa că tot ce trebuie să faci este să te bucuri.

Noiembrie este o lună bună pentru a face o croazieră. Este sfârșitul sezonului de toamnă, dar nu este destul de iarnă, așa că croazierele nu sunt la fel de scumpe ca ar fi o lună sau două mai târziu. În plus, noiembrie este adesea o lună rece și ploioasă pentru multe părți ale lumii, așa că este felul în care oamenii se pot simți puțin mizerați stând acasă și vor dori cu adevărat să se îndepărteze de toate. O mulțime de croaziere excelente sunt disponibile în noiembrie de la principalele linii de croaziere, așa că citiți mai departe pentru a afla puțin despre câteva dintre cele mai bune croaziere din noiembrie și pentru a afla care ar putea fi potrivit pentru dvs.

- Carnavalul - 4 Noaptea Caraibelor de Vest - Cucerirea Carnavalului

Pleacă din Florida însorită și fă două super-escale în această strălucitoare croazieră „4 Night Western Caribbean” de la Carnaval. O croazieră grozavă de luat în noiembrie, croaziera „4 Night Western Caribbean” vă permite să vă îndepărtați de vremea rece și zilele scurte de toamna târzie și să vă bucurați de mult soare, căldură și confort în câteva dintre cele mai bune destinații tropicale din lume. Mai mult, aceasta este, de asemenea, una dintre cele mai accesibile croaziere de efectuat în noiembrie, cu prețuri foarte mici pe noapte și o gamă bună de tipuri de camere disponibile la bordul Conquestului Carnavalului.

Vorbind despre Conquest, aceasta este nava fruntașă din clasa Conquest și a fost lansată pentru prima dată în 2002, așa că s-a văzut o mulțime a lumii de-a lungul anilor. Capabil de a transporta aproape 3,000 pasageri, Conquest este o navă enormă, cu o gamă vastă de facilități și facilități pentru a se potrivi. Nu te vei plictisi niciodată, flămând sau însetat la bordul acestei nave, întrucât întotdeauna există ceva uimitor de văzut, făcut, mâncat, băut și experimentat pe fiecare punte. Câteva dintre punctele culminante ale acestei nave de croazieră Carnaval sunt imensul tobogan de apă de pe puntea superioară, spectacolele hilar de la Punchliner Comedy Club și aromele minunate din Guy's Burger Joint.

Pentru această croazieră, vei pleca din Miami, FL și vei îndrepta o distanță scurtă în jurul coastei statului Sunshine pentru o oprire la Key West. Acolo, puteți consulta farul local, vizita cel mai sudic punct al contigentei Statele Unite și bucurați-vă de un cocktail Key Lime la un bar local, înainte de a continua călătoria către insula Cozumel din Caraibele mexicane. Acolo, veți putea să vă bucurați de niște posibilități de super snorkeling, scufundări, înot și băi de soare, cu vegetație luxuriantă și nisipuri moi.

- Royal Caribbean - 4 Noaptea evadării în Caraibe Occidentale - Oază a mărilor

Ai visat vreodată să trăiești pe propria ta insulă tropicală privată? Ați putea petrece toată ziua întinsă pe nisipurile moi, simțind valurile blânde care vă stau la picioare și ascultați nimic altceva decât sunetele naturii din jurul vostru, în timp ce distanțați orele în binecuvântare totală. Ei bine, asta este exact ceea ce poți experimenta în această uimitoare croazieră „4 Night Western Caribbean Getaway” din Royal Caribbean. Această croazieră din noiembrie are loc la bordul Oazei Mării.

O navă cu adevărat spectaculoasă în fiecare sens al cuvântului, Oasis of the Seas este o navă de croazieră enormă din clasa Oasis, care excelează în fiecare aspect al vieții de croazieră. Indiferent dacă sunteți în căutarea mesei de talie mondială, cumpărături, cazare, activități, divertisment, caracteristici prietenoase pentru familie sau altceva, o veți găsi la bordul acestei nave. Nu numai asta, dar echipajul Oasis of the Seas este de asemenea extrem de prietenos și va depune eforturi majore pentru a face plăcere fiecărui pasager.

Pentru această croazieră în Caraibe, vei pleca din Fort Lauderdale, Florida și te vei îndrepta către unica și oprirea ta din Labadee. Labadee este un port mic de pe coasta de nord a Haiti. Nu este chiar o insulă privată, dar întreaga zonă portuară este deținută în mod privat de Royal Caribbean și rezervată exclusiv oaspeților din Royal Caribbean. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji pentru hoardele de turiști zgomotoși din alte croaziere și zboruri care se aglomerează în zonă și puteți trăi cu adevărat fanteziile dvs. insulare tropicale ca niciodată. Este o escapadă perfectă pentru familii, cupluri și grupuri de prieteni care doresc să petreacă cu adevărat timp de calitate împreună într-o destinație de clasă mondială.

- Royal Caribbean - 14 Night Spanish Passage Transatlantic Eastbound - Exploratorul mărilor

Dacă sunteți în căutarea unei croaziere de mare valoare pentru luna noiembrie, una dintre cele mai bune opțiuni în acest moment al anului este să căutați croaziere de repoziționare precum croaziera „14 Night Spanish Passage Transatlantic Eastbound” din Royal Caribbean. Această croazieră, ca și celelalte croaziere care se repoziționează, este o călătorie cu o singură distanță, de lungă distanță pe Atlantic. Este făcut pentru a permite navei de croazieră să se deplaseze într-o nouă poziție înaintea sezonului de iarnă și înseamnă că prețurile sunt super scăzute și veți ajunge să explorați o mulțime de destinații diferite și să faceți o călătorie în întreaga lume la un preț avantajos!

Pentru această croazieră, veți putea călători pe excelentul Explorer al mărilor. O navă din clasa Voyage, cu tot felul de funcții și facilități distractive, Explorer of the Seas este complet echipată pentru a satisface mii de pasageri pentru cele două săptămâni complete ale acestei călătorii. Unele dintre caracteristicile unice distractive ale acestei nave includ un simulator de surf, ferestre cu podea în tavan în stateroom-urile de lux, un mini teren de golf, perete de alpinism, mese de tenis de masă, terenuri de baschet, un inel de patinaj, cluburi pentru copii de toate vârstele, zonele și ședințele de fitness și exerciții fizice, restaurante cu mese fine și multe altele.

Această croazieră din noiembrie pornește de la Civitavecchia, care este principalul port pentru Italia din Roma, astfel încât să puteți începe croaziera cu o mică explorare europeană înainte de a vă îndrepta de-a lungul Atlanticului spre Statele Unite. Vă veți opri în cele trei orașe spaniole Valencia, Malaga și Cadiz înainte de a părăsi Europa, pentru a putea explora piețele locale, muzeele și atracțiile înainte de a călători peste ocean și de a vizita Nassau în Bahamas, unde vă puteți face soare și bucurați-vă de câteva vieți insulare din Caraibe înainte ca croaziera să se încheie în Miami, Florida.