5 Cele Mai Bune Plaje Din Grenada

Toată lumea visează să viziteze Caraibe, această regiune fiind acasă la unele dintre cele mai uluitoare și frumoase insule din lume. Nu există un loc mai bun în lume pentru a te îndepărta de toate, dar singura problemă cu o vacanță în Caraibe este să decizi care dintre sutele de insule ai vrea să vizitezi mai întâi. Din Republica Dominicană până în Antile, există multe insule diferite de descoperit, fiecare având propriile sale farmecuri și idiosincrasii culturale unice. Fiecare insulă are, de asemenea, propriile sale atracții, bucătărie, orașe și animale sălbatice și fiecare are și propriile sale plaje unice, care sunt unul dintre motivele principale pentru care oamenii iubesc atât de mult regiunea Caraibelor.

Situată în regiunea Indiilor de Vest din Marea Caraibelor la capătul sudic al Grenadinelor, țara Grenada este un loc turistic extrem de popular. Grenada este formată din insula principală mare, precum și alte șase insule mici din apropiere. Are o populație totală relativ mică în jurul valorii de 107,000, dar atrage mii de vizitatori suplimentari din întreaga lume, în fiecare an, turismul fiind principalul factor al creșterii economiei Grenadei. Multe croaziere din Caraibe se opresc la Grenada, iar țara are o mare reputație de a oferi unele dintre cele mai bune oportunități de sporturi nautice și cele mai frumoase plaje din Caraibe.

Cele mai bune plaje din Grenada

Așa cum am menționat anterior, plajele din Grenada sunt deosebit de potrivite pentru sporturi nautice precum windsurfing, kitesurfing, călărie cu jet de schi și multe altele, așa că dacă doriți să rămâneți activi și să faceți câteva amintiri magice pe apele Mării Caraibelor , acesta este un loc minunat de vizitat. Cu toate acestea, chiar și persoanele care își doresc doar locuri calme, moi și nisipoase, pentru a-și lua soarele și a se relaxa, vor găsi, de asemenea, multe de iubit pentru Grenada. Această națiune insulară poate apela la orice fel de vizitator, așa că dacă plănuiți o vacanță în Grenada, citiți mai departe pentru a afla toate detaliile cheie ale celor mai bune plaje ale țării.

Plaja La Sagesse

Situată în partea de sud-est a Grenadei, în parohia St David's, La Sagesse Beach este una dintre cele mai frumoase plaje de pe insulă. Există o atmosferă relaxată, relaxată, pe această plajă, ceea ce o face un loc frumos pentru oamenii care doresc doar să se așeze, să uite de grijile lor, să admire priveliștile și să lase ziua să treacă. Nisipurile de aici sunt aurii sunt confortabile, în timp ce apele sunt în general destul de calme, dar valurile se pot acumula din când în când. În ceea ce privește facilitățile, La Sagesse Beach are doar un hotel și un singur restaurant, astfel încât facilitățile sunt simple, dar eficiente. O mulțime de localnici coboară pe această plajă la sfârșit de săptămână, dar dacă veți vizita la mijlocul săptămânii veți avea posibilitatea să aveți o plajă uriașă de nisip.

Plaja Grand Anse

Plaja Grand Anse nu este doar una dintre cele mai bune plaje din Grenada, ci una dintre cele mai bune plaje din întreaga regiune din Caraibe. Situată pe țărmurile sud-vestice ale insulei principale, această plajă se mândrește cu tot ce ai putea cere într-o locație din Caraibe: nisipurile sunt albe și zaharoase, apele sunt limpezi și calme, iar soarele nu pare niciodată să înceteze să strălucească. Pe această plajă din Grenada se pot desfășura o mulțime de activități distractive, inclusiv snorkeling, caiac, înot, stand-up paddleboarding și plajă simplă, de modă veche.

BBC Beach

BBC Beach poate fi listată și sub numele de Morne Rouge Beach, dar localnicii și călătorii de lungă vreme din Grenada o vor cunoaște drept BBC Beach. Este situat aproape de faimoasa plajă Grand Anse, dar tinde să aibă o atmosferă mai calmă. Modul în care această plajă este formată rezultă în ape într-adevăr calme, ideale pentru înot și stropi în jurul valorii, așa că este o plajă drăguță pentru familii în vizită, dar are și o calitate romantică pe care cuplurile o vor adora. Câteva baruri și cafenele pot fi găsite în apropiere, dar dacă sunteți în căutarea mai multor facilități și opțiuni, puteți pur și simplu să mergeți mai departe de-a lungul coastei până la Grand Anse.

Revista Plaja

Revista de pe plaja de sud-vest a insulei, Magazine Beach este situată convenabil chiar lângă aeroportul Grenadei, ceea ce o face o primă oprire ideală în vacanța cu Grenada. În ciuda locației sale bune și a ușurinței de acces, Magazine Beach nu pare niciodată prea aglomerat sau zgomotos, așa că este un loc frumos pentru a veni dacă doriți să vă așezați și să vă relaxați cu o carte bună sau să faceți niște băi de soare. De asemenea, este una dintre cele mai bune plaje de snorkeling din Grenada, cu o mulțime de pești tropicali, colorați și alte vieți marine înotând sub valurile blânde și care așteaptă să fie descoperite. Facilitățile locale includ câteva hoteluri bune și un restaurant la modă pe plajă, dar este posibil să doriți să vă împachetați gustările dacă sunteți un călător conștient de buget, deoarece restaurantul percepe prețuri destul de mari.

Golful Petit Bacolet

Golful Petit Bacolet ar putea fi doar cea mai liniștită și mai calmă plajă din toată Grenada. Este situat pe malul sudic în parohia St David și nu se ocupă niciodată. Chiar dacă vii aici cu o ocazie specială, vei vedea doar câteva persoane cel mult. Mulți turiști și chiar mulți localnici nu știu despre existența acestui mic golf, dar este un loc minunat pentru plimbări de seară sau ședințe de plajă, cu o mulțime de mici plaje de lemne în derivă care se spală pe mal. Înotul și băile de soare pot fi distractive și aici, și nici nu este un loc de pescuit rău. Cu toate acestea, nu veți găsi nicio amenajare pe această plajă, așa că asigurați-vă că ambalați un picnic și echipamentul propriu.