3 Cele Mai Bune Parcuri RV Din Wisconsin

Situat în regiunile Midwest și Great Lakes, Wisconsin este cel mai mare stat 23rd ca mărime și 20th cel mai mare după populație. Are granițe cu Minnesota, Michigan, Illinois și Iowa, precum și întinderi ale coastei de-a lungul lacului Michigan și Lacul Superior. Cel mai mare oraș din Wisconsin este Milwaukee, iar capitala de stat este Madison. Cunoscută sub numele de „America’s Dairyland”, Wisconsin are o istorie bogată asociată cu producția de produse lactate, agricultura fiind în mod constant o mare parte a economiei statului.

Wisconsin produce un procent imens de brânză din America, exportând produsele sale în toată țara, turismul fiind, de asemenea, o mare parte a economiei statului, datorită apropierii de Marile Lacuri și a numeroase atracții turistice unice, precum Muzeul Mondial al Circului din Baraboo, Casa pe stâncă, la Spring Green, și Dells of the Wisconsin River. O mulțime de evenimente anuale se organizează în fiecare an în Wisconsin, inclusiv Summerfest și Oshkosh Airshow, cu sute de mii de oameni care se îndreaptă către stat în fiecare an pentru a participa la festivități

Nu numai asta, dar Wisconsinul se poate lăuda și cu multe lacuri și râuri, ceea ce îl face un loc de top pentru activități pe bază de apă de tot felul, zone precum County Door fiind perfecte pentru plimbarea cu barca și pescuitul. Cu multe de oferit pentru vizitatorii de toate vârstele, Wisconsin este un stat minunat de explorat. O mulțime de amintiri magice pot fi făcute în statul Badger, cu o mulțime de locuri de camping și parcuri RV în jur pentru a vă face șederea cât mai plăcută. Vedeți mai jos pentru informații de contact și rezumări detaliate detaliate ale câtorva dintre cele mai bune parcuri RV din Wisconsin.

- Fox Hill RV Park & ​​Camping - E11371 N Reedsburg Rd, Baraboo, WI 53913, Telefon: 888-236-9445

Situat în micul oraș Baraboo, care este cel mai mare oraș din județul Sauk și se află pe malul râului Baraboo, Fox Hill RV Park & ​​Campground s-a clasat constant ca unul dintre cele mai bune parcuri de vehicule din Wisconsin. Este într-o locație cu adevărat drăguță, în apropiere convenabilă de unele restaurante, baruri și magazine grozave, oferind în același timp acces ușor la unele zone naturale uimitoare, cum ar fi Parcul Devil's Lake State, Parfrey's Glen State State Area, Lake Wisconsin, Sauk Prairie Recreation Area, și Zona Insulei Wildlife de la Insula Pine. Deci, indiferent de felul de activități pe care doriți să vă bucurați în Wisconsin, o veți găsi aici.

Parcul și campingul Fox Hill RV este răspândit pe 50 acri de pădure pitorești, cu copaci înalți și minunate animale sălbatice fiind descoperite peste tot. Acest parc oferă site-uri RV spațioase, mari, prietenoase cu platforme, cu conectare 20 / 30 / 50 și multe altele. Toți oaspeții de la Fox Hill RV Park vor putea beneficia, de asemenea, de următoarele caracteristici și facilități: Wi-Fi gratuit, o piscină încălzită, o zonă de joacă pentru copii mici, un magazin de tabără, un snack bar, o sală de jocuri, un zonă pentru animale de companie pentru ca prietenii tăi să se bucure de niște băi distractive, fără pată, dușuri fierbinți, trasee de mers peisaje, un pavilion mare, jocuri în aer liber și terenuri de sport, mașini de spălat rufe și multe altele.

- Stoney Creek RV Resort - 50483 Oak Grove Rd, Osseo, WI 54758, Telefon: 715-597-2102

Situat în micul oraș Osseo din județul Trempealeau, Stoney Creek RV Resort permite vizitatorilor să se bucure de o altă latură față de Wisconsin. Atracțiile și punctele de interes din apropiere includ râul Buffalo și traseul său de stat Buffalo River, precum și diverse orașe și orașe locale fermecătoare și chiar acces destul de convenabil până în Eau Claire. Așadar, dacă doriți să vedeți și să experimentați o felie liniștită de viață autentică din Wisconsin, acesta este un parc RV fin pentru a alege și a primit un număr mare de recenzii 5-star de la oaspeții trecuți pentru siguranța, curățenia și calificările de confort.

La Stoney Creek RV Resort veți găsi vederi maiestuoase și site-uri de rulare prietenoase cu platforme, cu acest parc RV care se ocupă de toate formele și dimensiunile autovehiculului. Cabine de închiriere și site-uri de cort pot fi găsite și aici, iar o comunitate de camping cu adevărat plăcută se simte în jurul acestei locații, ceea ce ajută cu siguranță să-l facă un loc atât de cald și primitor. Facilitățile la fața locului din acest parc WV din Wisconsin includ o piscină, o piscină mai mică pentru copii, mai multe terenuri de sport pentru jocuri precum volei și baschet, un skate park pentru adolescenți, un mini teren de golf 18-găuri, mașini de spumă, călătorii cu trenuri , un restaurant și multe altele. Oaspeții vor adora și mascota taberei, Morey the Moose, și se pot distra cu multe activități și jocuri programate care se desfășoară pe tot parcursul sezonului de camping.

- Plymouth Rock Camping Resort - N7271 Lando St, Plymouth, WI 53073, Telefon: 920-892-4252

Nu este același lucru cu istoricul „Plymouth Rock” pe care îl știe toată lumea, dar cu siguranță te vei îndrăgosti de Plymouth Rock Camping Resort dacă alegi să petreci câteva nopți aici. Mulți oameni vizitează Wisconsinul pentru a se bucura de țărmurile pitorești ale statului de-a lungul a două dintre cele cinci mari lacuri din America de Nord, iar dacă vă îndreptați către WI pentru a vedea unul dintre marile lacuri pentru dvs., acesta este un parc bun pentru RV pentru a alege așa cum este la doar o scurtă distanță cu mașina de malul lacului Michigan.

Iubit de oameni de toate vârstele, Plymouth Rock Camping Resort face parte din lanțul Encore RV Resorts, care s-a bucurat de mult succes în toată țara și excelează cu adevărat la furnizarea de niveluri uimitoare de servicii pentru clienți și liste de servicii extra lungi. Facilitățile la fața locului din acest parc RV, de exemplu, includ peste spații RV individuale 600 cu servicii complete de conectare, vedere la malul apei, zone de pescuit, piscină, acces Wi-Fi, mini teren de golf, mașini de spălat rufe, multe mese de picnic și zone de grătar, închirieri de bărci, restaurant, terenuri de volei, gropi de potcoavă, spații de depozitare, toalete, dușuri fierbinți, zone de joacă și multe altele.