Cele Mai Bune Restaurante 5 Din Aeroporturile Din Portland

Călătoria aeriană a ajutat în mod eficient să facă din lume un loc mai mic. Călătoriile care au durat câteva zile, săptămâni sau chiar luni pot fi acum finalizate în câteva ore, datorită puterii și vitezei avioanelor moderne de pasageri, iar în orice zi, cerul este plin cu sute de zboruri în toate diferite direcții în jurul globului. Cu toții ne place să călătorim și, dacă intenționați să călătoriți din Portland, Oregon, veți zbura pe aeroportul Portland.

Aeroportul internațional Portland este cel mai mare aeroport din tot Oregon și principalul aeroport care servește marele oraș Portland. Gestionează aproximativ 90% din totalul călătorilor de călători în și în afara Oregonului și este situat în mod convenabil în jurul a zeci de mile în afara orașului Portland, oferind acces ușor în și în afara orașului. Puteți zbura către multe destinații diferite din întreaga lume, de la Aeroportul Portland, inclusiv către destinații din Europa și Asia, precum și în toată America de Nord.

Fiind un aeroport mare și modern, Aeroportul Portland este dotat cu o mulțime de facilități și funcții suplimentare concepute pentru a vă ajuta și dvs. și colegii dvs. de pasageri să aveți cel mai bun timp posibil în așteptarea zborurilor dvs., iar o zonă în care acest aeroport într-adevăr excelează este în alimentația sa si bea. Există o mulțime de opțiuni culinare excelente pentru a alege de la Aeroportul Portland, de la simple articole de preparare rapidă la restaurante complete. Citiți mai departe pentru detalii mici și simple ale unora dintre locurile de top pentru a mânca pe aeroportul Portland.

Cele mai bune restaurante din Portland Airport

Există o mulțime de locuri minunate pentru a sta și a vă bucura de unele restaurante de înaltă calitate la Aeroportul Portland, precum și o mulțime de opțiuni pentru cei care caută pur și simplu să apuce ceva rapid și simplu dintr-o cafenea sau o locație fast-food. Vedeți mai jos câteva exemple de cele mai bune locuri pentru a mânca.

Henry's Tavern American Bar & Grill - Concourse C

Taberele și barurile sunt locuri minunate pentru a vă agăța atunci când trebuie să așteptați în jurul unui aeroport. Acestea te lasă să uiți de toate grijile și stresurile care pot apărea adesea odată cu luarea unui zbor și oferă mâncare de confort deosebit și alese minunate. Veți găsi toate acestea și multe altele la Henry's Tavern American Bar & Grill, care se află la Concourse C și oferă peste berile de artă specială 30 la robinet, precum și câteva mâncăruri delicioase, multe dintre acestea fiind concepute pentru a fi împărtășite cu prietenii dvs. .

Bucătărie Bambuza Vietnam - Concourse C

Situat pe Concourse C este Bambuza Vietnam Kitchen, iar aceasta este o super opțiune pentru a alege dacă sunteți interesat de ceva sănătos și aromat, cu o răsucire asiatică. Concentrată exclusiv pe rețete asiatice, cu o selecție deosebit de impresionantă de preparate și delicatese vietnameze, bucătăria Bambuza Vietnam folosește o mulțime de legume, ierburi, condimente și carne din meniul său. Există opțiuni vegetariene, vegane și fără gluten, de asemenea, la acest restaurant, astfel încât acesta poate apela la toată lumea, indiferent de planul alimentar.

Barul Country Cat Dinnerhouse Bar - Holul de Nord

În lobby-ul nord al aeroportului PDX este locul unde puteți găsi The Country Cat. Un bar și un restaurant cald, primitor, acesta este un loc super în care să petreceți ceva timp în timp ce vă agățați și așteptați zborul dvs. pentru a începe îmbarcarea. Barul este deosebit de grozav aici, cu câteva televizoare cu ecran plat care prezintă cele mai recente sporturi și știri în direct și o mulțime de opțiuni de bere, vin și băuturi spirtoase. Există și mâncare bună, inclusiv opțiuni vegane și fără gluten.

Burgerville - Concourse D

Hambarele sunt întotdeauna o opțiune populară pe aeroporturi, dar de multe ori multe persoane trebuie să se mulțumească cu opțiunile de fast-food de calitate scăzută de la branduri generice care nu pun foarte multă grijă și atenție în crearea fiecărui burger. Burgerville, peste Concourse D, este diferit. Multă dragoste și pasiune intră în crearea fiecărui burger din meniu aici, iar meniul se schimbă pe parcursul anului pentru a reflecta anotimpurile, asigurându-se că doar cele mai proaspete ingrediente sunt utilizate de fiecare dată.

Tamale Boy - Concourse D

Dacă ai chef de ceva sănătos, aromat, delicios și diferit în timp ce petreci ceva timp la Aeroportul Portland, Tamale Boy ar putea fi opțiunea potrivită pentru tine. Există o mulțime de restaurante mexicane și latino-americane, dar Tamale Boy își propune să fie diferit, oferind un amestec de feluri de mâncare clasice cu care cu toții suntem familiarizați și cu unele opțiuni mai eclectice, neobișnuite. Există atât mâncăruri vegane, cât și vegetariene aici și veți găsi cu siguranță ceva care să vă pună un zâmbet mare pe față și o senzație caldă, fericită în stomac.