4 Cele Mai Bune Case Mici De Vânzare În Florida

La fel ca în toată America, constructorii din Florida se alătură pasional mișcării de case minuscule, fiecare în felul lor. Mulți s-au adaptat de la construirea de case de lux de dimensiuni complete, folosind aceeași manoperă de calitate, dar la o scară minusculă. Unii, cum ar fi Cabina Fever, fac ca case mici să fie accesibile prin prefabricarea lor în fabrica lor.

Alții, cum ar fi ESCAPE și Cornerstone, construiesc fiecare casă mobilă minusculă și unică, cu atenție deosebită asupra designului și a considerațiilor de mediu. Companii precum Historic Shed continuă să construiască structuri suplimentare exacte din punct de vedere istoric care adaugă spațiu de stocare în casele istorice existente, dar acum le creează mult mai mult decât depozitare - de la studiouri la case de pensionare.

1. Febra cabinei


Oamenii din Cabina Febrei s-au alăturat mișcării casei minuscule în felul lor: proiectează, construiesc și asamblează case mici prefabricate de tot felul. Acestea creează soluții de construcții simple, eficiente și compacte, atât pentru uz rezidențial, cât și comercial. Structurile lor sunt realizate în instalația lor din afara locului și apoi expediate în secțiuni către site-ul lor, unde personalul le pune laolaltă.

Metodologia de construire a acestora este hibridă, cu pereți deschiși și panelată, folosind știfturi din lemn sau cadru metalic. Produsele lor variază pe scară largă, de la case compacte, case pentru bunicii și birouri din curte, până la denivelări pentru case existente, case de copaci și aproape orice aveți nevoie. Au modele standard care pot fi ajustate, dar vă pot face și o structură complet personalizată.

6301 NE 4 Ave, Miami, FL 33138, Telefon: 786-334-6247

2. Micuță casă de vânzare Florida: Cornerstone Tiny Homes


Cornerstone Design / Build, construitori cu experiență de case de înaltă calitate, au decis să se adapteze noilor nevoi ale clienților moderni și au devenit Cornerstone Tiny Homes. Aceiași profesioniști experți autorizați pe care le-au folosit pentru a-și construi casele de lux în întreaga lume își folosesc acum abilitățile pentru a face totul la scară mică - uneori foarte mică -. Familiaritatea cu noile produse de construcție de pe piață joacă un rol important în capacitatea lor de a combina meșteșugul, calitatea și stilul.

Toate casele lor minuscule sunt făcute la comandă, deși încep cu modele de bază pentru a vă face o idee despre ce este disponibil. Construirea casei tale minuscule de vis este doar ultimul pas al procesului: ei vor răspunde chiar la întrebări pe care nu știai că le ai, îți vor îndrepta direcția corectă, vor face sugestii care ar avea sens și vor oferi orice vrei, de la o simplă coajă la un set complet acasă pe site-ul pe care l-ai ales, genul în care nu trebuie decât să-ți aduci periuța de dinți.

1687 Timocuan Way #101, Longwood, FL 32750, Telefon: 407-413-9660

3. Case mici în Florida: casă istorică


Producătorii de cabane istorice continuă vechea tradiție de a construi clădiri accesorii atractive pentru case tradiționale din Florida. Majoritatea caselor istorice sunt bogate în farmec și caracter, dar adesea lipsite de depozitare. Fiecare magazie de grădină pe care o creează completează detaliile arhitectonice autentice ale unei case din Florida, de la Craftsman Bungalow, Colonial Revival sau American Foursquare până la Mid-Century Modern sau orice alt stil.

Acum, mișcarea extrem de modernă a locuinței minuscule a deschis posibilitatea de a utiliza șopronuri istorice pentru mai mult decât doar depozitare - ca case permanente, studiouri, ateliere, case de joacă, proprietăți de închiriere sau o casă pentru părinții îmbătrâniți. Istoric Shed ™ își creează clădirile în fabrica lor, pe baza specificațiilor dvs. Produsele finite sunt livrate și instalate completate, complet vopsite, gata de utilizare și perfect în sincronizare cu casa dvs. istorică existentă.

1212 Blvd Ponce De Leon, Brooksville, FL 34601, Telefon: 813-333-2249

4. Remorci Trekker


Când Trekker Trailers vă construiește un autocamion în stil vintage, o remorcă sau o casă minusculă pe roți, ei au un lucru în minte: acestea vor intra în sălbăticie și trebuie să fie suficient de puternice pentru a vă duce oriunde doriți mergi atât în ​​stil, cât și în confort. Tot ceea ce construiesc este personalizat la specificațiile dvs. exacte.

Puteți cumpăra un model finalizat, puteți să-i construiți casa de vis sau să îi lăsați să înceapă unul pentru dvs. și să-l terminați singur. Orice ai decide, fiecare casă minusculă pe care o construiesc vine cu ani de experiență și măiestrie atentă în spatele ei. Designul este robust, construcția este puternică și durabilă, dar aspectul este fermecător - nu există niciun motiv pentru care să nu călătorești cu stil.

32643 County Rd 473, Leesburg, FL 34788, Telefon: 352-409-4005