Parcul 3 Best Washington, Dc Rv

Unul dintre cele mai faimoase orașe de pe Pământ, Washington DC este capitala Statelor Unite și găzduiește unele dintre cele mai importante locații ale țării și repere iconice. Fondată după Revoluția americană pentru a deveni sediul guvernamental al recent independentei Statele Unite ale Americii, DC a fost numită după George Washington însuși și este unul dintre cele mai vizitate orașe de pe planetă, stând cu mândrie ca simbol al libertății și libertății americane, precum și că este acasă la președintele Statelor Unite, care locuiește în Casa Albă.

DC atrage peste 20 milioane de turiști în fiecare an din întreaga lume și este o destinație deosebit de importantă pentru călătorii americani, datorită istoriei sale puternice și a reperelor culturale și istorice bogate precum Monumentul Washington, clădirea Capitol, Memorialul Lincoln, Catedrala naturală din Washington , și altele. Orașul găzduiește, de asemenea, Smithsonian Institution Building, legendarul Kennedy Center, districtul istoric Georgetown, canalul Chesapeake și Ohio și râul Potomac.

Fie că vizitați punctele turistice, plutesc de-a lungul Potomac-ului pe un caiac, explorează vechile străzi din Georgetown sau pur și simplu apreciați și experimentați importanța culturală a acestei părți speciale din America, Washington DC este un loc uimitor de vizitat, cu multe Americanii care călătoresc acolo în fiecare an în RV-uri și stau la diversele parcuri de vehicule din apropiere. Există mai multe parcuri RV foarte apreciate din care să alegeți în zona DC, multe dintre ele oferind acces facil la toate monumentele și punctele de interes. Citiți mai departe pentru a afla totul despre cele mai bune parcuri RV din Washington DC și alegeți locația potrivită pentru următoarea dvs. călătorie în capitala națiunii.

- Washington DC / Capitol KOA Holiday - 768 Cecil Ave N, Millersville, MD 21108, Telefon: 410-923-2771

Dacă nu vă deranjează să vă aflați la o mică distanță de ieșirea din orașul DC, având totuși acces ușor la toate reperele sale, Washington DC / Capitol KOA Holiday ar putea fi o opțiune bună pentru dvs. Situat în Millersville, nu departe de alte locații istorice precum Columbia și Annapolis, acest parc și camping KOA RV continuă tradițiile clasice KOA (Kampgrounds of America) oferind servicii uimitoare și o mulțime de facilități excelente.

Acesta este un parc RV sezonier, care se deschide din martie până la sfârșitul lunii octombrie a fiecărui an și a primit o evaluare 4.5 impresionantă de la oaspeții trecuți, așa că este una dintre cele mai bune locații KOA la care să stai. Facilitățile de la această locație includ site-uri de RV-uri prietenoase cu platforme, o piscină sezonieră cu un salvator de serviciu în permanență, o mulțime de terenuri de joc în aer liber și zone de joacă precum un teren de baschet și mese de ping pong, vânzare de lemne de foc și propan, închirieri de biciclete, un parc de câini pentru prietenii tăiți, internet de mare viteză, autobuze de transfer în DC în fiecare zi, o mulțime de zone umbrite și o mulțime de activități organizate, precum nopțile de film.

- Cherry Hill Park - 9800 Cherry Hill Rd, College Park, MD 20740, Telefon: 301-664-1762

Unul dintre cele mai apropiate parcuri RV de centrul Washington DC, Cherry Hill Park este o opțiune excelentă pentru a alege dacă doriți să profitați la maxim fiecare zi a călătoriei dvs., vizitând repere și locații cheie precum clădirea Capitolului Statelor Unite, Memorialul Lincoln , Centrul Național și Casa Albă. Puteți intra și ieși din DC destul de rapid în acest parc RV, deci este o locație ideală pentru cei care nu doresc să petreacă mult timp călătorind.

Parcul Cherry Hill este, de asemenea, situat într-un loc destul de liniștit și pitoresc, bucurându-se de priveliști frumoase în jurul și de o atmosferă foarte familiară. Copacii înalți aliniază parcul, permițându-vă să vă bucurați de multă umbră și plimbări pitorești, iar facilitățile sunt excelente, în special pentru familii și grupuri de prieteni. În acest parc RV veți găsi două piscine încălzite, precum și o zonă de depozitare a autobuzelor care oferă navete și autobuze în centrul orașului DC, excursii organizate, un parc de splash pentru copii, o cadă cu hidromasaj pentru a vă liniști mușchii după o zi aglomerată. , o cafenea non-stop ce oferă mâncare caldă și rece, o saună, o mulțime de activități organizate precum nopți de filme în aer liber și plimbări cu tractorul, un mini teren de golf, parcuri de câini, zone de joacă și multe altele.

- FamCamp - 4520 Wheeling Rd, Andrews Base comună, MD 20735, Telefon: 301-981-3279

Situat la Joint Base Andrews din Maryland, FamCamp oferă acces rapid și ușor în centrul orașului DC pentru excursii la toate marile monumente și repere precum istoricul Georgetown și Lincoln Memorial. După cum sugerează și numele, FamCamp se referă la familii, deși cuplurile și călătorii solo sunt bine primiți și aici. Toată lumea se poate simți în largul său la FamCamp, cu o atmosferă foarte veselă și o atmosferă relaxată fiind o parte importantă a ceea ce face acest parc RV atât de special.

FamCamp a suferit o mulțime de renovări în ultimii ani pentru a deveni mai mari și mai bune ca niciodată. Acesta oferă site-uri complete de conectare, cu putere amplificator 30, apă și canalizare pentru tarife mici zilnice de doar $ 30 și oferă o mulțime de facilități utile, cum ar fi acces gratuit la internet de mare viteză, o sală de jocuri și de divertisment excelentă, cu mese de foosball, placi de dart, și un televizor cu ecran plat, toalete curate, dușuri calde, mașini de spălat rufe, gropi de potcoavă, un teren de volei în vară, o groapă pentru foc în aer liber, mese de picnic și multe altele. Acesta este și un parc RV care acceptă animalele de companie, așa că poți să-l aduci pe Fido la distracție și jocuri în parcurile de câini din fața locului.