4 Cele Mai Bune Plaje Islamorada

Ori de câte ori cineva se gândește la Florida, mintea lui aproape că inevitabil îmbină imagini cu parcuri tematice aglomerate și cerul însorit. Statul Sunshine este cel mai cunoscut pentru faptul că este casa parcurilor tematice Walt Disney World Resort de renume mondial, alături de alte atracții majore ale familiei, cum ar fi Sea World, Universal Studios și Insulele de aventură, dar în Florida sunt mult mai multe decât rollercoasters și călăreți. De asemenea, statul are o latură naturală uimitoare, care adăpostește unele specii unice de animale și plante care nu se găsesc nicăieri în altă parte în jurul Statelor Unite, precum și care are cea mai lungă coastă din oricare dintre statele învecinate.

Coasta lungă din Florida, care se întinde în partea de est, sud și vest a statului, a ajutat statul să devină una dintre cele mai importante destinații ale plajei Americii de Nord. Plajele din Florida pot apela la toată lumea, locații emblematice precum Insula Sanibel, Miami Beach și Clearwater fiind cunoscute în întreaga lume pentru nisipurile lor uimitoare și oportunitățile de sporturi nautice. Islamorada este o altă zonă extrem de populară pe plajă din statul Sunshine. Situat în județul Monroe, printre cheile din Florida, Islamorada este alcătuit din cinci insule separate, fiecare acasă cu propriile lor plaje pitorești și priveliști superbe.

Cele mai bune plaje din Islamorada

Cu cinci insule pentru a explora și o mulțime de nisip răspândit pe fiecare, Islamorada este un loc ideal pentru a vizita dacă doriți să vă bucurați de o pauză pe plajă în statul Sunshine. Înființat inițial ca un sat de pescuit, Islamorada este încă un mare punct de pescuit în epoca modernă, dar poate apela și la persoanele care doresc pur și simplu să plece la înot sau să stea pe nisip alături de prieteni și familie. Citiți mai departe pentru a afla mai multe detalii despre cele mai bune plaje din și în jurul Islamorada.

- Plaja Annei

Una dintre cele mai populare dintre plajele Islamorada, Plaja Annei este situată la punctul de marcare 73.5, pe partea Atlanticului a Islamorada. Aceasta este o locație care acceptă animale de companie și care acceptă o mulțime de vizitatori. Fiind unul dintre principalele locuri turistice de la Islamorada, plaja Annei poate fi destul de aglomerată și ocupată din când în când, mai ales vara, dar există mult nisip aici, așa că chiar și în cele mai însorite și mai strălucitoare zile, puteți găsi încă un loc liniștit pentru a vă așeza pentru o sesiune de picnic sau relaxare.

Dacă ajungeți într-o zi aglomerată, unul dintre sfaturile cheie de pe această plajă este să vă deplasați de pe malul mării spre zonele mai calme și mai liniștite. Cu toate acestea, dacă nu vă deranjează mulțimile, boardwalk-ul este un loc super pentru a petrece ceva timp și poate fi urmărit până la o mică zonă de picnic cu pavilioane și mese. Cele mai populare activități de pe plaja Annei sunt băile de soare și înotul, dar snorkelingul și navigarea cu catamaran sunt populare și aici. Dacă vă hotărâți să aduceți un prieten blănos alături de dvs. pe plaja Annei, asigurați-vă că le țineți mereu la coadă și curățați pentru a menține plaja cât mai drăguț pentru vizitatorii viitori.

- Plaja Isle de vacanta

Holiday Isle Beach este amplasat la punctul de marcare 80.2, Holiday Isle Beach este un punct turistic de top în Islamorada, foarte convenabil situat lângă multe dintre principalele hoteluri și restaurante din zonă. Aceasta înseamnă că nu ești niciodată prea departe de niște mâncăruri gustoase și băuturi răcoritoare la Holiday Isle Beach, așa că este un loc super pentru a te bucura de o zi întreagă de distracție la soare.

O mulțime de hărți de pescuit și excursii cu barca ecologică pot fi rezervate și în această zonă pentru persoanele care doresc să se îndrepte pe valuri și să se plimbă într-una mare sau să vadă o viață marină locală. Nu numai asta, dar, chiar dacă Plaja Holiday Isle face parte din complexul local Holiday Isle Resort, nu trebuie să fii de fapt acolo pentru a profita de facilități, ceea ce înseamnă că toată lumea poate înota în piscină și se poate relaxa la soare. șezlonguri.

- Islamorada Library Beach and Park

Mulți vizitatori ai Islamorada nu știu de fapt despre plaja Bibliotecii Islamorada, întrucât este relativ bine ascuns de privirile indurerate din spatele Bibliotecii Islamorada, la punctul 81.5. Localnicii adoră această plajă și este ușor de văzut de ce. Nu numai că este mai ales fără turism, dar este foarte retras și drăguț, oferind niște vederi uimitoare în toate direcțiile.

Islamorada Library Beach and Park are doar câteva zeci de metri de nisip, dar asta este mai mult decât suficient pentru a face față mulțimilor mici care se adună aici și există un parc drăguț în apropiere, cu zone de joacă pentru care copiii să se bucure și ei. Cu toate acestea, acesta este unul dintre punctele de top de vizitat dacă călătorești cu copii mici.

- Long Key State Park

Situat la punctul de marcare 67.5, Long Key State Park oferă unele dintre cele mai bune vederi ale Oceanului Atlantic pe care ai putea spera vreodată. De fapt, vizitatorii acestei plaje pur și simplu nu vor putea rezista să se plimbe în apă singuri atunci când pășesc cu piciorul pe nisipurile moi și petrec puțin timp înmuierea razelor solare.

Asigurați-vă că aduceți niște încălțăminte de protecție dacă intenționați să faceți un pic de vad, deoarece există niște locuri stâncoase sub valuri. Chiar și în cazul rocilor, snorkelingul și scufundările sunt foarte populare aici, iar apele sunt limpezi și puțin adânci, permițându-vă să vedeți unde mergeți și să stați în siguranță. Parcarea gratuită nu este disponibilă pe această plajă Islamorada, așa că va trebui să aveți un pic de bani pe mână dacă doriți să vizitați, dar cu siguranță merită prețul de admitere și există și câteva trasee de drumeție superbe în zonă.