3 Cele Mai Bune Croaziere Din Septembrie

Unul dintre cele mai bune lucruri despre croaziere este varietatea lor; navele de croaziere moderne de la liniile de croazieră de top cum ar fi Royal Caribbean și Carnival sunt dotate cu o gamă uimitoare de caracteristici și facilități, de la facilități standard precum piscine și restaurante până la opțiuni mai unice precum arenele cu etichete laser, diapozitive enorme de apă, platforme de vizualizare plutitoare și Spectacole în stil Broadway. Nu numai asta, dar și croazierele oferă o cantitate imensă de varietate în ceea ce privește destinațiile lor, cu o mulțime de rute diferite disponibile de la o lună la alta.

Septembrie tinde să fie o lună bună pentru persoanele care doresc să ia croaziere fără să plătească cotele. Sezonul de vară tocmai s-a încheiat și o mulțime de familii se vor îndrepta spre muncă și școală, astfel încât prețurile de croazieră din septembrie tind să fie puțin mai mici decât ar fi fost în iunie, iulie și august. Acest lucru înseamnă că croazierele bugetare sunt populare în septembrie și puteți obține niște oferte cu adevărat bune dacă faceți cumpărături, folosiți site-urile de comparare a prețurilor și faceți cercetarea pentru a găsi cele mai bune oferte. Cu asta în minte, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune croaziere pe care le puteți face în septembrie.

- Holland America Line - 7 Night Alaskan Explorer - Oosterdam

Pentru ceva puțin diferit în luna septembrie, de ce să nu încercați o călătorie în Alaska? Ultima frontieră găzduiește câteva peisaje naturale deosebite și o gamă uimitoare de animale sălbatice, ceea ce îl face un loc primordial pentru o croazieră turistică și vă puteți bucura de toate la bordul Oosterdam cu Holland America Line pentru croaziera „7 Night Alaskan Explorer”. . Această croazieră din septembrie vă permite să călătoriți pe una dintre cele mai bune nave ale Holland America Line.

Oosterdam este excepțional de elegant, fiind mobilat și decorat la cele mai înalte standarde, îmbinând tonuri nautice clasice și imagini cu un sentiment european de clasă și stil pentru a crea o navă care este pur și simplu o bucurie de privit. După ce a fost renovat recent pentru a deveni mai bun ca niciodată, Oosterdam vine completat cu caracteristici unice, precum BB King Bluges Club, spectacole de bord pe bord, spectacole BBC Earth Experiențe, Lincoln Center Stage, Music Walk și multe altele. Pe scurt, există o mulțime de moduri distractive de a trece timpul pe această navă.

Croaziera „7 Night Alaskan Explorer” pleacă din Seattle în statul Washington și face un număr de patru opriri în jurul Alaska și Canada înainte de a pleca spre casă. Prima oprire este la Juneau, capitala statului Alaska și una dintre cele mai unice capitale de stat din toate populațiile relativ mici și peisajele locale uimitoare. În continuare, veți trece de ghețarul Hubbard, așa că va trebui să aveți camera pregătită pentru a face câteva fotografii înainte de oprirea la Sitka, iar Ketchikan va finaliza piciorul Alaskan al expediției. Oprirea finală va fi în orașul destul de coastă Victoria, Columbia Britanică, Canada.

- Carnival - 14 Night Transatlantic Westbound - Carnaval Marid Gras

Septembrie este o lună minunată pentru croaziera, deoarece există mai multe croaziere de repoziționare grozave din care să alegeți în această perioadă a anului, croaziera „14 Night Transatlantic Westbound” de la Carnaval fiind un exemplu excelent. Croazierele de repoziționare sunt atunci când navele de croazieră parcurg distanțe lungi, de obicei peste Oceanul Atlantic, pentru a se pregăti pentru următoarele luni. Aceste croaziere sunt adesea disponibile la prețuri foarte mici datorită naturii lor unice, pe distanțe lungi, iar „14 Night Transatlantic Westbound” nu face excepție.

Având loc la bordul carnavalului Marid Gras, care este una dintre cele mai noi nave din flota Carnavalului, această croazieră din septembrie vă poate lăsa cu multe amintiri fericite. Veți găsi o mulțime de opțiuni în ceea ce privește lucrurile de făcut la bordul acestei nave și, cu siguranță, nu veți risca niciodată să vă plictisiți cu atât de multe restaurante, baruri, saloane, punți, jocuri, activități, spectacole, și altele. Există întotdeauna ceva interesant de așteptare pe puntea următoare a acestei nave, așa că vei avea o mulțime de modalități de a trece timpul în cele două săptămâni ale călătoriei tale.

Această uimitoare croazieră transatlantică din septembrie pornește de la Southampton în Anglia, cu destinația finală fiind New York City. Călătoria Southampton-New York este o călătorie iconică și o croazieră minunată pentru a face, oprindu-se în mai multe locații precum Las Palmas și Santa Cruz de Tenerife din Insulele Canare și Funchal din Madeira. Cea de-a patra oprire va fi Ponta Delgada în Insulele Azore din Portugalia, așa că veți avea o mulțime de oportunități diferite pentru a face plajă la soare, snorkeling, sporturi nautice și multe altele înainte de a ajunge la New York.

- Caraibe Regale - 5 Noaptea Caraibelor de Vest - Descântecul mărilor

O croazieră clasică din septembrie care se desfășoară în fiecare an în mai multe date, „5 Night Western Caribbean” din Royal Caribbean este întotdeauna o alegere populară în această perioadă a anului. Vara s-ar putea să se sfârșească și vremea mai friguroasă ar putea fi înfiorătoare în multe locații, dar dacă alegeți să călătoriți în această croazieră, vă veți putea bucura de o distracție minunată la soare câteva zile înainte de a vă îndrepta spre casă. „5 Night Western Caribbean” pleacă de la portul Galveston din Texas și face două popasuri în jurul părții de vest a Mării Caraibelor.

Pentru această croazieră Royal Caribbean septembrie, vă veți putea bucura de o călătorie la bordul incredibilului Descântec al mărilor. O navă frumoasă, care îți taie răsuflarea, cu o gamă enormă de facilități și caracteristici, Enchantment of the Seas oferă mult mai mult decât nave de croazieră standard. Este dotat cu o mulțime de opțiuni de luat masa de clasă mondială, câteva baruri uimitoare, spectacole live de nivel Broadway, jocuri și activități distractive pentru copii și multe altele.

Prima oprire în această croazieră din septembrie este la Costa Maya. Situat pe peninsula Yucatan din Mexic, Costa Maya este o locație populară. Puteți observa delfinii, broaștele țestoase, pești tropicali și multe altele în ape chiar de pe mal, rezervația biosferei Sian Ka'an din apropiere fiind un loc minunat pentru pasionații de animale sălbatice și natură. În continuare, călătoria dvs. vă va duce spre insula Cozumel, renumită în întreaga lume pentru locurile sale de scufundare de top. Cozumel găzduiește, de asemenea, niște palmieri înalți și nisipuri mătăsoase, așa că este un loc minunat pentru ca oamenii să se întindă doar pe plajă, să se relaxeze și să simtă că trăiesc pe propria lor insulă privată.