Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În 3 În Rosenberg, Texas

Rosenberg este un oraș Texas din județul Fort Bend, cu istorie bogată. Totul a început în 1883 când căile ferate Golf, Colorado și Santa Fe au înființat un oraș și l-au numit după președintele său Henry Rosenberg. Orașul a început ca un punct de transport maritim pe râul Brazos și a crescut rapid pentru a atinge un boom la începutul 1900-urilor pe măsură ce căile ferate se dezvoltau. A devenit un centru de comerț în 1940s și 50s. Muzeul Căilor Ferate Rosenberg este un loc minunat pentru a afla despre trecutul fascinant al orașului. Cel mai bun moment pentru a vizita Rosenberg este în timpul târgului din județul Fort Bend din octombrie.

1. Muzeul Căilor Ferate Rosenberg


Situat de-a lungul a trei linii de tren active din centrul orașului Rosenberg, Muzeul Căilor Ferate Rosenberg a fost proiectat pentru a păstra istoria căii ferate din județul Fort Bend. Turul muzeului ar trebui să înceapă de la clădirea muzeului, modelată după depozitul original. Depozitul Union Rosenberg, care se afla chiar la nord de locul unde se află acum muzeul, a servit căile ferate Santa Fe și Pacificul de Sud de la 1883 până la 1917. Există câteva filme scurte despre istorie, precum și artefacte interesante și fotografii din trecut. După ieșirea din muzeu, vizitatorii se pot bucura de vizitarea originalului Tower 17, MoPac Caboose și a frumoasei autostrăzi de afaceri 1879, denumite Quebec. Există, de asemenea, machete de tren model, inclusiv o cale ferată de grădină la scară G și o punte de observare pentru a urmări trenurile reale.

1921 Avenue F, Rosenberg, TX 77471, Telefon: 281-633-2846

2. Witt Pit BBQ


Witt Pit BBQ din Rosenberg, Texas este un Mom and Pop pe marginea drumului, un pop-stop, care are o reputație de a fi „The Best BBQ hole in the wall in Texas” a fost prezentat de Daniel Vaughn, din Texas MonthlyMagazine, ca unul dintre „Best Pit Stops "Texas." O clădire mică, care a fost și un restaurant pentru grătar la mulți proprietari precedenți, are o punte mare ecranată în spate, care se poate potrivi cu oameni 50. Oferă, de asemenea, o linie de servire rapidă pentru a fi ușor de intrat și de ieșit dacă vă grăbiți. gropile lor cu stejar viu și încărcați-le cu perișori frecați cu sare și piper. Groapa Witt oferă o gamă de „pachete” pentru a merge, precum și farfurii pentru prânz sau cină, cu peri, cârnați, piept de curcan, coaste de porc și pui , cu laturi de salată de cartofi, coleslaw, cartofi roșii unti, fasole copt, fasole verde și Mac și brânză.Butecurile, budinca de banane și cobblerul de piersici fac sfârșit perfect.

2516 1st St, Rosenberg, TX 77471, Telefon: 832-759-5182

3. Ol Railroad Cafe


Ol 'Railroad Cafe este un restaurant popular situat în interiorul luxului Vogelsang Ancient Emporium din centrul istoric Rosenberg. Restaurantul este situat în Rosenberg, clădirea Vogelsang, construită în 1910 de Jacob Gray. D? Cor este nepretențioasă, dar plăcută, cu pereți colorați moi, cârpe de masă albe și bucătărie deschisă. Ol „Railroad Caf?”, Este condus de trei bucătari, care au făcut un meniu interesant, plin de alimente confortabile, cum ar fi friptura de oală, creveți și grătar, dar sunt cu adevărat în hamburgeri. Steaua meniului lor și principalul draw pentru clienți este Hobo Burger, un pui de vită uriaș încărcat cu slănină, brânză, coarde de ceapă și gălbenuș de ou. Există un bar complet, cu bere la robinet, vin și cocktail-uri.

819 2nd St, Rosenberg, TX 77471, Telefon: 832-595-0995