3 Cele Mai Bune Parcuri Pentru Vehicule Din Eureka, Ca

Situat în județul Humboldt în partea de nord a Californiei, la aproximativ 100 mile distanță de granița de stat cu Oregon, se află în orașul mic din Eureka Cel mai mare oraș de coastă dintre San Francisco, California și Portland, Oregon, Eureka găzduiește în jur de oameni 27,000 . Fondat ca un mic oraș minerit de pescuit, cherestea și aur, acest oraș are o istorie care datează de mai mulți ani și s-a dezvoltat într-o retragere turistică populară de-a lungul Coastei Pacificului, datorită atracțiilor sale unice, arhitecturii istorice și apropierii de diverse păduri și de stat. parcuri.

Întregul oraș Eureka este clasat ca reper istoric pentru statul California, orașul fiind acasă pentru multe case vechi victoriene și arhitectură frumoasă, conacul Carson fiind un exemplu cheie. Situată în Orașul Vechi și construită în stilul Queen Anne american, Conacul Carson este considerat unul dintre cele mai frumoase case victoriene din întreaga SUA și este cel mai vizitat și fotografiat exemplu de casă victoriană oriunde în țară.

Alte exemple de case victoriene pot fi găsite în jurul distracției istorice din Orașul Vechi, cu atracții și repere suplimentare în Eureka fiind Grădina Zoologică Sequoia Park, care este de fapt cea mai veche grădină zoologică din statul California, și Muzeul Istoric Clarke. Atracțiile naturale locale includ Humboldt Bay, Redwood National și Parcuri de stat, Arcata Bay și Humboldt Bay National Wildlife Refuge.

Pe scurt, Eureka este un oraș super vizitat pentru oricine este interesat de arhitectura veche, muzee fascinante, una dintre cele mai frumoase părți ale coastei californiene sau oricare dintre parcurile și zonele naturale locale. Este un oraș cu multe oferte, atrăgând în fiecare an un număr mare de vizitatori, mulți oameni oprindu-se în Eureka în RV-uri. În acest oraș California de Nord există mai multe parcuri RV foarte apreciate; citiți mai departe pentru a afla mai multe despre câteva dintre cele mai bune parcuri de vehicule Eureka, CA.

- Shoreline RV Park - 2600 North 6th Street, Eureka, CA 95501, Telefon: 707-443-2222

Dacă sunteți în căutarea unui parc RV liniștit, calm și sigur, în zona Eureka, CA, Shoreline RV Park este exact ceea ce vă trebuie. Personalul de aici păstrează, curăță și întreține acest parc RV la cele mai înalte standarde posibile, asigurându-se că fiecare oaspete se simte pe deplin mulțumit de șederea lor și poate profita la maximum de timpul lor în Eureka, fără griji sau stres. Situat convenabil chiar pe malul apei, acest parc RV se află la doar câteva minute de plajele frumoase ale Trinidad-ului vecine, precum și aproape de Fern Canyon, Conacul Carson, Golful Humboldt și multe altele.

Împreună cu locația sa excelentă, Shoreline RV Park oferă, de asemenea, site-uri de RV asfaltate la nivel pentru toate sosirile. Spațiile sunt suficient de mari pentru a satisface modele mari de autoturisme, întregul parc oferind amenajări atractive și servicii complete de conectare, precum și acces Wi-Fi super rapid și peste canale TV prin cablu 75. Tarifele sunt, de asemenea, foarte atractive în acest parc RV Eureka, cu locuri disponibile de la doar $ 42 și reduceri mari disponibile pentru medicii veterinari, persoanele în vârstă, membrii clubului RV și oricine alege să stea mai mult de o săptămână. Nu există prea multe facilități aici, dar parcul are dușuri și toalete și este într-adevăr aproape de magazinele locale, restaurante și multe altele, așa că nu sunteți niciodată prea departe de lucrurile de care aveți nevoie.

- Redwood Coast Cabins and RV Resort - 4050 US-101, Eureka, CA 95503, Telefon: 707-822-4243

Situat într-o locație centrală excelentă, Redwood Coast Cabins and RV Resort este o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc cu adevărat să exploreze toată Eureka și nu vor să-și piardă timpul în fiecare zi conducând în oraș și în afara unui parc RV. la periferie. Următoarele trasee de drumeție, plaje, păduri, restaurante, magazine, repere și multe altele pot fi accesate în câteva minute de la acest popular parc de vehicule Eureka, iar priveliștile de pe site-ul dvs. RV sunt pur și simplu uimitoare, deci este un loc minunat pentru petreceți ceva timp și simțiți-vă total relaxați, departe de zgomotul și poluarea străzilor orașului.

Redwood Coast Cabins și RV Resort oferă unele dintre cele mai bune prețuri pentru sejururi de autovehicule în Eureka și este unul dintre cele mai mari parcuri de vehicule din oraș. Are în total spații 80 RV, împreună cu mai mult de site-uri de cort 30 și aproape cabine 20 de închiriat. Parcul este răspândit pe 10 acri de pământ și oferă o lungă listă de facilități și facilități impresionante, inclusiv un magazin convenabil care vinde o mulțime de articole esențiale și beri meșteșugărești locale, mese de picnic și inele de foc pentru a vă bucura de mâncare minunată și momente bune cu familia. și prieteni, o cadă cu hidromasaj, o piscină, o zonă de joacă pentru copii și chiar un mini teren de golf.

- Riverwalk RV Park - 2189 Riverwalk Dr, Fortuna, CA 95540, Telefon: 707-725-3359

Pentru a vă bucura de o ședere minunată pe coasta Redwood și pentru a explora puțin mai mult decât pur și simplu orașul Eureka, Riverwalk RV Park este o opțiune bună. Situat chiar la sud de Eureka, în orașul Fortuna, acest parc RV acționează ca o bază excelentă pentru persoanele care doresc să se plimbe în jurul pădurilor de seară și să se bucure de toate atracțiile și reperele locale din zona Golfului Humboldt. Puteți să ajungeți în centrul orașului Eureka în termen de 15-20 minute de la această locație, așa că este plăcut și convenabil pentru excursii în locuri precum Conacul Carson, fiind în același timp poziționat frumos pentru excursii în Istoric Ferndale, parcul local din vechea creștere, și altele.

Tarifele de la Riverwalk RV Park se schimbă în funcție de faptul că vi se întâmplă să vizitați vara sau iarna, dar sunt întotdeauna accesibile și competitive, ceea ce face ca acesta să fie unul dintre parcurile RV de cea mai bună valoare din zona Eureka. Nu numai că, dar Riverwalk RV Park se poate lăuda, de asemenea, cu o gamă plăcută de facilități și caracteristici, inclusiv o cameră de recrutare 1,400 de pătrat pătrat, cu o bucătărie complet utilată, masă de biliard, masă de ping pong, zonă de citit și spațiu de salon comun cu ecran plat TV și DVD player. Alte facilități ale acestui parc RV includ o piscină sezonieră, un spa, toalete foarte curate, dușuri calde, spații complete pentru RV-uri, acces la internet gratuit în jurul parcului și peste canale TV prin cablu 60.