4 Cele Mai Bune Croaziere Pe Râul Crystal

Când este timpul să rezervați o vacanță, aveți la dispoziție o mulțime de opțiuni diferite. Cu o cantitate nesfârșită de destinații și atât de multe de văzut și de făcut, alegerea vacanței potrivite poate fi o mare provocare. Mai presus de toate, mulți oameni pleacă în vacanță ca o formă de evadare; vor să se îndepărteze de viața lor obișnuită și să se relaxeze, în același timp experimentând lucruri noi. Având în vedere acest lucru, croazierele ar putea fi cele mai bune din vacanță.

De ce? Ei bine, croazierele vă permit să vă relaxați complet; într-o croazieră, nu trebuie să vă faceți griji pentru un singur lucru. Nava vă va duce oriunde aveți nevoie pentru a merge, oferind, de asemenea, o listă lungă de caracteristici și facilități pentru fiecare pasager să se bucure. Nu numai asta, dar de asemenea, croazierele vizitează deseori destinații multiple, permițându-vă să vedeți o mulțime de locuri diferite și să experimentați o mulțime de lucruri într-o singură călătorie.

Acest lucru este valabil mai ales în cazul croazierelor fluviale, care adesea traversează o întreagă țară sau trec prin mai multe țări de-a lungul rutelor lor, permițând tuturor să vadă și să experimenteze mai multe orașe, culturi, stiluri de bucătărie și multe altele. În ceea ce privește croazierele pe râu, una dintre companiile de top pentru a alege este Crystal. Crystal River Cruises este o subdiviziune a liniei de lux extraordinar de reușită Crystal Cruises. Aceste croaziere fluviale sunt concentrate exclusiv în Europa, așa că dacă doriți să explorați râuri europene majore, cum ar fi Dunărea și Rinul, Crystal River Cruises este un nume minunat de ales.

Cele mai bune croaziere pe râul Crystal

Crucile pe râul Crystal rulează o lungă listă de rute în jurul râurilor din Europa. Aceste croaziere se opresc în unele dintre cele mai frumoase orașe portuare ale continentului și trec prin multe țări diferite, printre care Germania, Olanda, Austria, Slovacia, Ungaria și multe altele. Citiți mai departe pentru a afla totul despre cele mai bune croaziere pe Crystal River pe care v-ar putea dori să rezervați astăzi.

- Noaptea 16 Grand Europe

Experiența supremă a croazierelor fluviale europene, turul 16 Night Grand Europe din Crystal River Cruises este o aventură incredibilă de la început până la sfârșit. Croaziera începe în capitala Ungariei, Budapesta, urmând să facă un total de opriri 14 în alte patru țări. Prima oprire vine în capitala Slovaciei, Bratislava, unde sunt câteva castele uimitoare. De acolo, veți continua în Austria și veți apela în capitala națiunii Viena, unul dintre cele mai frumoase orașe din toată Europa.

Aventura ta austriacă continuă cu opriri în Melk și Durnstein, înainte de o zi petrecută de croazieră prin uimitoarea Valea Wachau pentru a intra în Germania. Acolo, vă veți opri în Passau, Deggendorf, Regensburg, Nuremberg, Bamberg, Wurzburg, Miltenberg, Koblenz și Köln, oferind un spectru complet de strălucire și frumusețe bavareză. În sfârșit, această croazieră fluvială se încheie în faimosul oraș olandez Amsterdam.

- Noaptea 11 Sarbatoarea Marelui Dunare

Călătorește unul dintre cele mai iconice râuri din toată Europa, prin sărbătoarea 11 Night Grand Danube. Această croazieră a fost foarte apreciată de pasagerii trecuți pentru priveliștile, obiectivele turistice și activitățile sale, oferind un aspect minunat la unele dintre cele mai frumoase și istorice părți ale Europei. Croaziera începe în capitala Ungariei, Budapesta, împingându-se în alte două orașe capitale ca primele două opriri: Bratislava și Viena.

În timp ce vă aflați în Bratislava, asigurați-vă că Castelul Bratislava și încercați bucătăria locală. Apoi, când vă opriți la Viena, nu ratați o vizită în districtul MuseumsQuartier și vă dați seama de Belvedere. De acolo, croaziera continuă spre orașele austriece Krems, Melk și Linz, înainte de a se îndrepta spre Germania. Acolo, vă veți opri la Passau și Regensburg, înainte ca croaziera pe râu să se încheie în orașul istoric Nuremberg, care să găzduiască repere cheie precum biserica Sf. Lorenz și Castelul Nürnberg.

- Splendor de noapte 10 din Rin

10 Night Splendors din Rin este unul dintre cele mai bine cotate tururi de pe Crystal River Cruises. Pasagerii vor urca la bordul luxosului Crystal Debussy pentru această călătorie incredibilă, începând aventura lor pe Rin în orașul Amsterdam. De acolo, croaziera se va muta în apele germane, făcând prima oprire în istoria orașului Köln, acasă la una dintre cele mai extraordinare catedrale din toată Europa și o mulțime de muzee uimitoare, inclusiv una dedicată în întregime ciocolatei.

De acolo, călătoria continuă spre Koblenz și Rudesheim, încă două dintre cele mai frumoase orașe port din Germania. În continuare, croaziera apelează în micul oraș Speyer, unul dintre cele mai vechi locuri locuite din țară. În continuare, croaziera dvs. 10 Night Splendors of the Rhine se oprește în Kehl și Breisach am Rhine, înainte de a-și încheia călătoria în orașul elvețian Basel, unde sunt câteva atracții de clasă mondială precum Grădina zoologică Basel și Kunstmuseum.

- Piețele de Crăciun de noapte 10

De-a lungul Rinului Nord-Nord Cauți o experiență de croazieră pe râul de Crăciun ca nimeni altul? Dacă da, 10 Night Markets Christmas Crăciunul de-a lungul Rinului, în nord-est, de la Crystal River Cruises, ar putea fi cea mai bună opțiune posibilă. Pasagerii vor fi primiți cu căldură la bordul plajei Crystal din orașul Basel, Elveția, înainte de a porni pentru o călătorie magică în unele dintre cele mai bune orașe ale pieței de Crăciun din Europa. Prima oprire va veni în Breisach Am Rhine, un oraș pitoresc și mic german.

De acolo, veți trece la Kehl, în zona Strasbourgului, renumit pentru renumitele piețe de vacanță. În continuare, aventura dvs. va continua spre Speyer și Rudesheim, înainte de a vă opri la Mainz, acasă pentru o piață uriașă de Crăciun, cu mai mult de 100 se află în total și o mulțime de divertisment live, precum cântăreții de colinde. În continuare, veți călători pe Koblenz și Köln, înainte de încheierea călătoriei germane. În cele din urmă, vă veți opri la Amsterdam, acasă pentru mai multe piețe de Crăciun. Asigurați-vă că vă îndreptați spre Piața Barajului pentru unele dintre cele mai bune acțiuni și vizitați Rembrandtplein pentru a vedea o parte din multe lumini și decorațiuni de Crăciun ale orașului.