5 Best Mallorca, Spania Plaje

Există un milion de motive diferite pentru a vizita Europa și un milion de destinații diferite pentru a alege de pe tot continentul. Fie că sunteți interesat să experimentați culturile bogate din Europa de Est, să verificați istoria și arhitectura Europei de Vest, sau să vizitați numeroasele capitale majore ale continentului precum Paris, Londra, Roma, Lisabona, Madrid și multe altele, alegerile dvs. sunt aproape fără sfârşit. Acesta este motivul pentru care atât de mulți oameni, de toate vârstele și toate mediile, se adunează în Europa în fiecare an, mulți dintre ei alegând să facă salturi între orașe și să viziteze mai multe țări în timpul sejurului. Există atât de multe lucruri diferite de făcut în Europa, și multe dintre țările continentului sunt binecuvântate și cu plaje frumoase pentru băi de soare, înot, surfing și orice altă formă de distracție la soare.

Multe dintre cele mai bune plaje ale Europei se găsesc în Spania, națiunea iberică fiind o destinație de vacanță extrem de populară, cu o lungă listă de locații costiere fenomenale. Multe dintre cele mai bune plaje din Spania se găsesc pe continent, dar multe altele se găsesc pe insulele țării precum Mallorca. Cea mai mare dintre Insulele Baleare, Mallorca se află în Marea Mediterană și a fost o destinație extrem de populară de mai mulți ani, aeroportul insulei, Aeroportul Palma de Mallorca, fiind unul dintre cele mai aglomerate din toată Spania. Cu kilometri de coastă care prezintă atât locuri stâncoase cât și nisipoase, Mallorca poate rivaliza cu orice altă locație din Europa din punct de vedere al frumuseții plajelor și a distracției costiere.

Cele mai bune plaje din Mallorca

Coasta Mallorca se întinde pe kilometri, iar insula are peste 200 plaje numite în total, ceea ce o face unul dintre cele mai bune locuri din Europa pentru persoanele care doresc să se îndepărteze de toate și să se relaxeze. Fiecare plajă are propriile sale caracteristici și caracteristici unice, dar unele sunt mai bune decât altele din diverse motive. Pentru a vă ajuta să alegeți plajele potrivite pentru a vă profita la maxim de vacanța din Mallorca, am pus la dispoziție acest ghid ușor de urmărit pe plajă. Citiți mai departe pentru a afla totul despre cele mai frumoase plaje din Mallorca.

Portale Vells

Mulți experți în călătorii dau întotdeauna același sfat: evitați mulțimile și urmați-i pe localnici. Localnicii cunosc întotdeauna cele mai bune locuri și secrete ascunse ale orașelor lor natal, iar Mallorca nu este diferită. Acesta este motivul pentru care veți găsi o mulțime de localnici agățați la Portals Vells, una dintre cele mai bune plaje de pe insulă. Aici se găsește o gamă largă de nisip, cu o mulțime de umbrele și șezlonguri înconjurate pentru utilizare publică. Există și câteva facilități grozave aici, inclusiv un snack bar, un restaurant, toalete curate și multe altele, iar apele calme sunt minunate pentru copii să stropească. Dacă sunteți mai aventurieri, această plajă este, de asemenea, acasă la un o grămadă de peșteri și grote care pot fi foarte distractive.

Cala Estellencs

Dacă sunteți în căutarea unei plaje din Mallorca care se află la o mică distanță de pe calea bătută, Cala Estellencs ar putea fi cea perfectă pentru dvs. Este situat în nord-vestul Palma de Mallorca, nu prea departe de frumosul oraș de piață din Andratx. Această plajă este în mare parte stâncoasă și destul de mică, dar există câteva trasee fascinante pe care trebuie să le urmezi și ape calde superbe în care să te îmbibați. Oamenii de toate vârstele se pot distra foarte mult aici și există o mulțime de peșteri pentru a explora și locuri interesante pentru scufundări pentru aventuri. suflete de descoperit și ele. În plus, dacă sunteți în căutarea uneia dintre cele mai bune plaje din Mallorca pentru a urmări apusul, aceasta este cu siguranță în partea de sus a listei.

Illetas

Illetas este doar o mică plajă, dar dimensiunea, cu siguranță, nu contează în această locație, care are unele dintre cele mai curate, cele mai atractive ape pe care vei privi vreodată. De asemenea, este foarte convenabil situat pentru oricine rămâne în Palma de Mallorca, fiind doar la o scurtă distanță cu mașina la sud-vest de capitala insulei. Datorită dimensiunilor mici și a imensității sale de frumusețe a acestei plaje, poate ajunge puțin aglomerat în timpul sezonului turistic, așa că este o idee bună să ajungeți cât mai devreme și să găsiți un loc bun pe nisip pentru a vă pune prosoape și alte echipamente de plajă. . Standurile de închiriere vă vor putea oferi, de asemenea, șezlonguri și umbrele la prețuri accesibile, iar zona locală este plină de baruri, restaurante, hoteluri și multe alte caracteristici și facilități excelente.

Cala Agulla

Fără îndoială una dintre cele mai frumoase plaje din Mallorca, Cala Agulla este situată în zona Capdepera, la puțin peste o oră de capitala Palma de Mallorca. Apele de aici sunt excepțional de clare și turcoaz, tocmai potrivite pentru multe sporturi nautice diferite, iar nisipurile sunt albe și netede, o pătură perfectă pentru ca vizitatorii să se așeze sau să se culce și să asculte prăbușirea valurilor pe măsură ce căldura soarelui se spală. lor. Munții aflați în depărtare și pantele de vegetație din jur oferă vederi superbe, iar această plajă din Mallorca are câteva facilități bune, inclusiv o mică cafenea și toalete.

Formentor

După cum sugerează și numele, această plajă poate fi găsită în Peninsula Formentor din Mallorca. Unul dintre lucrurile care iese în evidență cu privire la această plajă și ajută la separarea ei de restul este peisajul; Formentor oferă un fel de vederi care îți vor inspira respirația, cu un munte imens într-o parte și cu multă vegetație bogată în cealaltă. O mulțime de bărci mici trec pe această zonă, așa că poate fi destul de romantic și interesant să stai pe nisip și în timp ce depășești orele, urmărind lumea să treacă și să te simți la un milion de kilometri distanță de zgomotul și poluarea vieții orașului.