5 Best Fairfield, Ct Beaches

Clasat constant ca unul dintre cele mai frumoase orașe din toată Anglia și unul dintre cele mai bune locuri pentru a trăi în Connecticut, orașul Fairfield este situat la o scurtă distanță de orașul maritim local Bridgeport și se află pe coasta de aur a statului. Fondată în 1639, Fairfield are o mulțime de istorii în spatele acesteia și găzduiește numeroase repere cheie și clădiri istorice, cum ar fi Bronson Windmill, Fairfield Historic District, John Osborne House și Pine Creek Park Bridge. Pe lângă toate aceste locații istorice și de patrimoniu din interiorul orașului, Fairfield este, de asemenea, situat pe una dintre cele mai bune părți ale coastei din New England.

Locuitorii și turiștii din Fairfield pot profita de numeroasele plaje și zone de recreere de pe coastă. Există cinci mile de coastă în limitele orașului Fairfield, inclusiv cinci plaje publice care privesc Long Island Sound și multe alte plaje private punctate de-a lungul țărmului. Orașul găzduiește, de asemenea, un port marin uriaș, un site popular de lansare a ambarcațiunilor numit Ye Yacht Yard și câteva alte atracții de pe malul mării și repere de care să te bucuri. Pe scurt, există o mulțime de lucruri de făcut la plaja din Fairfield, așa că cu siguranță nu doriți să pierdeți acest oraș minunat la următoarea vizită în Connecticut.

Cele mai bune plaje din Fairfield CT

Există cinci plaje publice care pot fi găsite în orașul litoral Fairfield, CT, ceea ce face ca acesta să fie unul dintre cele mai bune orașe de plajă din Noua Anglie. Nu există o modalitate mai bună de a petrece o zi decât să începeți să explorați străzile și siturile istorice din Fairfield înainte de a vă îndrepta spre coasta Long Island Sound și de a vă întinde pe nisip. Indiferent dacă doriți să vă bucurați de o plimbare pe coastă, de o ședințe liniștitoare pentru a face soare sau chiar o baie în apă, veți găsi tot ce aveți nevoie pe plajele Fairfield enumerate mai jos.

Plaja Penfield

Acasă atât la Pavilionul Penfield, cât și în Pavilionul Jacky Durrell, precum și în zona de joacă memorială Jessica Rekos, pentru familie, Penfield Beach este una dintre cele mai bune plaje de familie din zona Fairfield. Dacă vizitați Connecticut cu copii mici, cu siguranță nu veți dori să ratați această locație. Alte facilități de pe această plajă includ rafturi pentru bărci cu vele, dulapuri de depozitare sigure, salvamari de vară, grătar pentru grătar, zone de picnic și multe altele. Acoperind puțin mai mult de trei acri în total, Penfield Beach este un loc minunat pentru înot și băi de soare, precum și navigare pentru oameni care doresc să plece pe apă.

Jennings Beach

Jennings Beach este un loc cu adevărat popular pentru tinerii să vină și să stea. Este acasă la parcul de skate din oraș, care este un mare succes cu adolescenții în special, dar oamenii de toate vârstele se pot distra aici. Parcul are o dimensiune de aproximativ 27 acri și vine cu o întindere foarte mare și nisipoasă pentru băi de soare, picnic, plajă și alte activități plăcute. De asemenea, puteți face o plimbare în jurul portului de barcă South Benson Boat și duceți copii mici la locul de joacă memorial Henry Rowland. Acesta este unul dintre cele mai bune locuri din Connecticut pentru a te bucura de artificiile din Ziua Independenței și are o atmosferă plină de viață la sfârșit de săptămână și în ocazii speciale. Nu numai asta, dar câinii sunt permise și pe această plajă în lunile de toamnă și de iarnă.

Plaja South Pine Creek

Plaja South Pine Creek este cea mai mică plajă din Fairfield, dar această plajă dovedește că dimensiunea nu contează cu adevărat. Poate fi mic, dar are atât de multe de oferit și este chiar echipat cu facilități de bază precum toaletele curate. Nisipul de aici este moale, iar dimensiunile reduse ale plajei ajută să-i ofere un soi de atmosferă retras, intim, care va atrage cu siguranță călătorii solo sau cuplurile care caută un loc romantic pentru a petrece ceva timp împreună.

Plaja Sasco

Nu departe de portul Southport, Sasco Beach este una dintre cele mai simple și mai calme plaje din Fairfield. Penfield-urile și plaja Jennings pot fi uneori destul de aglomerate, dar Sasco Beach este aproape întotdeauna liniștită și relaxantă, abia dacă turiștii își fac timp să viziteze această plajă destul de mică. Este complet gratuit și deschis publicului, la fel ca celelalte plaje din această listă și are câteva facilități locale bune. Sasco Beach este, de asemenea, capabil să ofere unele dintre cele mai frumoase vederi oriunde în Fairfield, ceea ce face un loc foarte romantic pentru cupluri să se plimbe în timp ce soarele coboară.

Plaja Southport

Plaja Southport este o plajă foarte mică, care acoperă puțin peste doi acri în total, dar merită vizitată pentru o lungă listă de motive. Facilitățile locale includ toalete și concesii alimentare, așa că nici nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ambalarea unui picnic într-o călătorie pe această plajă. Puteți petrece o zi întreagă aici fără să vă plictisiți și nici nu trebuie să vă faceți griji pentru a vă simți foame sau sete. Este un loc micuț fermecător, cu niște vederi minunate și ape relativ calme, foarte potrivite pentru înot și stropi.