Parcul 3 Best St Augustine Rv

Situat în județul St Johns, pe coasta Atlanticului din nord-estul Florida, St Augustine este unul dintre orașele cele mai semnificative din punct de vedere istoric ale statului Sunshine. Fondată înapoi în 1565 și numită în onoarea Sf. Augustin din Hippo, St Augustine este de fapt cea mai veche așezământ continuu locuit din întreaga SUA contiguă. Datorită fundalului său istoric, Sfântul Augustin este uneori cunoscut sub poreclele Orașul Vechi și Orașul Vechi. Se întinde pe o suprafață de puțin peste 12 mile pătrate și găzduiește aproape 14,000 oameni în total.

O destinație turistică extrem de populară, Sf. Augustin este un mare succes cu bule de istorie datorită trecutului său istoric și a nenumăratelor locații istorice din diverse epoci ale timpului. Unele dintre cele mai populare site-uri istorice de vizitat în St Augustine includ Casa Avero, Monumentul Național Castillo de San Marcos, Monumentul Național Fort Matanzas, misiunea catolică Nombre de Dios, Parcul istoric de stat Fort Mose, Vila Zorayda, Hotel Casa Monica, Biserica Metodistă Grace United, Basilica Catedrala Sf. Augustin și multe altele.

Există o listă lungă de site-uri istorice care trebuie admirate în jurul St. Augustine, iar orașul este, de asemenea, acasă pentru câteva atracții și locații populare, cum ar fi St. Augustine Pirate & Treasure Museum și World Golf Hall of Fame, precum și situate în în imediata apropiere a parcului de stat Anastasia și a unor plaje frumoase pentru recreere în aer liber și sporturi nautice. Oricare ar fi motivul dvs. pentru a vizita, St Augustine este un loc minunat pentru a petrece ceva timp și există o mulțime de campinguri excelente și parcuri de rulote din oraș pentru a vă găzdui pe voi și pe colegii dvs. călători pentru o ședere pe termen scurt sau lung. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre cele mai bune parcuri de rulote din St Augustine și zona înconjurătoare.

- North Beach Camp Resort - 4125 Coastal Hwy, St. Augustine, FL 32084, Telefon: 904-824-1806

După cum sugerează și numele, North Beach Camp Resort este situat în partea de nord a orașului St Augustine, pe plajă. Accesat cu ușurință de pe autostrada de la coastă, acest popular parc de vehicule este o locație prietenoasă pentru familie, cu un vibrant cald, primitor și cu un sentiment orientat spre familie, care va face ca fiecare oaspete să se simtă ca acasă. Acest parc și campingul St Augustine RV este destul de literal la doar o scurtă plimbare de plajă, unele dintre site-urile RV beneficiază de priveliști uimitoare. Parcul este un loc minunat pentru a urmări răsăritul soarelui și apus de dimineață și seara, și se întinde pe 30 acri de teren frumos, cu o mulțime de copaci înalți peste tot.

Stațiunea North Beach Camp se află la mai puțin de cinci mile de centrul orașului St Augustine, așa că este doar un drum rapid în oraș dacă doriți să vizitați diverse repere și site-uri istorice în orice moment al zilei. Tarifele sunt foarte accesibile la acest parc RV St Augustine și există o mulțime de facilități utile pe site, inclusiv o zonă pe puntea oceanului, mese de picnic, două restaurante, toalete, gropi de foc, vederi pitorești, închirieri de cabine, administrare la fața locului, dușuri , și altele. Orice ai nevoie, îl vei găsi la North Beach Camp Resort și fiecărui oaspete i se oferă un sejur super și câteva amintiri magice.

- Compass RV Resort - 1505 State Rd 207, St. Augustine, FL 32086, Telefon: 904-824-3574

Foarte ușor de accesat, chiar lângă State Road 207, Compass RV Resort a fost evaluat foarte mult de oaspeții trecuți și s-a stabilit ca unul dintre cele mai importante parcuri RV din zona St Augustine, stabilind un standard pentru alte parcuri. Parte a lanțului Sun RV Resorts, acest parc are facilități de lux și o atmosferă foarte profesională pentru a oferi liniște sufletească tuturor oaspeților. Compass RV Resort este răspândit pe terenuri spațioase frumos amenajate, cu site-uri mari de RV și o mulțime de facilități distractive și facilități utile.

Parcul este împărțit în trei secțiuni distincte: Grove, Iaz, și Oaza. Fiecare dintre aceste zone oferă propria vibrație estetică și un simț al stilului, astfel încât poate fi distractiv să vizitați de mai multe ori pentru a verifica fiecare zonă. Indiferent în ce parte a parcului vă aflați, veți putea beneficia de o serie întreagă de facilități precum o piscină mare, o sală de gimnastică complet echipată, o zonă de spălătorie, toalete, dușuri, trasee naturale, un imens parc pentru câini pentru prietenii tăiți, zonele de picnic, un magazin la fața locului, Wi-FI gratuit, o mulțime de canale TV prin cablu și o casă mare de club pentru distracție și jocuri.

- Sărbătoarea St. Augustine Beach KOA - 525 W Pope Rd, St. Augustine, FL 32080, Telefon: 904-471-3113

Dacă sunteți un fan de lungă durată care a călătorit prin Statele Unite într-un RV în trecut, ar trebui să fiți familia cu numele KOA. Kampgrounds of America este una dintre luminile de frunte din lumea campingului, setând bara foarte sus cu facilități excelente și servicii profesionale. Locațiile KOA tind întotdeauna să iasă în evidență pentru cantitatea mare de activități și servicii pe care le oferă, iar vacanța KOA St. Augustine Beach este un exemplu excelent despre ceea ce este KOA.

Situat frumos, la doar o scurtă plimbare de la unele dintre cele mai bune plaje din St Augustine, acest parc de camping și camping-ul foarte apreciat are multe de oferit. Este deschis pe tot parcursul anului și are următoarele facilități: o piscină sclipitoare, site-uri de RV-uri prietenoase cu platforme cu putere 50-amp, Wi-Fi gratuit și TV prin cablu pentru toată lumea, zone de pescuit, vânzări de propan, autobuze de transfer în jurul zonei locale, un parc pentru câini, grătar, grătar, zone de picnic și un magazin de cadouri. Personalul de aici este foarte prietenos și de ajutor și vor fi prea fericiți pentru a ajuta la organizarea unor activități și tururi distractive pentru dvs. în jurul St Augustin la cele mai bune prețuri.