Cele Mai Bune Stațiuni De Schi 4 În Apropiere De Boulder, Colorado

În ceea ce privește schiul, Colorado este cu siguranță unul dintre statele de top din America. Acasă pentru principalele destinații de schi precum Aspen, Breckenridge, Vail și multe altele, Colorado oferă o mulțime de opțiuni grozave pentru oricine este interesat de schi, snowboard și zeci de alte activități de iarnă. De asemenea, Centennial State primește multă zăpadă pe tot parcursul anului, astfel că sezonul de schi aproape că nu se termină niciodată pentru rezidenții și vizitatorii din Colorado.

Situat printre fața Muntilor Stâncoși, orașul Boulder este un loc de top pentru schi în Colorado. O mulțime de stațiuni de schi grozave pot fi găsite în una sau două ore de la Boulder, cu sute de piste diferite pentru a încerca pentru începători, schiori intermediari și experți. Așadar, dacă plănuiți o excursie la schi în jurul Boulder, iată câteva detalii despre stațiunile de top și zonele de schi care trebuie luate în considerare.

Stațiunea Muntelui Eldora - 2861 Eldora Ski Rd, Nederland, CO 80466, Telefon: 303-440-8700

Nu departe de Boulder, Eldora este o stațiune de schi perfect situată, cu multe de oferit pentru schiori de toate vârstele și abilitățile. În comparație cu alte locații din statul Colorado, Eldora Mountain are unele dintre cele mai mici taxe de admitere și închiriere, așa că este un loc minunat pentru a vă opri dacă călătoriți în grup și căutați să vă reduceți costurile. Această stațiune de schi oferă aproape 700 acri de teren skiable și oferă nu mai puțin de patru parcuri de teren. Cea mai potrivită pentru excursii de o zi, Eldora nu are nicio cazare, dar asta nu ar trebui să fie o problemă pentru locuitorii din Boulder, deoarece stațiunea se află la doar 40 minute.

Stațiunea de schi Vail - Vail, CO 81657, Telefon: 970-754-8245

Una dintre cele mai cunoscute stațiuni de schi de pe Pământ, Stațiunea de schi Vail este binecunoscută pentru priveliștile sale remarcabile și frumusețea orașului său din apropiere, care a atras de-a lungul anilor o mulțime de celebrități din lista A. Situat în județul Eagle, la aproximativ două ore în afara Boulder, Vail se întinde pe mai mult de 5,000 acri de teren skiable și oferă peste piste 190 individuale, făcându-l una dintre cele mai mari stațiuni de schi din stat. Peste jumătate din alergările de la Vail sunt clasificate ca negre, astfel că această stațiune este potrivită pentru schiori avansați care chiar caută să se testeze.

Statiunea de schi Breckenridge - 1599 Ski Hill Rd, Breckenridge, CO 80424, Telefon: 970-453-5000

Una dintre cele mai populare și îndrăgite stațiuni de schi din tot Colorado, Breckenridge atrage mulțimi uriașe în fiecare an datorită serviciilor sale minunate și a gamei enorme de piste. Peste 150 se pot găsi diferite trasee de schi la Breckenridge, cu o mulțime de verzi ușoare până la piste duble de negru extrem de provocatoare. În jurul stațiunii sunt prezentate aproximativ 3,000 acri de teren skiable, cu diferite teleschiuri 32 și parcuri de teren imense. Stațiunea oferă, de asemenea, o mulțime de opțiuni de cazare și de luat masa, și se află la aproximativ 90 minute de Boulder.

Zona de schi Loveland - I-70, Dillon, CO 80435, Telefon: 800-736-3754

În comparație cu un loc precum Breckenridge, Loveland este relativ liniștită și neaglomerată. Este o zonă de schi popular, cu multe de oferit, dar mulți schiori din Colorado preferă să viziteze celelalte stațiuni peste aceasta. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei zone de schi de calitate superioară, cu mulțimi minime, Loveland este un loc minunat de vizitat. Sezonul de schi din această zonă se desfășoară din octombrie până la mijlocul lunii mai, din cauza cotei ridicate și a cantităților imense de ninsori. Aproape 100 diferite rulări pot fi găsite la Loveland și se află la doar puțin peste o oră de mers cu mașina de Boulder.

Zona de schi din bazinul Arapahoe - 28194 US-6, Keystone, CO 80435, Telefon: 970-468-0718

Situat în pădurea națională a râului alb, bazinul Araphoe, adesea cunoscut pur și simplu sub denumirea de „A-Basin” sau „The Basin” este o altă locație de schi de cea mai bună calitate pentru Boulder, CO. Această zonă de schi conține peste 1,300 acri de teren skiable și peste 130 alergări individuale cu diferite dificultăți. Mai multe telescaune și covoare magice ajută peole să se ocolească în această locație și două parcuri imense de teren oferă multă libertate și spațiu pentru schiori să se exprime și să-și testeze abilitățile. Bazinul se află la aproximativ o oră și jumătate distanță de oraș și este renumit pentru sezonul său de schi extra-lung, care poate alerga în iunie și chiar iulie, în unele cazuri. Așadar, dacă doriți să faceți puțin schi și snowboard în primăvara și la începutul verii, A-Basin este o alegere excelentă. Trei loji separate pot fi, de asemenea, găsite la The Basin, cu o varietate de mese și opțiuni de cazare.