4 Cele Mai Bune Croaziere Grecești

Croazierele sunt din ce în ce mai populare în fiecare zi care trece. Poate că se datorează faptului că viețile noastre sunt din ce în ce mai agitate și toți trebuie să ne odihnim puțin mai mult sau poate doar pentru că oamenii realizează toate avantajele și beneficiile unice pe care le au de oferit croazierele. Oricum, vacanțele pe apă atrag oameni de toate vârstele și toate mediile, cu diferite călătorii disponibile pentru a se potrivi fiecărui buget și fiecărui stil de călător. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui tur al Insulelor Caraibelor sau a unei călătorii blânde de-a lungul țărmului New England, veți găsi o listă lungă de croaziere din care să alegeți.

Multe dintre cele mai bune croaziere pot fi găsite în Europa, țări precum Franța și Italia fiind acasă pentru unele dintre cele mai inspirate orașe și stațiuni de coastă din lume. Grecia este, de asemenea, o destinație de croazieră europeană excelentă. Cu această țară mediteraneană care are una dintre cele mai lungi linii de coastă din lume și fiind formată din sute de insule diferite, este în mod natural un loc minunat pentru a vă bucura de o croazieră. De fapt, croazierele grecești sunt considerate, în general, cel mai bun mod de a vizita această țară, permițând călătorilor să viziteze mai multe insule și să înmoaie mult mai multă cultură decât ar face dacă ar vizita pur și simplu continentul.

Cele mai bune croaziere grecești

Există o mare varietate de croaziere grecești din care să alegeți. Principalele linii de croaziere care operează în această zonă sunt Royal Caribbean, Celebrity Cruises și Norwegian Cruise Line, toate aceste trei linii desfășurând diverse tururi interesante din Insulele Grecești și nu numai. Dacă doriți să asistați la maiestatea și istoria Greciei combinate cu confortul și luxul unei nave de croazieră de înaltă clasă, citiți mai departe pentru a afla totul despre cele mai bune croaziere grecești pe care le puteți rezerva astăzi.

- Linia de croazieră norvegiană - 7 Insulele grecești de noapte

Dacă nu aveți prea mult timp la dispoziție, dar doriți să obțineți o experiență completă de croazieră greacă într-o singură săptămână, această insulă grecească 7 Night din Norvegia este o opțiune excelentă. Se pornește din superbe orașul romantic, Veneția, Italia, pornind spre o primă oprire în Koto, Muntenegru, înainte de a se îndrepta spre insulele grecești. De acolo, această croazieră se oprește la Corfu, Santorini, Mykonos și Kefalonia, înainte de a se îndrepta înapoi de-a lungul coastei Adriatice pentru o oprire în Dubrovnik, Croația. Cu patru frumoase locații insulare grecești de explorat, această croazieră oferă niveluri incredibile de valoare și o mulțime de activități interesante.

- Royal Caribbean - 11 Night Grecia și Croația

Vedeți frumusețea uluitoare a două dintre cele mai prețioase țări de coastă din Europa cu această croazieră 11 Night Grecia și Croația din Caraibe Regale. Urcați la bordul exquisitei Bijuterii ale Mării pentru o experiență pe care nu o veți uita niciodată, plecând din Roma, Italia și vizitând insulele uimitoare din Malta și Sicilia înainte de a vă deplasa în jurul coastei spre Grecia. Vă veți opri la Mykonos, Santorini și capitala Atenei pentru a admira plajele moi, nisipoase și ruinele antice înainte de a continua spre Dubrovnik și Koto și, în sfârșit, să vă îndreptați înapoi în Italia.

- Croaziere cu celebritati - Insulele grecesti 10 noaptea

Fiecare pasager va fi întâmpinat cu căldură la bordul luxoasei Constelații de celebritate pentru această experiență de croazieră greacă o dată în viață. Croaziera 10 Night Insulele Grecești pornește de la Veneția, Italia, unul dintre cele mai romantice și pitorești locuri de pe planetă. De acolo, te vei îndrepta spre o oprire rapidă la bijuteria litorală din Dubrovnik, înainte de a-ți croi drum spre insulele grecești. Pasagerii vor fi zburați de obiectivele și sunetele fiecărei stații, în timp ce croaziera sună la Chania, Mykonos, Rodos, Santorini, Katakolon și Atena. Aceasta este una dintre cele mai complete croaziere grecești pe care ai putea spera să le găsești, oferind o explorare completă a locurilor cele mai populare din țară, precum și câteva pietre trecute cu vederea.

- Croaziere cu celebritati -15 Night Dubai, Canalul Suez si Grecia

Iată o croazieră o dată în viață pe care nu veți dori să o pierdeți, oferind toată frumusețea antică a Greciei cu magia modernă a Dubaiului. Croaziera începe în Dubai, cu orizontul remarcabil al orașului, înălțându-se peste nava dvs., în timp ce porniți câteva zile pe mare înainte de a trece prin canalul Suez și a face prima oprire europeană în Limassol, Cipru. De acolo, vei petrece timp în frumoasele locații grecești din Rodos și Santorini, înainte de a-ți încheia croaziera magică în capitala greacă Atena.