3 Cele Mai Bune Croaziere Din America De Sud

Multe persoane asociază croazierele cu Caraibe și este adevărat că un procent imens de linii de croaziere și nave vizitează Insulele Caraibe tot timpul anului, permițând milioane de oameni să se bucure de escapade uimitoare ale insulelor, relaxându-se pe nisipuri moi și ape calde sub umbra de palmieri înalți, dar există o mulțime de alte destinații de croazieră uimitoare, dintre care țările din America de Sud ies în evidență ca exemple excelente.

De la uimitorii Anzi din Peru la diversele peisaje din Chile, plajele strălucitoare ale Braziliei și peisajele uimitoare ale altor națiuni precum Argentina și Uruguay, sunt multe de descoperit în America de Sud. Multe linii de croaziere majore, inclusiv linia de croazieră norvegiană, croaziere prin prințese și croaziere cu celebritate, oferă rute variate în jurul țărmurilor Americii de Sud. Citiți mai departe pentru a afla totul despre câteva dintre cele mai bune croaziere din America de Sud pe care v-ați dori să alegeți dacă doriți să explorați singur acest frumos frumos continent.

- Printre croaziere - 18 Noaptea aventură braziliană - Coral Princess

Dacă sunteți în căutarea unei croaziere bune din America de Sud care pleacă din Statele Unite, această croazieră „18 Night Brazilian Adventure” de la Princess Cruises este o opțiune excelentă. Este, de asemenea, o croazieră de valoare excelentă, cu câteva prețuri uimitoare disponibile pentru staterooms. Această croazieră pleacă din portul Fort Lauderdale din Florida și oferă o explorare completă a Braziliei și țărilor vecine, precum Argentina și Uruguay, făcând în total șase opriri în general. Pentru această croazieră, vă veți putea bucura de caracteristicile și facilitățile excelentei Coral Princess.

O navă de croazieră din clasa Sun, concepută pentru oaspeții 2,000 și în jurul membrilor echipajului 900, Coral Princess a fost clasată drept una dintre cele mai mari vase de croazieră de dimensiuni medii în ceea ce privește serviciile și facilitățile, astfel încât să vă garanteze o călătorie minunată atunci când călătorești la bordul acestei nave. Veți avea o gamă uriașă de opțiuni de cazare pentru a alege de la bord, inclusiv camere cu balcon, camere cu vedere la ocean, apartamente și mini-suite, împreună cu restaurante, baruri, cazinou, club pentru copii, magazine, galerie de artă, licitații , terenuri de sport, piscine, spectacole live și multe altele.

Această croazieră părăsește Florida și se îndreaptă spre America de Sud, oprindu-se la Bassette la St Kitts și pe insula franceză Martinica pentru o distracție caraibeană la soare înainte de a ajunge pe țărmurile Americii de Sud. Acolo, te vei opri pe plajele minunate din Salvador de Bahia, în Brazilia, înainte de a intra în capitala vibrantă, care nu doarme niciodată din orașul Rio de Janeiro. În continuare, veți vizita alte două orașe capitale: Montevideo și Buenos Aires. În Montevideo, Uruguay, veți putea vizita repere cheie precum Palacio Salvo și Plaza Independencia, în timp ce Buenos Aires, Argentina oferă multe site-uri istorice și culturale suplimentare de explorat și descoperit.

- Princess Cruises - 16 Andes Night & America de Sud - Royal Princess

Pentru o altă croazieră uimitoare din America de Sud pe care nu o vei uita niciodată, alege croaziera „16 Night Andes & America de Sud” din Princess Cruises. Proiectată pentru tot felul de călători și care prezintă o lungă listă de opriri uimitoare pe parcurs, această minunată croazieră se desfășoară în mai multe țări din America de Sud și Centrală, cu un accent esențial pe Munții Anzi plini de inspirație.

Te vei simți ca un rege sau o regină în timp ce urci la bordul prințesei regale, una dintre cele mai bune și mai mari nave din flota Princess Cruises. La bordul acestui vas uimitor, veți găsi o mulțime de magazine minunate, opțiuni de luat masa, baruri, saloane, tipuri de cazare, caracteristici, activități și facilități pentru a vă asigura că aveți întotdeauna ceva distractiv de făcut sau de văzut în orice moment al zilei sau al nopții .

Această uimitoare croazieră în America de Sud pornește de la Santiago, capitala Chile, și face în total șapte opriri de-a lungul călătoriei sale incredibile. Prima oprire va fi un Coquimbo în Chile, urmată de o călătorie peste granița către Pisco, Peru. Acolo, puteți admira râul Pisco și ruinele Tambo Colorado înainte de a continua spre Callao, oferind acces ușor în capitala națiunii: Lima. Apoi, vă veți îndrepta spre Costa Rica, oprindu-vă la Punta Arenas pentru câteva plaje uimitoare și ape calde, iar peisaje frumoase similare pot fi găsite la următoarea oprire din San Juan Del Sur, în Nicaragua. Croaziera se încheie cu două opriri finale în Puerto Vallarta, Mexic, și în San Pedro, California.

- Linia de croazieră norvegiană - 14 Noaptea America de Sud spre vest - Soare norvegian

Pentru o aventură completă din America de Sud, alege croaziera „14 Night South America Westbound” de la Norwegian Cruise Line. Această expediție de două săptămâni face o listă lungă de opriri și croaziere pe lângă niște peisaje uimitor de frumoase. Veți fi fără cuvinte și inspirați de uimire în timp ce treceți de la un port la altul, vizitând unele dintre cele mai frumoase locuri din America de Sud la bordul uneia dintre cele mai frumoase vase norvegiene.

Soarele norvegian iese în evidență imediat cu frumosul său soare auriu pictat chiar în lateral. Această navă arată cu adevărat de ce norvegianul este un nume atât de îndrăgit în afacerea de croaziere, fiind dotat complet cu o gamă extraordinară de facilități și caracteristici uimitoare, inclusiv peste o duzină de zone de luat masa diferite, cu o gamă largă de stiluri culinare de la franceză la mexicană, multiple baruri, saloane, zone de dans și muzică, spectacole live, piscine și multe altele.

Această croazieră pleacă din Buenos Aires în Argentina și face în total opt opriri. Prima oprire este în capitala uruguayana Montevideo, urmată de o excursie la Puerto Madryn în Argentina. Apoi, veți pleca spre minunatele Insule Falkland pentru o oprire la Port Stanley, urmată de o croazieră pe îndelete prin apele iconice din jurul Capului Horn și a canalului Beagle. Veți vizita plajele frumoase și vegetația luxuriantă din Ushuaia, Argentina, urmată de Punta Arenas în Chile, înainte de o călătorie de-a lungul strâmtorii Magellan și în apropiere de Chile pentru opriri la Puerto Chacabuco, Puerto Montt și San Antonio.