4 Best New Orleans Rv Parcuri

Situat pe malul râului Mississippi, în partea de sud-est a Louisiana, New Orleans este cel mai mare oraș din stat și unul dintre cele mai faimoase orașe din toată America de Nord. Cunoscut în întreaga lume pentru cultura sa eclectică, festivitățile anuale interesante, bucătăria delicioasă și scena în plină viață de noapte, New Orleans este un oraș plin de viață care este considerat o locație obligatorie pentru oricine din Louisiana sau zona locală.

Orașul în sine are de fapt distincția unică de a prezenta mai multă apă decât pământ, cu aproximativ 180 mile pătrate de apă și 169 mile pătrate de teren care constituie 349 mile pătrate din New Orleans. Cunoscut drept „The Big Easy”, orașul găzduiește aproape 400,000 oameni, cu peste 1.2 milioane în întreaga zonă metropolitană și este un loc super pentru turiști să se distreze.

Mulți vizitatori din New Orleans petrec timp explorând vechiul cartier francez al orașului, precum și zone precum Piața Jackson, districtul Grădinii și Bourbon Street. Cu cluburi de jazz, săli de cabaret, baruri creole și multe altele pe fiecare stradă, New Orleans este o locație uimitoare pentru persoanele cărora le place să se distreze toată ziua și noaptea. Dacă intenționați să vizitați New Orleans într-un autovehicul, există câteva parcuri excelente de camping și campinguri în jurul orașului și în zona locală. Citiți mai departe pentru detalii complete despre cele mai bune parcuri de vehicule din New Orleans.

- French Quarter RV Resort - 500 N Claiborne Ave, New Orleans, LA 70112, Telefon: 504-586-3000

Cartierul francez este una dintre principalele atracții din New Orleans. Această zonă este inima istorică a orașului și este cunoscută și sub numele de Vieux Carr? (traducerea în „Old Square” în engleză). Mulți oameni vizitează New Orleans pur și simplu pentru a parcurge străzile Cartierului Francez și, dacă doriți să fiți chiar în centrul acestei zone istorice, French Quarter RV Resort este o opțiune minunată de a alege.

Înconjurat de clădiri istorice uimitoare și care oferă acces ușor la multe dintre atracțiile și restaurantele locale, acest parc RV este singurul situat în cartierul francez, deci este opțiunea perfectă pentru persoanele care intenționează să petreacă tot timpul în centru. a orașului verificând diferitele baruri, cluburi, restaurante și multe altele. Tarifele sunt surprinzător de rezonabile la această stațiune RV elegantă, iar facilitățile de la fața locului includ o sală de club imensă, sală de fitness, sală de mese, facilități de spălătorie, zonă de afaceri, cadă cu hidromasaj, piscină, bar în aer liber și mașină de gheață.

- Pontchartrain Landing - 6001 France Rd, New Orleans, LA 70126, Telefon: 504-286-8157

Un alt parc excelent de vehicule din zona New Orleans, Pontchartrain Landing este situat în cartierul francez al orașului și privește spre Lacul Pontchartrain. Acesta este mai mult decât un simplu parc RV; este o stațiune completă, cu un port, un restaurant, un bar, vile de închiriere și multe altele. Este o locație plină de viață, plină de viață, cu facilități impecabile, servicii pentru clienți profesioniști și facilități de lux pentru ca toți să se bucure.

Există site-uri 125 individuale disponibile la Pontchartrain Langing, împărțite în șase paranteze de preț diferite pentru toate bugetele. Dacă sunteți dispus să plătiți un pic suplimentar, puteți obține câteva vederi superbe asupra lacului, dar indiferent de site-ul pe care îl alegeți, veți putea beneficia de utilități complete cu putere amplificator 50, apă, canalizare, Wi- Fi internet și cablu TV. De asemenea, site-ul găzduiește o zonă de spălătorie cu autoservire 24-ore, o zonă de joacă pentru copii, o piscină, dușuri, toalete, o stație de depozitare și multe altele. Desigur, toți oaspeții RV se pot bucura, de asemenea, de barul și restaurantul.

- Pelican RV Park New Orleans - 3716 Downman Rd, New Orleans, LA 70126, Telefon: 504-248-3000

Situat aproape de malul lacului Pontchartrain și de cartierul istoric francez din New Orleans, acest parc RV este într-un loc excelent atât pentru activitățile naturale, cât și pentru explorarea orașului însuși. Fie că doriți să faceți niște pescuit și caiac pe lac sau să cutreierați străzile din New Orleans pentru a vă lăsa în cele mai tari baruri și cluburi de muzică, Pelican RV Park New Orleans este un loc minunat pentru a vă baza.

Acest parc de camping și camping de înaltă calitate, foarte potrivit pentru familie, oferă tarife mici începând de la doar $ 30 pe noapte sau $ 160 pentru o săptămână și are câteva facilități excelente, inclusiv un bar complet care oferă preparate delicioase și mese pentru micul dejun, prânz și cină. Personalul acestui parc RV din New Orleans este printre cei mai buni din jur, iar facilitățile și facilitățile de la fața locului includ o poartă de intrare completă de securitate, băi, dușuri, internet wireless de mare viteză, străzi asfaltate, șosele și căsuțe poștale private.

- New Orleans KOA - 11129 Jefferson Hwy, River Ridge, LA 70123, Telefon: 504-467-1792

Parte a brandului KOA cunoscut la nivel național de campinguri și parcuri de rulote, New Orleans KOA este un nume în care puteți avea încredere. Cele mai multe parcuri RV din New Orleans sunt situate în partea de est a orașului în apropierea Cartierului Francez, dar New Orleans KOA RV Park este situat în partea de vest a orașului, pe malurile râului Mississippi. Este o locație excelentă și oferă acces rapid la multe dintre atracțiile și reperele orașului.

Chiar dacă doriți să vizitați Cartierul Francez, acest parc RV este doar la o scurtă plimbare și puteți folosi sistemele distractive de transport public din New Orleans, cum ar fi căruciorul New Orleans pentru a vă deplasa dacă doriți. Acesta este un parc RV foarte apreciat, cu o mulțime de facilități bune și personal foarte prietenos. Toate site-urile sunt dotate cu utilități standard, Wi-Fi și TV prin cablu, iar facilitățile la fața locului includ piscină, autobuz de transfer, parc pentru câini, zonă de joacă, spălătorie și multe altele.