Cele Mai Bune Parcuri De Distracții 6 Din Ohio

Ohio are două dintre cele mai bune, mai mari și mai faimoase parcuri de distracții din țară: Cedar Point și Kings Island, Ohio. Multe parcuri mai mici combină plimbări, atracții, spectacole și locuri de joacă, ceea ce le face minunate pentru ieșirile în familie. Mai multe au plimbări pe teren și atracții, precum și parcuri acvatice cu numeroase modalități de a vă emoționa și de a vă uda în același timp.

1. Zona de aventură


Un parc familial destul de mic, întins pe șase acri în apropiere de frumosul Geneva-on-the-Lake, Adventure Zone are ceva pentru toată lumea: o linie de zi și două pereți de cățărare pentru căutătorii de aventuri, bărci de protecție Super Squirter și căruțe pentru copii mari și mici, mini golf pentru întreaga familie, arcade de distracții grozave, un joc plin de viață și un loc special de bătut moale pentru copiii mici. Există, de asemenea, un snack bar, așa că totul este setat pentru o sărbătoare fantastică de aniversare pentru un copil norocos. Zona de aventură este deschisă zilnic în timpul verii și în weekendurile din mai și septembrie. Este închis iarna.

5600 Lake Rd E, Geneva, OH 44041, Telefon: 440-466-3555

2. Punctul de cedru


Deschis în 1870, Cedar Point este unul dintre cele mai vechi parcuri de distracții din state. Acest parc masiv este răspândit pe 364 acri pe o insulă din Lacul Erie, lângă Sandusky, Ohio. Parcul face parte dintr-o stațiune cu o plajă lungă de mile, un hotel și un restaurant. Există plimbări cu recorduri mondiale 72, dintre care 17 monturi montate, inclusiv celebrul Steel Vengeance și șase montane cu înălțimea de peste 200 metri înălțime. Priveliștea lacului de la monturile montane este impresionantă și o mare parte din atracția parcului. Lângă Cedar Point se află un parc acvatic în aer liber Cedar Point Shores, două porturi, un parc acvatic interior Castaway Bay, un complex sportiv în aer liber Cedar Point Sports Center și câteva stațiuni de lux din apropiere.

1 Cedar Point Dr, Sandusky, OH 44870, Telefon: 419-627-2350

3. Parcul de distracții Coney Island


Situată la aproximativ zece mile de centrul orașului Cincinnati, Coney Island este un mic parc de distracții familial și un parc acvatic de pe malurile râului Ohio. Parcul găzduiește cea mai mare piscină recirculantă din lume și o masă rotundă insulă masivă, înaltă 155-ft. Când se află în punctul cel mai înalt, roata oferă vederi spectaculoase în grad 360 asupra întregii zone. Roata are gondole 36 care se potrivesc cu șase persoane fiecare. Fac trei rotiri în timpul fiecărei călătorii. Pentru a avea voie să meargă, copiii trebuie să aibă 42 inci înălțime sau 32 inci cu un adult. Insula Coney este de asemenea renumită pentru găzduirea mai multor festivaluri populare, cum ar fi Summerfair Arts Festival, Festivalul Appalachian și Festivalul Mondial Celtic din Cincinnati.

6201 Kellogg Ave, Cincinnati, OH 45230-7199, Telefon: 513-232-8230

4. Insula Regilor


Situată în Mason, Kings Island este cel mai mare parc de distracții și parcuri nautice din Midwest. Oferă peste 100 plimbări, spectacole și atracții pe uscat și mai mult decât plimbări 50 pe parcul de apă Soak City 33-acre - există o aventură pentru toată lumea. Acesta este adevărat raiul pentru căutătorii de emoții, cu plimbări precum Drop Tower, care plonjează povești 26 de la o înălțime de 315 picioare la 67 mile pe oră. Delirium își desfășoară oaspeții într-un arc de grad 240 și îi aruncă până în 137 picioare în aer. În WindSeeker, pasagerii urcă povești 30 deasupra parcului pe un leagăn de turn. Xtreme Skyflyer oferă oportunitatea de a experimenta alunecarea și parașutarea în același timp. Planet Snoopy este o zonă distractivă pentru copii, în timp ce Dinosaurs Alive te duce cu 245 milioane de ani în urmă.

6300 Kings Island Dr, Mason, OH 45040-9665, Telefon: 513-754-5700

5. Stricker's Grove


Situat în Hamilton, Stricker's Grove este un parc de distracții privat în vârstă de 90, deschis publicului doar câteva zile pe an. Dar, odată deschis, este destul de special. Copiii pot efectua un număr nelimitat de plimbări pe Whip în timp ce vă relaxați și gustați porumbul prăjit recoltat în aceeași dimineață. Puteți merge pe Tornado Coaster, unul dintre foarte puține montane de rulouri din lemn rămase în județul Hamilton. Celălalt este, de asemenea, în Sticker's Grove - clasicul coaster de lemn Teddy Bear. Alte atracții includ plimbarea cu barca, rachetele, mașinile mici, barca Kiddie, țestoasele Kiddie, roata ferrisă, Tilt-A-Whirl, scrambler, scuterele de zbor, curcubeul electric, mini-golf și multe altele. Parcul poate fi închiriat pentru zile de naștere, nunți și alte sărbători private.

11490 Hamilton Cleves Rd, Hamilton, OH 45013, Telefon: 513-521-9747

6. Parcul Tuscora


Parcul Tuscora este un popular parc de distracții familiale din New Philadelphia, care oferă o gamă largă de plimbări vintage și o zonă de picnic drăguță, cu locuri de joacă. Există o roată clasică populară, un mini golf distractiv, un carusel cu cai din lemn, avioane minuscule, leagăne, cățeluțe de dune și tot felul de sporturi. Veți găsi terenuri de pescuit, terenuri de tenis, terenuri de baschet, o pistă de mers pe jos comunitară, un teren de baseball, trei piscine și o mulțime de locuri pentru a mânca - tot ce este necesar pentru o zi distractivă în familie. Bazinele sunt deschise de la Memorial Day la Ziua Muncii și sunt monitorizate de un salvamar. Unul dintre bazine este o piscină mică, închisă pentru copii. Parcul este gestionat de o organizație non-profit, iar prețurile sunt menținute la minimum pentru a fi accesibile tuturor.

161 Tuscora Ave NW, New Philadelphia, OH 44663-1800, Telefon: 330-343-4644