4 Best Dc Cruises

Orașul New York ar putea fi cel mai mare oraș din Statele Unite ale Americii, dar Washington DC este cel mai important. Acasă pentru președinte și o lungă listă de repere și clădiri emblematice precum Casa Albă, Monumentul de la Washington, Memorialul Lincoln, Smithsonian, Portul Washington și străzile și arhitectura istorice din Georgetown, DC este un loc foarte special pentru fiecare american și o destinație turistică populară cu călători din întreaga lume.

Există multe lucruri grozave de făcut în DC. Vizitatorii pot consulta diversele monumente menționate anterior, se pot opri pentru o ședință foto la National Mall, pot explora numeroasele muzee ale orașului, se pot relaxa de-a lungul malurilor râului Potomac sau se pot pierde în arhivele și exponatele Smithsonianului. Un alt mod minunat de a vă bucura de DC este să faceți o croazieră pe râu și există diverse opțiuni de croaziere în DC pentru a vizita următoarea călătorie în capitala națiunii.

Cele mai bune croaziere DC

Fie că sunteți în căutarea unui mod distractiv de a suna în Anul Nou, o idee romantică pentru o noapte de întâlnire sau pur și simplu o modalitate unică și plăcută de a aprecia frumusețea și istoria Washington DC, rezervându-vă locul într-o croazieră Potomac River DC este întotdeauna o idee grozavă. Croazierele sunt adesea printre cele mai apreciate activități din DC și nu este nimic mai bun decât ieșirea pe apă și admirarea orașului dintr-un unghi nou. Așadar, dacă doriți să profitați la maxim de următoarea dvs. călătorie în capitala Americii, continuați să aflați totul despre cele mai bune croaziere DC.

- Croaziera la cină de Revelion la Washington DC

Washington DC este unul dintre cele mai bune locuri din America pentru a petrece Revelionul. Nu există nicăieri capitala națiunii când vine vorba de sărbătorirea sosirii lui 1 ianuarie și ardezie curată a unui nou an nou, iar această croazieră pentru cină de Revelion la Washington DC este o modalitate nemaipomenită de a face seara și mai memorabilă. Plecând de la Pier 4, această croazieră durează patru ore și pornește la 9pm de-a lungul râului Potomac. Pasagerii vor putea să-și asume locurile la bord și să se bucure de o experiență plăcută de masă la nivel mondial pe măsură ce trec secundele și miezul nopții se apropie. După masă, tu și ceilalți călători vă puteți duce pe ringul de dans și să începeți să vă bucurați de o atmosferă festivă pe măsură ce croaziera trece pe lângă repere emblematice precum Washington Monument și Woodrow Wilson Bridge.

- Washington by Water Monuments Cruise

Croaziera Washington by Water Monuments este o modalitate excelentă de a aprecia unele dintre cele mai mari repere și puncte de interes din DC, din confortul confortabil al unei mici nave de croazieră. Aceasta este o croazieră DC accesibilă de-a lungul râului Potomac, trecând pe o listă lungă de site-uri turistice foarte fotografiate, precum Monumentul Washington, Memorialul Thomas Jefferson, Podul Memorial Arlington și Memorialul Lincoln. Pe toată durata acestei croaziere, căpitanul va oferi narațiuni complete, împărtășind informații interesante despre fiecare punct de reper, în același timp regând pasagerii cu povești interesante despre istoria și semnificația culturală a capitalei.

- Croaziera în cina cu apusuri de soare Spirit of Washington DC cu bufet

Iată frumusețea Washington DC scăldat în strălucirea apusului de soare pe Spiritul Washington DC Sunset Dinner Cruise cu bufet. Această croazieră, care durează aproximativ trei ore în total, oferă o primire călduroasă și prietenoasă tuturor celor care urcă la bord. Pasagerii vor putea folosi pe deplin facilitățile de lux și caracteristicile navei pe toată durata călătoriei lor, în timp ce navighează pe lângă site-uri celebre din Washington, precum Monumentul Washington. Un bufet complet, delicios este servit la bord, iar un DJ live va fi, de asemenea, croazieră, alături de tine, jucând o mare varietate de melodii clasice și moderne și oferind setarea perfectă pentru o petrecere de dans distractiv cu prietenii, familia sau cei dragi.

- Croazieră cu prânz scenic Spirit of Washington DC

Urcați la bordul spiritului remarcabil al Washingtonului pentru o croazieră DC pe care nu o veți uita niciodată. Uitați-vă de numeroasele repere ale orașului, inclusiv Capitol Building și Washington Monument în timp ce vă așezați pentru un prânz tip bufet 2, cu o gamă largă de delicioase delicioase calde și reci disponibile în orice moment. După ce ai terminat de mâncat, un DJ în direct va fi la bordul căruia va reda un amestec dintre cele mai recente cântece de succes pentru unele sesiuni de dans pline de viață pe mai multe planuri de dans ale navei. Dacă preferați ceva ceva mai educativ, mergeți spre zonele de observație și admirați peisajul, deoarece căpitanul împărtășește povești interesante și educative despre oraș.