Cele Mai Bune Hosteluri 3 Din Santa Monica

California are o lungă întindere de coastă, cu multe orașe frumoase punctate de-a lungul ei, iar Santa Monica este un exemplu primordial. Situat pe Santa Monica Bay, în județul Los Angeles, Santa Monica este mărginit de diverse cartiere din Los Angeles, cum ar fi Brentwood și Pacific Palisades, și este cunoscut ca SaMo pentru localnici. Cu o populație de aproximativ 92,000 oameni, Santa Monica este un oraș de coastă aglomerat care atrage un număr mare de turiști din întreaga lume în fiecare an. A fost un mare oraș de stațiune de coastă de multe decenii și a suferit cu adevărat o mulțime de dezvoltări în ultimele decenii pentru a deveni unul dintre cele mai importante locuri de vizitat pe coasta Californiei.

Unele dintre principalele atracții ale orașului includ Pilonul Santa Monica, care are peste un secol și are un carusel vechi din 1920, precum și diverse baruri, restaurante, locuri de pescuit, magazine, divertisment live și chiar un acvariu, de asemenea. ca Pacific Park, un parc de distracții familial extrem de popular, care se află pe digul propriu-zis și oferă o varietate de atracții unice, cum ar fi roata Pacificului cu energie solară, nava pirată Sea Dragon, coaster-ul West Coaster și multe altele.

Dacă vă îndreptați spre Santa Monica pentru a petrece ceva timp pe dig sau pur și simplu explorați orașul în sine, agățându-vă pe plaje, cutreierând străzile, mâncând la diverse restaurante și, mai mult, un mod bun de a menține costurile calatoria ta este sa stai intr-o pensiune. Căminele sunt deosebit de populare în rândul tinerilor și a călătorilor solo, dar pot apela și la cupluri, familii, grupuri de prieteni și la turiștii mai mari datorită costurilor reduse și facilităților utile. Citiți mai departe pentru a afla totul despre câteva dintre cele mai bune pensiuni din Santa Monica.

- HI Los Angeles Santa Monica Hostel - 1436 2nd St, Santa Monica, CA 90401, Telefon: 310-393-9913

Situat într-o clădire caldă, primitoare, la doar câteva blocuri distanță de digul Santa Monica, HI Los Angeles Santa Monica Hostel este una dintre cele mai bune pensiuni din zonă. HI este unul dintre numele de top din lumea pensiunilor și puteți avea întotdeauna încredere în Hostelling International pentru a oferi standarde excelente de servicii și curățenie în locațiile lor de hostel.

HI Los Angeles Santa Monica Hostel nu face excepție. Aceasta este o pensiune curată, sigură, cu dormitoare frumoase și camere private, de asemenea, disponibile. Dormitoarele au paturi simple cu lenjerie de pat confortabilă, dulapuri pentru depozitare, ferestre mari, lumini de citit private și scaune. Veți găsi, de asemenea, o zonă de lounge spațioasă pentru a petrece alături de alți călători, o sală de jocuri cu masă, acces Wi-Fi gratuit și chiar micul dejun gratuit oferit standard în dimineața.

- Venice Beach Hostel - Washington Blvd, Marina Del Rey, CA 90292, Telefon: 310-301-3983

Mulți vizitatori de la Santa Monica în căutarea unei pensiuni de bună calitate în zona locală tind, de obicei, să se îndrepte pe coastă un pic spre drumul Veneției. Acolo, puteți găsi locații precum Venice Beach Hostel, care este una dintre cele mai ieftine și mai curate hosteluri din zona Santa Monica din jur. Puteți urmări faimosul boardwalk Venice Beach, în direcția Santa Monica, pentru a fi la digul Santa Monica în cel mai scurt timp, verificând, de asemenea, barurile locale și locațiile cheie ale Veneției, precum Muscle Beach.

Venice Beach Hostel de pe Washington Boulevard este o unitate plină de culoare, elegantă, cu camere private confortabile și dormitoare mari, cu o mulțime de paturi supraetajate, adaptate pentru a satisface grupuri mari de oaspeți. Veți găsi soluții simple de depozitare în camere pentru a vă păstra bagajele în siguranță și în afara drumului, iar pensiunea este, de asemenea, echipată cu o bucătărie comună, o sală mare, personal prietenos și mic dejun gratuit pentru toată lumea.

- Samesun Venice Beach - 25 Windward Ave, Venice, CA 90291, Telefon: 310-399-7649

Împreună cu Hostelling International (HI), Samesun este un alt nume mare în industria de pensiuni și are o rețea mare de locații de hosteluri de înaltă calitate în toată Statele Unite, inclusiv una în jos pe Venice Beach, la doar o scurtă plimbare de-a lungul coastei de la Santa Monica . Această pensiune se află la aproximativ 20 minute de molozul Santa Monica, deci este un loc minunat pentru explorarea orașului, permițând totodată să vă bucurați de obiectivele și sunetele unice ale Veneției.

Plaja Samesun Venice oferă camere private bine decorate, cu paturi confortabile, lămpi de citit, standuri de noapte, scaune și multe altele, precum și dormitoare de bază cu paturi supraetajate și mobilier tipic de pensiuni precum spații de depozitare și lumini de citit. Veți găsi și băi comune în această locație, care oferă, de asemenea, o bucătărie comună mare, cu o mulțime de ustensile și echipamente de gătit pentru fiecare oaspete. Întreaga pensiune este dotată și cu Wi-Fi de mare viteză, permițându-vă să fiți la curent cu fluxurile de socializare ale tuturor prietenilor.