4 Cele Mai Bune Pete De Recoltare A Mărului Din Colorado

Culesul Apple este o activitate incredibilă, cu o lungă listă de motive pentru a explica doar de ce este atât de grozav. Pentru început, este o modalitate low cost de a petrece ceva timp, multe livezi de mere și ferme de fructe oferind acces gratuit și prețuri mici la toate merele culese. În plus, culesul de mere este o modalitate excelentă de a te îndepărta de zgomotul și poluarea vieții orașului și de a petrece ceva timp în medii frumoase din țară. Mai mult decât atât, stocarea de mere este o modalitate excelentă de a vă asigura că dvs. și familia dvs. aveți întotdeauna o gustare sănătoasă pentru a vă plimba în jurul casei, precum și pentru a oferi o mulțime de ingrediente pentru rețete precum plăcinte cu mere, prăjituri, pâine, sosuri, și cidre.

Culesul de mere în America este asociat cel mai frecvent cu zone precum New England sau regiunea Mid-Atlantic, dar este o activitate care se poate bucura aproape oriunde în jurul națiunii, inclusiv în statul Centenar, Colorado. Colorado găzduiește mai multe zone de super-măr, cu elevarea ridicată a statului și climatul unic oferind doar condițiile potrivite pentru ca mai multe soiuri de mere să prospere. Așadar, dacă sunteți în Colorado și căutați o modalitate distractivă, ieftină de a petrece ceva timp în aer liber toamna, culesul ar putea fi activitatea perfectă pentru dvs.

Cele mai bune pete de recoltare a Apple din Colorado

Există mai multe locații excelente de recoltare a merelor care se găsesc în tot Colorado, cu multe locații doar la distanțe scurte cu mașina de capitalul de stat Denver. Am aruncat o privire prin toate fermele de fructe din Colorado și livezile de mere pentru a vă restrânge căutarea. Așadar, fără alte detalii, să aruncăm o privire la câteva detalii cheie și rezumări ale celor mai bune locuri de recoltare a merelor din Colorado.

- YA YA Farm & Orchard - 6914 Ute Hwy, Longmont, CO 80503, Telefon: 303-549-7447

Aflat în județul Boulder, nu departe de marile orașe din Colorado Boulder și Denver, YA YA Farm & Orchard este o fermă de fructe de familie istorică, cu un accent deosebit pe soiurile de mere moștenite, așa că dacă doriți să încercați ceva diferit, acesta ar putea fi cel mai bun loc de vizitat în Colorado. O gamă largă de fructe, legume și flori sunt cultivate aici, inclusiv ardei, morcovi, cireșe, prune, pere, mazăre și fasole, dar există un accent real pe mere. Unele dintre soiurile pe care le puteți găsi aici includ Liberty, Stayman Winesap, Cameo, Jonathan, Whitney Crab, Crab de vară indian și Empire.

- Happy Apple Farm - 1190 1st St, Penrose, CO 81240, Telefon: 719-429-6300

Nu departe de orașul Pueblo, Happy Apple Farm oferă o mulțime de soiuri diferite de mere, inclusiv Fuji, Gala, Granny Smith și altele. Această locație este de obicei închisă luni și marți, se deschide de la 9am până la 4: 30pm în fiecare zi în restul săptămânii și în weekend. O întâmpinare călduroasă vă așteaptă întotdeauna la Happy Apple Farm și există o mulțime de fructe gustoase și dovleci mari de ales pe site, împreună cu un magazin fermier care vinde plăcinte cu mere la prețuri accesibile, cidru de mere, unt de mere și diverse produse non-mere cum ar fi produse coapte, murături și jeleuri.

- Masonville Orchard - 42135 Co Rd 43, Ault, CO 80610, Telefon: 970-231-6399

În județul Weld, la nord de Denver, Masonville Orchards este una dintre cele mai bine cotate locații de cules de mere din tot Colorado și se află într-un loc cu adevărat pitoresc. Liniile lungi de meri pitici umplu livada, care este deschisă de la 9am până la 4pm în fiecare weekend. Prețurile sunt foarte accesibile în această locație și există o mulțime de soiuri gustoase de mere pe care le găsești precum Gold Ginger, Arkansas Black, Blondee, Cameo, Honeycrisp, Ozark Gold, Empire și Wealthy. Cidrul tare delicios este, de asemenea, produs și vândut pe site și puteți comanda și produsele Masonville Orchards online.

- Livezi delicioase - 39126 CO-133, Hotchkiss, CO 81419, telefon: 970-527-1110

Multe dintre locațiile de culegere a mărului din Colorado sunt destul de convenabile pentru rezidenții și vizitatorii Denver, dar Delicious Orchards este situat în partea de vest a statului. Acesta este unul dintre cele mai bine cotate site-uri de recoltare a merelor în CO și cu siguranță demn de vizitat, oferind niște cidre de mere absolut uimitoare, care trebuie cu adevărat degustate. Peisajul din jur, dominat de Muntele Lamborn, oferă o imagine de fundal perfectă pentru aventurile tale de cules, iar alte fructe și legume pot fi și culese și aici. În fiecare an, în această locație se desfășoară un festival anual de cidru dur și este un mare succes în rândul adulților, așa că dacă sunteți în căutarea unui loc bun de cules de mere pe care să îl vizitați ca cuplu sau un grup de prieteni, aceasta este o locație super.