Parcul 5 Best Grand Canyon Rv

Format în urmă cu milioane de ani, Marele Canion este un loc ca niciun altul. Într-adevăr una dintre cele mai impresionante minuni naturale ale lumii, acest incredibil canion a fost sculptat de râul Colorado de-a lungul mai multor ani. Este una dintre cele mai importante locații, nu doar în statul Arizona, ci în întreaga Statele Unite, și atrage milioane de vizitatori în fiecare an. Grand Canyon se întinde pe o lungime de 277 mile și poate atinge o lățime maximă de 18 mile în locuri, precum și o adâncime maximă mai mare de o milă.

Zona are o istorie fascinantă și a fost căminul diferitelor triburi autohtone pentru mii de ani. În prezent, este unul dintre cele mai vizitate site-uri naturale de pe planetă și un loc minunat pentru tot felul de activități în aer liber și aventuri, de la caiac și drumeții la plimbări cu elicopterul. Mulți oameni vizitează Grand Canyon ca parte a unui tur RV din Arizona și statele din jur și există o mulțime de parcuri grozave pentru RV Grand Canyon din care să alegeți. Citiți mai multe pentru detalii despre cele mai bune parcuri RV din Grand Canyon.

- Trailer Village RV Park - 100 Trailer Village Rd, Grand Canyon Village, AZ 86023, Telefon: 928-638-1006

Un sejur la Trailer Village RV Park din Parcul Național Grand Canyon este unul dintre cele mai bune moduri posibile pentru ca tu să te bucuri de acest monument incredibil al naturii. Amplasat în inima parcului și oferind vederi magnifice în toate direcțiile, cu o mulțime de trasee de drumeție minunate chiar în apropiere, acest parc RV este tabăra de bază perfectă pentru aventurile și explorarea Grand Canyon.

Acesta este un parc RV care acceptă animalele de companie, cu spații extinse mari, care pot satisface vehicule de până la 50 picioare în lungime. Mese de picnic și alte facilități de bază se găsesc în acest parc RV, iar locația este ideală pentru oricine dorește să se simtă cu adevărat la unul cu acest loc uimitor.

- Bright Angel Campground - N Kaibab Trail, Grand Canyon Village, AZ 86023, Telefon: 928-638-7888

Situat în Grand Canyon Village chiar lângă Bright Angel Creek și în imediata apropiere a Phantom Ranch, Bright Angel Campground este un alt loc excelent pentru a vă baza pentru câteva zile sau săptămâni la Grand Canyon. Situat într-o zonă umbrită, plină de copaci, acest parc RV oferă intimitate totală și o atmosferă confortabilă pentru ca toți să se bucure.

Este frumos amplasat în apropiere de locații cheie, precum Mather Point, pentru vederi imbatabile ale Grand Canyon's South Rim și Grand Canyon Railway pentru excursii cu trenul în parcul național. Potrivit atât pentru corturi obișnuite, cât și pentru RV-uri mari, acest camping și parcul RV oferă tot ceea ce puteți solicita.

- Grand Canyon Railway RV Park - Grand Canyon Railway RV Park, 601 W Franklin Ave, Williams, AZ 86046, Telefon: 800-843-8724

Situat într-un loc bun, chiar la vest de Flagstaff și la sud de Grand Canyon, Grand Canyon Railway RV Park oferă spații RV accesibile și facilități excelente, inclusiv TV cu cablu complet pentru toate site-urile conectate și internet wireless gratuit pentru ca toată lumea să se bucure de bine. Există, de asemenea, dușuri spațioase, toalete curate și o zonă completă de spălătorie pentru spălarea și uscarea tuturor hainelor.

Acest parc RV dispune de o frumoasă zonă de pavilion de picnic cu grătare și gropi de foc, precum și un traseu frumos de fitness. După cum sugerează și numele, Grand Canyon Railway RV Park este, de asemenea, foarte convenabil situat pentru oricine caută să călărească Grand Canyon Railway și să se bucure de un tur panoramic cu trenul South Rim.

- Interstate 40 Grand Canyon RV Park & ​​Camping - 783 South Old Highway 66, Ash Fork, AZ 86320, Telefon: 928-637-9897

Situat chiar lângă Interstate 40 la vest de Flagstaff, destul de aproape de Parcul și hotelul Grand Canyon Railway RV, Interstate 40 Grand Canyon RV Park & ​​Campground este o altă opțiune bună pentru parcarea RV din zona Grand Canyon. Se află la o scurtă distanță cu mașina de canionul în sine, oferind un cadru liniștit, cu o mulțime de facilități locale bune în orașul Ash Fork din apropiere.

Există câteva restaurante grozave în zonă și canionul în sine se poate ajunge în aproximativ o oră. Facilitățile la fața locului din acest parc RV Grand Canyon includ o piscină, magazin de comodă, gropi de foc, toalete, dușuri și multe altele.

- Cameron Trading Post RV Park - 466 US-89, Cameron, AZ 86020, Telefon: 800-338-7385

Foarte ușor accesibil pe ruta 89, Cameron Trading Post RV Park este un alt loc excelent pentru a vă baza pentru recreere în aer liber și aventuri în zona Grand Canyon. Acest parc și motel RV oferă vederi uimitoare în toate direcțiile și este frumos amplasat cu vedere spre Cheile Micului Colorado River.

Motelul de la fața locului are o vechime de peste o sută de ani, așa că este o parte frumoasă din istoria și cultura locală, care cu siguranță este foarte distractivă, iar spațiile RV sunt mari și bine echipate cu utilități de bază de electricitate, canalizare, si apa. Facilitățile la fața locului din Cameron Trading Post RV Park includ un magazin de cadouri, o piață, un restaurant și o zonă de grădină, dar nu există dușuri sau toalete în parcul RV.