3 Cele Mai Bune Plaje Provincetown

Noua Anglie este o parte foarte specială a Americii și există o mulțime de motive pentru a vizita această parte a țării. State precum Massachusetts, Connecticut și New Hampshire au o mulțime de istorie în spatele lor, unele dintre cele mai vechi orașe și orașe ale țării fiind stabilite aici când primii pelerini englezi au ajuns pe pământ american. Acest lucru face ca Noua Anglie să fie locul de naștere al Statelor Unite ale Americii moderne, iar regiunea este plină de situri istorice-cheie și de o arhitectură veche extraordinară.

Coasta New England este alcătuită atât din spații stâncoase, cât și din nisip, cu priveliști incredibile și o mulțime de orașe destul de mici din stațiune care așteaptă să fie descoperite. Provincetown este un exemplu primordial. Cunoscut frecvent ca oraș P, Provincetown este unul dintre cele mai populare orașe turistice din toată Anglia. Situate chiar la capătul Cape Cod, plajele Provincetown sunt perfecte pentru pescuit, băi de soare, căutarea de animale sălbatice locale, fotografii frumoase, vizionarea soarelui coborând și multe altele. Provincetown are două plaje principale, cu câteva alte locuri minunate, la doar o scurtă distanță cu mașina, și este un oraș minunat pentru a pur și simplu plimba, admirând casele frumoase, vizitând magazinele locale sau luând masa la unul dintre restaurantele super fructe de mare din zonă.

Cele mai bune plaje din Provincetown

Oferind vederi superbe asupra Oceanului Atlantic în partea de est și a golfului Cape Cod spre vest, plajele Provincetown sunt locuri frumoase pentru a se aduna cu prietenii și familia, stând pe nisipurile moi și admirând priveliștile în toate direcțiile. Aceste plaje sunt clasate drept unele dintre cele mai bune din regiunea New England și trebuie clasificate ca locații obligatorii pentru orice persoană din zona Cape Cod. Pentru plimbări pitorești, ședințe leneșe de plajă, padele jucăușe în apă și multe altele, vizitați următoarele plaje Provincetown.

- Plaja Herring Cove

Plaja Herring Cove este una dintre cele două plaje principale situate de fapt în Provincetown. Așadar, dacă vă bazați în orașul P și doriți o plajă chiar în apropiere, fără a fi nevoie să urcați în mașină și să conduceți puțin mai departe în jurul Cape Cod, acesta este un loc minunat pentru a începe. Herring Cove Beach este situat pe Cape Cod Bay și oferă ape mult mai calme și mai blânde decât cealaltă plajă majoră a Provincetown: Race Point Beach. Datorită condițiilor de la plaja Herring Cove, este un loc minunat pentru familiile de a veni, apele calme fiind tocmai potrivite pentru plimbare și stropire.

Apele sunt, de asemenea, surprinzător de calde aici vara, iar nisipurile sunt frumoase și moi. Această plajă Provincetown este, de asemenea, dotată cu câteva facilități bune, inclusiv concesii de răcoritoare, toalete și dușuri. O notă importantă despre plaja Herring Cove este însă că o parte a plajei tinde să fie mai potrivită pentru mulțimea LGBT, în timp ce cealaltă parte este mai concentrată pe familie. Este ușor să distingi între cele două părți, dar toată lumea este binevenită aici și este un loc frumos pentru a urmări soarele apune.

- Plaja Race Point

A doua mare plajă din Provincetown, Race Point Beach este situată peste partea Oceanului Atlantic a orașului. Este o plajă cu adevărat lungă, cu kilometri și kilometri de nisip de care să se bucure și mult spațiu pentru ca oamenii să se bucure de picnicuri sau să joace jocuri pe plajă, precum volei. Această plajă Provincetown are cu siguranță o mulțime de atracții pentru iubitorii de animale sălbatice și pasionații de natură, multe specii diferite de păsări de mare fiind depistate aici și foci de multe ori localizate în jurul valorii de pe țărm.

Adesea clasată ca una dintre cele mai frumoase plaje din Noua Anglie, Race Point Beach este plină de dune care pot fi distractive pentru familii pentru a explora și este potrivită și pentru plimbările de seară. În ciuda faptului că această plajă privește spre est, de asemenea, nu este un loc rău să stai și să te bucuri de apusul soarelui. De asemenea, veți putea savura surfing și există mai multe trasee pentru biciclete în apropiere.

- Plaje cu puțuri

Dacă sunteți situat în Provincetown și căutați o altă plajă excelentă în apropiere, orașul vecin Wellfleet este un alt loc de neuitat și are unele dintre cele mai frumoase plaje din Cape Cod. Locații precum Cahoon Hallow, Mayo Beach și Marconi Beach au toate avantajele și caracteristicile proprii, plajele Wellfleet vor fi cu siguranță cea mai bună opțiune pentru turiștii Provincetown care au petrecut deja mult timp pe Race Point Beach și pe plaja Herring Cove și caută ceva puțin diferit.

Cahoon Hallow este o plajă drăguță aliniată de o dună 75, iar vizitatorii vor trebui să alunece cu atenție în jos pentru a ajunge efectiv pe nisip, dar merită cu siguranță călătoria cu câteva baruri și restaurante locale nemaipomenite. Între timp, plaja Mayo este foarte populară și atrage mulțimi mari, fiind bine servită cu o mulțime de restaurante și magazine excelente. Apele blânde aici sunt potrivite pentru vată și înot. Plaja Wellfleet finală de pe lista noastră este Marconi Beach, care este situată pe coasta Atlanticului și devine, de asemenea, destul de populară datorită priveliștilor sale uimitoare și a nisipurilor aurii confortabile.