Cele Mai Bune Hosteluri 4 Din Portland, Oregon

Sediul județului din județul Multnomah din regiunea Willamette Valley, Portland este cel mai mare oraș din statul Oregon și unul dintre cele mai semnificative orașe, atât din punct de vedere economic cât și cultural, în întreaga regiune Pacific Nord-Vest. Acasă în jurul a 650,000 oameni, cu peste 2.4 milioane în zona metropolitană din jur, Portland, Oregon se află în topul celor mai mari orașe 30 din Statele Unite și este pe locul doi doar în Seattle, în ceea ce privește populația din regiunea Pacificului de Nord-Vest.

Portland, Oregon este un loc minunat pentru a trăi și a munci și este, de asemenea, un loc turistic popular, cu o mulțime de distracții, atracții și repere fascinante pentru a fi văzute și savurate. Există mai mult de 4,000 hectare de parcuri și spații verzi în toată Portland, ceea ce îl face un loc super pentru iubitorii de natură și pasionații de aer liber, munții locali și izvoarele oferind și mai multe oportunități de recreere și relaxare în aer liber.

În orașul propriu-zis, vă puteți petrece timpul apropiindu-vă și personal cu niște animale sălbatice din Gradina zoologică din Oregon, aflați mai multe despre sistemul solar din planetariul OMSI, opriți-vă pentru o experiență educațională la Mansionul Pittock, admirați frumusețea liniștitoare a Grădina japoneză Portland și multe altele. Ca orice oraș mare, Portland este, de asemenea, acasă pentru o mulțime de baruri, magazine, restaurante, locuri de divertisment, muzee și galerii.

Indiferent de motivul pe care îl ai pentru a vizita Portland, vei descoperi că una dintre cele mai bune modalități de a sta în acest oraș este într-o pensiune. Există o mulțime de pensiuni grozave în toată Portland, care oferă cazare la prețuri accesibile și o mulțime de spații comunale pentru a vă ajuta să întâlniți alte persoane și, poate, să creați câteva prietenii pe parcurs. Vedeți mai jos pentru nume, adrese, numere de telefon și descrieri detaliate ale unora dintre cele mai bune pensiuni din Portland, Oregon.

- HI Portland Hawthorne Hostel - Blvd 3031 SE Hawthorne, Portland, OR 97214, Telefon: 503-236-3380

Situat în cartierul popular Hawthorne, în partea de est a orașului, HI Portland Hawthorne Hostel este una dintre cele mai bine cotate pensiuni din Portland și are mult farmec și personalitate de care oaspeții trecuți s-au bucurat întotdeauna. Găzduită într-o clădire veche mare dintr-o zonă rezidențială, această pensiune are un stil de decorație foarte colorat, vibrant, cu o mulțime de imagini interesante pe pereți și mobilier care umplu camerele. Atât camerele private, cât și căminele pot fi rezervate aici la tarife foarte bune, și nu durează mult până să ajungeți de la HI Portland Hawthorne Hostel în centrul orașului Portland pentru a vizita diversele atracții și repere ale orașului în sine. Veți găsi micul dejun gratuit, Wi-Fi gratuit și parcare gratuită în această locație, care oferă, de asemenea, o zonă de depozitare a bicicletelor și o zonă mare de bucătărie pentru ca oaspeții să-și gătească mesele.

- Hostel Travellers House - 710 N Alberta St, Portland, OR 97217, Telefon: 503-954-2304

Dacă locația contează cel mai mult pentru dvs. și nu doriți să parcurgeți distanțe lungi pentru a intra și a ieși din centrul Portland în fiecare zi, Căminul Călătorilor Casa poate fi opțiunea potrivită pentru dvs. Situată într-o mică zonă rezidențială chiar la nord de centrul orașului Portland, această pensiune foarte apreciată a primit o mulțime de recenzii minunate de la oaspeții trecuți pentru curățenia facilităților sale, prietenia personalului său și utilitatea locației sale. Este chiar lângă o stație de autobuz și se află la doar 10 minute de unele dintre principalele unități comerciale și de luat masa din Portland, Oregon. Oaspeții vor putea profita de Wi-Fi gratuit la această pensiune, care are, de asemenea, camere și dormitoare frumos decorate, împreună cu o bucătărie comună mare, care este complet echipată cu un cuptor mare, frigidere multiple și o mulțime de alte facilități de făcut. șederea ta completă.

- HI Portland Northwest Hostel - 479 NW 18th Ave, Portland, OR 97209, Telefon: 503-241-2783

Găzduit în două clădiri frumoase, începutul secolului 20th, HI Portland Northwest Hostel este una dintre cele două locații HI din acest oraș Oregon. Locația pe care o alegeți va depinde de bugetul și nevoile dvs., dar acesta este în general mai potrivit pentru turiștii casual, deoarece oferă acces foarte ușor la centrul orașului Portland și la numeroase atracții și repere, cum ar fi Conacul Pittock, Orașul cărților Powell și Gradina zoologica din Oregon. Există o mulțime de magazine bune și locații de luat masa din toată zona de nord-vest a Portlandului, așa că veți avea o mulțime de lucruri de făcut în zona locală, iar această pensiune elegantă are propria cafenea care servește tot felul de cafea și diverse delicioase, de asemenea, în Pe lângă mai multe bucătării comunale, cămine, camere private, un apartament spațios pentru familii sau grupuri mari care au nevoie de puțină intimitate, Wi-Fi gratuit și mic dejun gratuit.

- AAE Portland Hostel - 415 SW Montgomery St, Portland, OR 97201, Telefon: 503-226-4751

Dacă doriți să vă aflați chiar în inima Portlandului pentru șederea dvs. în cel mai mare oraș din Oregon, AAE Portland Hostel este fără îndoială cea mai bună opțiune disponibilă pentru dvs. Multe dintre celelalte pensiuni ale orașului sunt situate departe de cartierul Downtown, dar AAE Portland Hostel se află chiar în centrul orașului Portland, la câțiva pași de locații cheie precum Muzeul de Artă Portland și Podul Hawthorne. Ați putea petrece săptămâni aici și tot puteți găsi lucruri noi de făcut, cu o mulțime de restaurante, baruri, cafenele, magazine și multe altele în jurul acestui Portland sau OR. Tarifele camerelor sunt excelente în această locație, care dispune de cămine de bază și paturi confortabile, alături de bucătărie comună și spații de salon pentru ca oaspeții să se relaxeze și să stea unul cu altul.