3 Cele Mai Bune Croaziere De Octombrie

Cauti sa scapi anul acesta? Există nenumărate croaziere disponibile pentru a vă face visele să devină realitate. Fie că aveți chef de o escapadă tropicală a insulei, de o călătorie romantică de-a lungul unei frumoase întinderi de coastă sau de ceva mai aventuros precum o călătorie în Alaska, croazierele pot satisface toate nevoile dvs. și vă pot oferi câteva amintiri magice. În plus, se pare că sunt extrem de accesibile și flexibile, cu croaziere de diferite lungimi disponibile pentru fiecare buget.

Există o mulțime de croaziere accesibile în luna octombrie, precum și opțiuni mai scumpe pentru cei care au bani în plus pentru a cheltui într-o călătorie mai lungă sau mai luxoasă. În orice caz, veți găsi o mulțime de opțiuni bune de croazieră disponibile în această perioadă a anului, cu diverse rute unice disponibile, inclusiv croaziere de repoziționare pe măsură ce navele încep să se pregătească pentru sezonul de iarnă care urmează. Dacă vă gândiți să rezervați o croazieră în luna octombrie, continuați să aflați câteva dintre cele mai bune opțiuni disponibile și începeți să vă planificați escapada de vis azi.

- Carnaval - 8 Noaptea Caraibelor de Est - Carnaval Mardi Gras

Pleacă în aventura vieții din luna octombrie cu croaziera „8 Night Eastern Caribbean” de la Carnaval. Într-un moment în care vremea devine mai rece și zilele se întunecă pentru multe locuri, Caraibe este destinația finală de evadare. Soarele nu încetează niciodată să strălucească în jurul Caraibelor, plajele sunt întotdeauna minunate, iar apele sunt întotdeauna calde, și poți vedea și bucura de toate acestea în această croazieră uimitoare.

Croaziera „8 Night Eastern Caribbean” din octombrie are loc în carnavalul Mardi Gras. Una dintre cele mai noi nave din flota Carnavalului, Mardi Gras este o navă plină de viață, cu multă personalitate și funcții distractive care pot fi găsite la bord. Veți găsi toate facilitățile și facilitățile clasice ale Carnavalului, cum ar fi restaurantele de top, spectacole live uimitoare, tratamente spa excelente, super distracție și jocuri pentru copii și multe altele, precum și o serie de caracteristici unice, exclusiv statului -artera Mardi Gras.

Această croazieră din octombrie în Caraibe pleacă din Port Canaveral în Florida și face în total patru opriri în patru destinații diferite din toată Caraibe de Est. Prima oprire este Insula Grand Turk din Insulele Turks și Caicos. Acolo, veți obține primul dvs. mare gust al vieții insulei și veți putea verifica unele dintre nisipurile albe și apele turcoaz pentru care Caribul este atât de renumit. În continuare, veți vizita frumoasa Republica Dominicană când ajungeți la Amber Cover, apoi veți ajunge să explorați insula vibrantă din Puerto Rico și să vizitați capitala San Juan. În cele din urmă, ultima ta oprire în această croazieră în Caraibe te va duce la St Thomas din Insulele Virgine din Statele Unite pentru o distracție mai minunată la soare.

- Royal Caribbean - 3 Night Bahamas - Navigatorul mărilor

Una dintre cele mai populare croaziere care se desfășoară în fiecare octombrie este croaziera „3 Night Bahamas” din Royal Caribbean. Această super croazieră vă permite să vedeți cum este să călătoriți cu una dintre cele mai bune linii de croaziere din afaceri pentru un weekend lung de plăcere și emoție în jurul frumoasei Bahamas. Aceasta este, de asemenea, una dintre cele mai accesibile croaziere din luna octombrie, datorită lungimii scurte, și totul are loc la bordul Navigatorului Mărilor.

O navă uimitoare care a fost proiectată cu multă expertiză, pasiune și atenție la detalii, Navigatorul din Mări este un oraș plutitor ca niciun altul. Dispune de facilități incredibile și se remarcă cu adevărat pentru a oferi unele dintre cele mai bune stateroom-uri și apartamente pe care puteți spera să le găsiți într-o navă de croazieră contemporană. Decorate și mobilate la cele mai înalte standarde, dotate cu ferestre mari și, uneori, balcoane, pentru a vă permite cu adevărat să vă apreciați, camerele de la bordul acestei nave reale din Caraibe sunt uluitoare.

Această croazieră din luna octombrie pleacă de la Miami în Florida și face două popasuri pe parcursul călătoriei sale de noapte 3, așa că veți obține foarte multă valoare din această croazieră. Prima oprire este la Coco Cay, cunoscută și sub numele de Little Stirrup Cay, care este o insulă privată deținută de Royal Caribbean. Doar clienții RC pot folosi această insulă și este cea mai apropiată, pe care majoritatea oamenilor o vor ajunge vreodată să aibă propriul paradis tropical privat. În continuare, veți vizita Nassau, capitala Bahamas. Acolo, puteți întâlni localnicii, să gustați bucătăria autentică din Caraibe, să faceți câteva cumpărături pe piețe și magazine, să vă relaxați pe plajă, să stați târziu noaptea la baruri și cluburi și multe altele.

- Royal Caribbean - 5 Bermuda Noaptea - Aventura mărilor

Marea majoritate a croazierelor din octombrie tind să se concentreze asupra insulelor și națiunilor din Caraibe, dar dacă căutați ceva puțin diferit în această perioadă a anului, o călătorie în Bermuda ar putea fi o idee bună. Croaziera '5 Night Bermuda' este o croazieră extrem de populară pentru luna octombrie și foarte accesibilă, cu camere foarte ieftine disponibile dacă rezervați în avans și mai multe date pe care să le alegeți din toată luna octombrie.

Pentru această croazieră, veți călători în uimitoarea aventură a mărilor. O navă din clasa Voyage, cu tobogane de apă uimitoare, piscine distractive, distracții în direct captivante, facilități de luat masa de top, saloane de relaxare, baruri confortabile, camere uimitoare și multe altele, această navă este ca o stațiune de lux de stele 5 afară în apă. Este un vas uimitor și are o mulțime de facilități și funcții diferite pentru a satisface oaspeții de toate vârstele, așa că este o opțiune bună pentru familii, cupluri, prieteni și multe altele.

Croaziera în sine pornește de la Bayonne, NJ, deci este o opțiune bună pentru persoanele din zonele NYC sau Philadelphia și face doar o oprire la King's Wharf din Bermuda. De acolo, veți fi liber să explorați această locație uimitoare a insulei din Oceanul Atlantic, renumit pentru plajele sale cu nisip roz, terenurile de golf cu vedere la ocean, reperele istorice fascinante, recifele de corali superbe pline de viață marină și multe altele.