5 Cele Mai Bune Plaje Mykonos

Cu cea mai lungă coastă 11thth din orice țară de pe Pământ, Grecia este unul dintre punctele de top din Europa pentru persoanele care au nevoie de o escapadă insulară. Dacă doriți să petreceți ceva timp pe plajă, înmuierea soarelui și ieșirea în apele calde ale Mării Egee, Grecia este locul ideal. Există multe insule diferite din care să alegeți dacă planificați o călătorie în Grecia, Mykonos devenind rapid una dintre cele mai bune dintre toate în ultimii ani. Această insulă găzduiește abia rezidenți 10,000 cu normă întreagă, dar atrage mii de oameni din întreaga lume pentru arhitectura sa clasică curată, scena vieții de noapte, atmosfera favorabilă LGBT și bucătăria distinctivă, inclusiv specialități tradiționale grecești și delicatese unice, care pot fi doar găsit pe insulă.

Mykonos apelează la mulți călători diferiți, dar este privit pe larg ca unul dintre cele mai populare locuri de petrecere din Insulele Grece. Dacă doriți să dansați la muzică excelentă, să vă faceți prieteni noi, să vă bucurați de mâncare și băuturi minunate și să luați unele dintre cele mai bune plaje din Europa, această insulă trebuie să fie în topul listei dvs. de destinații de vacanță. Dar chiar dacă nu vă interesează scena vieții de noapte, Mykonos mai are multe de oferit, începând cu plajele sale superbe. Plaje pot fi găsite de-a lungul coastelor de nord și de sud. Plajele din sudul Mykonos tind să fie mai populare și zgomotoase din cauza petrecerilor, dar plajele din nord sunt la fel de atractive și au tendința să fie mai liniștite și mai calme în general, ideale pentru familii.

Cele mai bune plaje din Mykonos

Cu o coastă lungă și o mulțime de plaje de care să te bucuri, Mykonos este o escapadă de vară super. Combinând soare, nisip, mare și o atmosferă minunată la orice oră din zi sau noapte, aceasta este o insulă ideală de vizitat cu prietenii, dar poate fi greu de știut care este cea mai bună plajă. Există o mulțime de opțiuni pe această insulă, dar unele dintre plaje sunt cu siguranță mai frumoase și mai bine dotate în ceea ce privește barurile și restaurantele. Citiți mai jos ghidul nostru pe plajă Mykonos pentru a afla mai multe.

- Paradise Beach

Plaja foarte bine numită datorită frumuseții și simțului stilului, Paradise Beach este situată la o mică distanță de orașul Mykonos, deci este una dintre cele mai convenabile și ușor accesibile plaje de pe insulă. Este, de asemenea, văzut ca unul dintre cele mai importante locuri LGBT de pe Mykonos, precum și faptul că este și naturist, așa că absolut toată lumea este binevenită pe această plajă și există o mulțime de vibrații pozitive în aer. Plaja în sine este foarte drăguță și mereu activă, petrecerile urmând și muzica să se joace bine noaptea. Pentru căutătorii de emoții, la această plajă Mykonos se pot bucura de tot felul de sporturi nautice și aventuri de scufundare, iar zona este plină de baruri și restaurante bune.

- Plaja Ornos

Plaja Ornos oferă ceva total diferit de principalele plaje Mykonos precum Paradise Beach și Super Paradise. În loc de o atmosferă de petrecere plină de viață, cocktailuri constante și muzică care umple aerul, această plajă este mult mai calmă și mai moale. Este probabil cea mai bună plajă de familie din Mykonos și se află la mai puțin de 2 km de orașul Mykonos. O mulțime de umbrele mici de plajă și șezlonguri confortabile sunt situate pe această plajă, oferind un cadru confortabil pentru ca oamenii să se întindă și să se relaxeze, în derivă pentru a dormi sub soarele după-amiezii. Spre deosebire de baruri și spații pentru viața de noapte, această plajă este căptușită cu cafenele liniștite și restaurante de lux, care se adaugă atmosferei liniștite.

- Super Paradis

Dacă ai vizitat și te-ai îndrăgostit de Paradise Beach, dar vrei ceva și mai bun, Super Paradise este următorul nivel. Este destul de aproape de plaja Paradise și tinde să fie și mai aglomerat și mai plin de viață în orice moment al zilei și al nopții. Această plajă are unele dintre cele mai moale nisipuri aurii de oriunde pe insulă și cele mai limpezi ape din toate, oferind o mulțime de spațiu pentru oameni de toate vârstele pentru a-și face soare, înota și a juca jocuri. Totuși, toată frumusețea asta înseamnă că Super Paradis este unul dintre cele mai aglomerate locuri din Mykonos, așa că, dacă vrei să te îndepărtezi de mulțime, ai fi mai bine în altă parte.

- Plaja Agrari

Dacă veniți la Mykonos, probabil că așteptați să vedeți o mulțime de alți călători. Mulți oameni aleg această insulă greacă ca destinație de vacanță pentru a participa la petreceri și să se distreze alături de prieteni sau familie, dar dacă vii la Mykonos în căutarea unui loc liniștit, retras, pentru a te așeza cu o carte bună sau pentru a te relaxa sub soare, plaja Agrari este una dintre cele mai bune opțiuni. Este destul de dificil de accesat, implicând o plimbare relativ lungă de la Elia, iar acest lucru înseamnă că puțini oameni își fac timp să viziteze această plajă. Dacă ai noroc, s-ar putea să ai chiar locul tău singur.

- Plaja Elia

Plaja Elia este una dintre cele mai mari și mai uimitoare plaje din Mykonos. Această plajă pare să curgă pentru totdeauna, întinzându-se în jurul curbei liniei de coastă. Linii de umbrele și șezlonguri care nu se termină niciodată umplu această plajă, oferind sute de spații umbroase pentru tine și prietenii sau familia ta pentru a te culca, relaxa și asculta valurile blânde și vorbele mulțimii. Schiul cu jetul, windsurfingul, înotul și multe altele se pot bucura de această plajă, dar este la o distanță destul de mare de orașul Mykonos, astfel încât să nu se aglomereze prea mult.