Cele Mai Bune Croaziere 5 Din Florida Până În Bahamas

O croazieră în Caraibe este un tip perfect de vacanță pentru persoanele care doresc să se așeze, să se relaxeze și să se odihnească. Nu trebuie decât să urci la bordul navei de croazieră și să lași echipajul să facă restul. Vă vor oferi toate produsele alimentare, facilitățile și serviciile de care aveți nevoie în timp ce vă aruncați în mai multe porturi din jurul Mării Caraibelor, oferindu-vă acces la o listă lungă de destinații de vacanță. Și dacă plănuiți o croazieră în Caraibe, Bahamas este o locație obligatorie.

Cu peste insule 700 și câștiguri pentru a fi explorate, Bahamas este una dintre cele mai incredibile destinații din Caraibe, iar cea mai bună modalitate de a experimenta această țară este cu navele de croazieră. Multe croaziere din Caraibe se opresc la Bahamas, multe dintre ele pornind din orașele portuare din Florida, cum ar fi Miami sau Fort Lauderdale. Navele de croazieră oferă tot luxul și confortul de care aveți nevoie pentru a vă bucura de călătoria dvs., oprindu-vă, de asemenea, pe cele mai bune plaje și cele mai tari locuri din toată Bahamas.

Cele mai bune croaziere din Florida în Bahamas

Dacă doriți să rezervați un loc la bordul uneia dintre cele mai bune croaziere de la Florida la Bahamas, există o mulțime de opțiuni grozave din care să alegeți. Se pot rezerva croaziere de diferite lungimi, majoritatea fiind în general între două și cinci nopți, cu o gamă largă de companii, printre care celebrele croaziere, carnavalul, linia de croazieră norvegiană, Royal Caribbean și multe altele. Citiți mai departe pentru a afla totul despre cele mai bune croaziere între Florida și Bahamas.

Carnaval - 5 Noaptea Bahamas

Vă veți bucura de facilitățile și facilitățile Carnaval Elation pentru această croazieră 5 Night Bahamas. Aceasta este o opțiune bună pentru oamenii de pe coasta Pacificului din statul Sunshine, deoarece această croazieră din Florida spre Bahamas pleacă din Jacksonville. Se oprește atât la Half Moon Cay, cât și la Nassau, în Bahamas, oferindu-vă un gust deosebit de viață insulară. Oaspeții se vor putea relaxa pe nisipurile albe moale de la Half Moon Cay înainte de a se bucura de o viață plină de viață din Caraibe în Nassau. Deoarece este o croazieră pe zi 5, veți avea destul timp în fiecare locație, așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru a vă simți grăbit.

Celebrity Silhouette - 2 Noaptea Bahamas

Dacă sunteți în căutarea unei croaziere scurte și dulci din Caraibe din Florida, acest turneu 2 Night Bahamas pe Silhouette Celebrity Cruises este o opțiune bună. Pleacă din Fort Lauderdale și se îndreaptă direct spre capitala Bahamas, Nassau, unde vă puteți bucura cu adevărat de o felie autentică din viața Bahaman înainte de a vă deplasa acasă. Aceasta este cu siguranță una dintre cele mai ieftine croaziere din Florida în Bahamas, care costă în jur de $ 200 de persoană pentru întreaga călătorie și este opțiunea perfectă pentru oamenii care doresc doar o escapadă de weekend frumoasă.

Royal Caribbean - 4 Noaptea Bahamas

Urcați la bordul „Mariner of the Sea” cu croaziera 4 Night Bahamas a Royal Caribbean, plecând din Miami în Florida și oprindu-vă atât la Cococay cât și la Nassau. Cococay este o stațiune privată exclusivă a insulei, unde călătorii se pot înota, bea la soare, se pot snorkel și se pot relaxa cu adevărat, în timp ce Nassau este inima Bahamasului, care găzduiește un procent mare din populația insulei și un loc minunat pentru a se bucura de bucătăria și cultura locală.

Linia de croazieră norvegiană - Bahamas 4 Night

Dacă doriți un pachet complet Bahamas într-un interval de timp relativ scurt și doriți cu adevărat să profitați la maxim de fiecare zi, această croazieră 4 Night Bahamas de la Norwegian Cruise Line ar putea fi opțiunea potrivită pentru dvs. Este un preț excelent, cu camere disponibile pentru doar $ 50 pe noapte și lasă Miami să se oprească în trei locații separate din jurul Bahamasului: Freeport, Nassau și Great Stirrup Cay. Această croazieră vă permite într-adevăr să vedeți o felie completă și autentică de viață din Caraibe, iar Great Stirrup Cay este o insulă privată deosebit de interesantă, unde oaspeții se pot întoarce cu adevărat și se pot relaxa.

Libertatea Carnavalului - Baza de noapte 4

Oaspeții vor fi fermecați la fiecare pas al drumului în această Bahamasă de Noapte 4 cu Carnaval. Croaziera începe la Port Canaveral, care este ușor accesibilă din Orlando, inima Florida, și pornește pentru două stații pe o perioadă de 4-zile. Croaziera apelează la locația privată a insulei Princess Cays, înainte de a porni spre Freeport și Insula Grand Bahama. Prețurile încep de la aproximativ $ 65 pe noapte pentru cele mai simple camere, cu camere și apartamente cu vedere la ocean, de asemenea, disponibile la un cost suplimentar.