Parcul 3 Best Seaside, Oregon Rv

Acasă pentru câteva orașe mari frumoase și peisaje naturale minunate, Oregon este unul dintre statele de explorat în regiunea Pacificului de Nord-Vest. O parte din ceea ce face din Oregon o locație unică este întinderea sa lungă de coastă, cunoscută pur și simplu ca coasta Oregon. Se parcurge în jur de 362 mile în total, terminând la râul Columbia în nord și la granița de stat cu California la sud. La vest se află Oceanul Pacific, iar la est se află Munții de coastă din Oregon.

De când a fost stabilită Oregon Beach Bill of 1967, toate plajele de-a lungul țărmului Oregon sunt accesibile tuturor, regiunea fiind, în general, împărțită în trei subregiuni principale cunoscute sub numele de Coasta de Nord, Coasta Centrală și Coasta de Sud. Fiecare dintre aceste regiuni de pe litoralul Oregon are propriile sale repere, comunități și locații unice de care să se bucure, majoritatea coastei fiind relativ verzi și pitorești, cu doar orașe mici și orașe găsite pe parcurs.

Cel mai mare oraș dintre toate este Coos Bay, care are doar 16,000 locuitori, în timp ce zona completă a coastei din Oregon găzduiește multe specii de plante și animale, cu gustul căprioarelor, bobcatului, cougarului, opossumului, sigiliului, leului de mare, vidrei de mare , și mai multe fiind descoperite în această parte a Pacificului de Nord-Vest, împreună cu sute de păsări de coastă diferite și o mulțime de tipuri diferite de rechini ieșiți pe mare. O regiune frumoasă de explorat, Coasta Oregonului este un loc popular cu pasionații de RV și campeții de toate vârstele, iar în această parte a statului se găsesc o mulțime de parcuri grozave de RV. Citiți mai departe pentru a afla totul despre cele mai bune parcuri RV din Oregon, dintre care puteți alege pentru următoarea dvs. călătorie.

- RV Resort at Cannon Beach - 340 Elk Creek Rd, Cannon Beach, OR 97110, Telefon: 503-436-2231

Numită datorită faptului că un tun de la o veche schonieră a Marinei SUA s-a spălat odată pe malul plajei, Cannon Beach este un loc frumos pe coasta Oregon. Orașul se bucură de vreme caldă și uscată în părți mari ale anului și este un exemplu curat de coastă americană, cu multă flora și fauna de admirat, peisaje uimitoare în toate direcțiile și nici stațiuni sau clădiri mari care se desprind de priveliște. Vă puteți bucura de toată frumusețea liniștită și magia acestei locații la RV Resort, la Cannon Beach, care se află chiar pe malul oceanului, la doar câteva minute de plajă. Atracțiile locale includ amplul parc Ecola State pentru drumeții și activități pe plajă, zona de agrement a statului plajă Tolovana și formațiunea unică de stânci cunoscută sub numele de Haystack Rock.

Este o locație minunată pentru persoanele care doresc să se îndepărteze de viața urbană și să se simtă într-adevăr unul cu natura, iar acest parc RV îți oferă tot ce ai nevoie pentru a avea un sejur minunat. RV Resort de la Cannon Beach oferă site-uri complete de conectare de toate dimensiunile pentru a găzdui tot felul de oaspeți și autoturisme. Împărțit pe terenuri luxuriante, acoperite de copaci, acest site dispune de spații RV aproape 100 individuale și oferă o lungă listă de facilități uimitoare, inclusiv o zonă mare de depunere, care are un magazin de cadouri, un magazin de convenții și o sală de jocuri. Veți găsi, de asemenea, o sală de ședințe / petreceri care poate fi folosită pentru diverse ocazii speciale, o piscină interioară, o cadă cu hidromasaj, o spălătorie cu șaibă și uscătoare cu monedă, drumuri și tampoane pavate, o benzinărie, mese de picnic și șosete. , toalete și duș.

- Oceanside RV Resort & Camping - 90281 Cape Arago Hwy, Coos Bay, OR 97420, Telefon: 541-888-2598

Dacă doriți să explorați coasta Oregon și să vă bucurați de toate farmecele sale unice, dar totuși nu doriți să vă aflați prea departe de un oraș cu niște restaurante și magazine de bună calitate, Oceanside RV Resort & Campground este o alegere excelentă. Acest parc RV este situat în Coos Bay, care este de fapt cel mai mare oraș de pe coasta Oregon. Vei găsi un cazinou popular în oraș, alături de frumosul parc Mingus și câteva muzee interesante precum Muzeul de Artă Coos și Muzeul de Istorie Coos și Colecția Maritimă, împreună cu unele super plaje și ape foarte calme. în zona golfului, ideal pentru familiile cu copii mici, care doresc să facă un pic de strop în jur, fără niciun risc de pericol.

Oceanside RV Resort & Campground face parte din foarte popularul lanț Sun RV Resorts, care are locații în toată zona Statelor Unite și a primit multă dragoste datorită facilităților extraordinare și a super standardelor de servicii. Acesta este un parc pentru RV care este familial, care este deschis tot anul. Facilitățile din acest parc RV de pe coasta Oregonului includ acces direct la plajă, o căsuță de gustări care vinde o mulțime de delicioase delicioase, un magazin care vinde cadouri și elemente esențiale, o stație de curățare și gătit a crabelor, dușuri calde, toalete curate, mese de picnic, un camin comun comun, acces la un teren de golf, vânzări de lemn de foc și propan, evenimente speciale precum degustare de vin, gropi de potcoavă și multe altele. Acesta este, de asemenea, un parc RV care acceptă animalele de companie, astfel încât să puteți aduce cu drag un prieten blănos pentru călătorie.

- Parcul Sea & Sand RV - 4985 N, US-101, Depoe Bay, OR 97341, Telefon: 541-764-2313

Dacă plecați într-o călătorie RV pe coasta Oregonului, cu siguranță nu doriți să pierdeți din Golful Depoe. De departe unul dintre cele mai importante site-uri turistice de pe întreaga linie de coastă, Depoe Bay este un oraș mic, cu oameni care abia trăiesc acolo 1,000, dar are multe de oferit. Prezintă cel mai mic port navigabil din lume, de exemplu, și a fost folosit chiar ca locație de filmare pentru legendara imagine de film, One Flew Over The Cuckoo's Nest. Un alt aspect unic al acestui oraș este Whale Cove și Centrul de observare a balenelor Depoe Bay, observarea balenelor fiind o activitate foarte populară pe această parte a coastei Oregonului, din lunile martie până în decembrie, cu o podă de balene cenușii fiind văzută în mod regulat. în apele Depoe Bay pentru o mare parte a anului.

Așadar, dacă doriți să vedeți câteva balene și să faceți câteva amintiri magice, consultați Sea & Sand RV Park. Clasat ca unul dintre cele mai bune parcuri RV din Oregon, Sea & Sand RV Park este situat chiar lângă Highway 101, la doar câțiva kilometri distanță de Depoe Bay. Oferă vederi spre plajă și ocean de pe multe dintre site-urile sale de rulaj și este un loc perfect pentru a vă bucura de unele activități pe plajă, pescuit și vizionarea balenelor. Facilitățile la fața locului din acest parc RV Oregon includ dușuri curate, toalete bine păstrate, o stație de scurgere, o zonă de spălătorie cu șaiburi și uscătoare cu monede, zeci de spații mari pentru RV cu cârlig, spații acoperite cu copaci, drumuri asfaltate, acces Wi-Fi de mare viteză și multe altele. Aceasta este, de asemenea, o instalație care acceptă animalele de companie, așa că, dacă sperați să călătoriți cu un însoțitor canin, veți fi întâmpinați cu căldură la parcul Sea & Sand RV.