4 Cele Mai Bune Excursii Cu Căruciorul În Savannah

Situat în Chatham County, Savannah este cel mai vechi oraș din toată Georgia. Este unul dintre cele mai vizitate orașe din stat și găzduiește numeroase situri și clădiri istorice semnificative, care a jucat un rol cheie în mai multe evenimente majore de-a lungul istoriei americane precum Revoluția și Războiul Civil.

Milioane de oameni se adunează în Savannah în fiecare an pentru a lua străduțe unic pietruite ale orașului, spații verzi frumoase și locații istorice depozitate precum Georgia Historical Society, Districtul istoric victorian, Catedrala Sf. Ioan Botezătorul, Academia de Arte din Tellfair și Științe și altele.

Dacă plănuiți și o călătorie la Savannah, una dintre cele mai bune modalități de a vă deplasa și de a vă bucura de maxim orașul este să faceți un tur cu troleibuzele, iar în Savannah funcționează două companii importante de turnee cu troleibuze: Trolley Old Town Tururi și turnee de savana veche. Ambele companii de turism cu troleibuze oferă o serie de turnee fascinante cu troleibuzul în jurul frumosului oraș Savannah. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre fiecare companie, inclusiv cele mai bune tururi ale căruciorului lor.

Tururi cu orașul vechi - 234 Martin Luther King Jr Blvd, Savannah, GA 31401, Telefon: 855-245-8992

Old Town Trolley Tours efectuează tururi cu troleibuzele în mai multe orașe importante din Statele Unite, inclusiv Savannah. Acesta este unul dintre cei mai vechi și mai îndrăgiți operatori de turism din toată America de Nord, așa că este un nume pe care știi că îl poți trus.t Când alegi Old Town Trolley Tours, obții o mulțime de valoare pentru bani. Fiecare turneu nu numai că oferă o călătorie povestită în jurul orașului, dar include, de obicei, intrarea în mai multe locații, precum și diverse bonusuri pe parcurs. Iată câteva detalii cu privire la principalele excursii cu căruciorul Savannah cu Old Town Trolley Tours.

Tururi cu orașul vechi

Tururile standard din Old Town Trolley din Savannah încep la 9 am în fiecare zi și se parcurg până la 5 sau 6 pm în funcție de perioada anului. Tururile pleacă la fiecare 20 minute în medie de la sediul Old Town Trolley Tours din Bd. Martin Luther King Jr. Tururile vă duc în jurul orașului, oferind un sistem de „hop on and hop off” care vă permite să coborâți pur și simplu din cărucior la oricare dintre opriri și să săriți la bord mai târziu, fără a fi nevoie să cumpărați un alt bilet.

Aceste excursii cu troleibuzul sunt complet povestite, învățându-vă totul despre diversele site-uri și istoria orașului, precum și oferind mai mult de 100 puncte de interes unice. Biletul pentru cărucior include o hartă color completă a orașului care vă va ajuta să vă deplasați, precum și o foaie de cupon care oferă intrare cu reduceri la diverse atracții.

- Tur de noapte cu fantome și pietrele de mormânt

Turul de noapte Ghosts and Gravestones de la Old Town Trolley Tours se desfășoară seara, iar ora de schimbare se schimbă pe tot parcursul anului, așa că va trebui să apelați sau să consultați programul oficial online pentru a afla mai multe. Așa cum sugerează și numele, Ghosts and Gravestones Night Tour oferă ceva puțin diferit față de traseul standard istoric și cultural, în care se află excursii de troleibuze din Savannah.

Acest turneu este concentrat pe partea mai înfricoșătoare a orașului, uitându-vă la diverse locații presupuse bântuite și lăsându-vă să auziți câteva povești înfricoșătoare despre istoria orașului și diverse persoane care au murit acolo de-a lungul anilor, inclusiv câteva spirite care sunt încă a spus să zăbovească printre străzile orașului în diverse clădiri vechi! Acest tur este deschis tuturor vârstelor, dar nu este neapărat recomandat pasagerilor mai tineri, deoarece poate fi destul de înspăimântător, iar turul va include și intrarea în două site-uri bântuite ale orașului: Andrew Low House și nava Chandlery.

- Excursii vechi de Savannah - 250 Martin Luther King Jr Blvd, Savannah, GA 31401, Telefon: 912-234-8128

Old Savannah Tours a fost votat în mod constant cel mai bun operator turistic cu troleibuze din Savannah de mai mulți ani și este cea mai mare companie deținută și operată de acest gen din toată Savannah. Acesta servește orașul încă de la 1979 și chiar le permite localnicilor să călărească gratuit, așa că oferă o experiență turistică cu adevărat autentică a căruciorului Savannah, fără scene scenografice sau tururi de aceeași natură. Aceste excursii cu troleibuzul au ghiduri cu adevărat pasionate, care întruchipează istoria orașului și aduc poveștile despre Savannah la viață, așa că Old Savannah Tours este o opțiune bună pentru a alege dacă vrei să sprijini o afacere locală și să arunci un aspect autentic în istorie și magia acestui oraș special. Citiți mai departe pentru a afla puțin mai multe despre unele tururi de top ale căruciorului cu Old Savannah Tours.

- Tur de prezentare istorică

Turul de vedere istoric de la Old Savannah Tours se desfășoară pentru puțin peste o oră și jumătate de fiecare dată și pleacă zilnic. Tururile pleacă de la Old Savannah Tours HQ de la 9 dimineața și se parcurg de obicei până la 5 pm seara, dar se pot termina puțin mai devreme, în funcție de programul din perioada anului. Tururile se execută în fiecare zi și lasă în fiecare minut 15, așa că nu trebuie să aștepți niciodată prea mult pentru următorul troleibuz cu acest turneu Savannah.

Așa cum sugerează și numele, Turul istoric de prezentare generală ia o privire largă, dar în profunzime, la multe dintre principalele situri istorice ale Savanei Nu este un turneu de tip hop on and hop off, așa că veți intra pe traseul lung, dar acesta este un mare avantaj, deoarece înseamnă că căruciorul nu se va opri din cinci în cinci minute și vă va întrerupe experiența. Așadar, dacă doriți un tur complet al Savannah cu căruciorul și doriți cu adevărat să aflați totul despre istoria orașului de la oameni pasionați care aduc cu adevărat istorie la viață, acesta este cel care trebuie să alegeți.

- Turul pe tărâm și pe mare

Iată o experiență cu adevărat unică de turneu Savannah din Old Savannah Tours. Turul terestru și maritim, după cum sugerează și numele său, include excursii atât pe zonele terestre cât și pe cele ale apei din frumosul oraș Savannah. Aceste excursii cu troleibuzul rulează de la 9 am în fiecare zi și pleacă în fiecare minut 15, parcurgând până în jurul 4.30 sau 5 pm în funcție de perioada anului.

Savannah este un oraș maritim extrem de istoric, la urma urmei, așa că oamenii de la Old Savannah Tours au decis că are foarte mult sens să adauge o călătorie pe bază de mare într-una dintre rutele lor turistice. Acest tur începe cu o plimbare cu troleibuzul în jurul orașului și apoi îi transportă pe oaspeți până la țărm pentru a urca la bordul reginei Savannah River pentru o plimbare cu paddleboat-ul vechi prin apă pentru a vedea orașul dintr-un unghi nou. Pentru o experiență completă de Savannah pe care nu o veți uita niciodată, alegeți Land and Sea Tour din Old Savannah Tours.