4 Cele Mai Bune Croaziere În Portul Portsmouth

Situat în județul Rockingham, pe malul New Hampshire, Portsmouth este un exemplu primordial al unui oraș istoric New England. Prima dată s-a stabilit în 1630 și încorporată în 1653, Portsmouth a fost una dintre primele așezări majore formate de pelerini englezi, care și-au numit noua casă după un oraș cu același nume din sudul Angliei. Odată unul dintre cele mai aglomerate orașe port din toată America, Portsmouth are o mulțime de istorie în spatele ei și este acum unul dintre cele mai vizitate orașe din Noua Anglie, cu oameni veniți de departe și în larg pentru a admira frumusețea acestei locații de coastă și martor. farmecele sale unice pentru ei înșiși.

Există o mulțime de lucruri distractive de făcut și de văzut în Portsmouth. Biserica nordică a secolului 19th este unul dintre cele mai frumoase repere ale orașului, de exemplu, în timp ce Prescott Park este un spațiu frumos pentru a petrece ceva timp liber. USS Albacore Museum și Strawberry Banke Museum atrag, de asemenea, mulți vizitatori din zonă, dar unul dintre cele mai bune locuri pentru a petrece o zi este în Portsmouth Harbour. Apa de aici se întinde pentru a forma o graniță naturală între statele New Hampshire și Maine și a observat de-a lungul anilor o cantitate incredibilă de trafic de bărci. Simpla plimbare în jurul portului poate fi extrem de relaxantă și plăcută, dar de fapt să pleci într-o croazieră în Portsmouth Harbour este și mai bine.

Cele mai bune croaziere în Portsmouth Harbour

Explorarea portului Portsmouth cu barca este o modalitate minunată de a obține un unghi cu totul nou pe una dintre cele mai frumoase și istorice locații costiere din Noua Anglie. Portsmouth Harbour Cruises (64 Ceres St. Portsmouth, NH 03801 - 800 776-0915) este unul dintre principalii operatori de croaziere din Portsmouth Harbour, oferind o serie de tururi pentru a se potrivi cu orice fel de călător. Citiți mai departe pentru a afla totul despre cele mai bune opțiuni de croazieră în Portsmouth Harbour, pe care v-ați dori să încercați atunci când vizitați acest frumos oraș de coastă.

- Croaziera pe port

Pentru o experiență pură de croazieră în Portsmouth Harbour, croaziera clasică Harbour este o alegere excelentă. Această croazieră durează puțin peste o oră și călătorește în jurul portului istoric din Portsmouth. Pasagerii de la bord vor fi uimiți și inspirați, în timp ce căpitanul povestește călătoria, împărtășind fapte și povești fascinante despre istoria portului, făcând acest tur atât educativ cât și distractiv. Croaziera va trece pe lângă o serie de repere unice, inclusiv forturi, faruri și reședințe de lux, așa că asigurați-vă că vă aduceți aparatul foto pentru a face câteva fotografii și pentru a păstra acele amintiri magice pentru totdeauna.

- Croaziera în Insulele Shoals

Croaziera în Isles of Shoals este o opțiune pentru persoanele care doresc să plece din Portsmouth Harbour și să vadă peisajul local. Nu departe de coasta Portsmouth, se găsesc Insulele Shoals. Există o mulțime de istorie în spatele acestor insule iconice, fiecare având propriile povești care să spună implicând totul, de la pirați la pelerini. Această croazieră în Portsmouth Harbour este una destul de lungă, care durează peste două ore în total. Pe lângă faptul că admirați o mulțime de repere create de om de-a lungul insulelor, veți avea, de asemenea, multe șanse mari de a observa unele animale sălbatice, inclusiv multe specii diferite de păsări.

- Croaziere de seară, apus de soare și lumini

Croazierele Seara, Sunset & Lights oferă ceva puțin diferit pentru turiști și localnici în Portsmouth Harbour. Această croazieră are loc în port la începutul serii, pe măsură ce soarele coboară, oferindu-vă câteva vederi uimitoare asupra cerului strălucitor și a apelor strălucitoare. Acest turneu prezintă narațiuni ușoare și durează aproximativ o oră în total și există o atmosferă cu adevărat romantică, intimă la bord, perfectă pentru cupluri. Dacă plănuiți o întâlnire specială cu cineva special, o croazieră în Portsmouth Harbour la apusul soarelui ar putea fi o opțiune excelentă.

- Croaziera cu vin

Croaziera de vin Portsmouth Harbour oferă o modalitate distractivă și interesantă de a vă răsfăța toate simțurile într-o experiență minunată. Această croazieră cuprinde priveliștile și sunetele frumoase ale portului, permițându-le pasagerilor să se minuneze de diversele faruri și clădiri vechi, să asculte blândul strop de valuri și să se bucure de fiecare secundă de călătorie, în timp ce gustă un sortiment de vinuri delicioase. Brânzeturi și biscuiti sunt de asemenea furnizate, iar un expert în vin va fi la bord pentru a vă învăța mai multe despre fiecare sticlă. Cinci vinuri vor fi servite în total și veți fi dornici să îi luați pe câțiva dintre ei acasă până la pășirea înapoi pe uscat.