Cele Mai Bune Placi 6 Din Nordul Florida

În fiecare an, milioane de oameni se îndreaptă spre Florida pentru a se bucura de vremea însorită a statului, de atracții excepționale, de plaje frumoase și de sălbăticiile bogate. Statul Sunshine se remarcă într-adevăr ca una dintre cele mai speciale stări dintre toate, în special pentru recreere și natură. În esență, este unul dintre cele mai bune locuri din toate Statele Unite ale Americii pentru ca oamenii de toate vârstele să se distreze. Fie că mergeți pe Space Mountain și vă întâlniți cu Mickey Mouse în parcurile tematice din Walt Disney World Resort, păstrați ochii pe aligatori în Everglades sau vă relaxați pe una dintre numeroasele plaje ale statului, care sunt uimitoare, din clasa mondială, Florida este una dintre cele mai bune locuri din America pentru a vă distra.

Una dintre cele mai mari atracții ale statului este litoralul său excepțional de lung, care se întinde pe partea estică, cu vedere spre Oceanul Atlantic și în jurul spre vest, cu ochii spre Golful Mexic și ducând spre Panhandle din Florida. Această lungime imensă de țărm oferă Florida un număr extins de plaje. Multe dintre cele mai populare plaje ale statului tind să se găsească în partea de sud a statului unde vremea este mai caldă. Zonele precum Napoli, Miami, Fort Myers, West Palm Beach, Fort Lauderdale și Cape Coral ies în evidență ca fiind câteva dintre cele mai bune orașe de plajă din stat. Cu toate acestea, există și sute de plaje minunate în Florida de Nord.

Ghid de plajă din Florida de Nord

Florida de Nord găzduiește unele dintre cele mai frumoase plaje din toată America de Nord. Această parte a statului nu este la fel de însorită sau fierbinte ca orașele din sud, dar totuși are mult soare și temperaturi foarte calde pe tot parcursul anului, oferind doar condițiile potrivite pentru activități pe plajă și sporturi nautice. Dacă sunteți în căutarea câtorva dintre cele mai bune plaje din nordul Florida, citiți ghidul de mai jos pentru a afla mai multe.

Topsail Hill Preserve State Park

Dacă sunteți în căutarea unei plaje cu o atmosferă răcoroasă și o mulțime de vederi uimitoare în toate direcțiile, Topsail Hill Preserve State Park din South Walton este locul ideal. Vizitatorii acestei plaje se îndrăgostesc instantaneu de priveliștile și dunele uimitoare de aici. Apele sunt de asemenea excelente, cu valuri blânde și cu adâncuri cristaline pentru cădere, stropire, vadare și înot. Veți găsi aici și câteva facilități de bază, inclusiv toalete, dușuri și zone de schimbare, dar nu există concesii sau cafenele, așa că va trebui să vă aduceți gustări și băuturi.

Plaja Panama City

Panama City Beach este una dintre cele mai mari plaje din toată Florida, parcurgând peste 20 mile în total. Lucrul fascinant al acestei plaje este că, deoarece este atât de lung, vibrația și condițiile se pot schimba foarte mult de la o secțiune la alta. Unele părți ale plajei Panama City sunt destul de pline de viață, cu o adevărată atmosferă de petrecere și multe lucruri de făcut, în timp ce altele sunt mult mai liniștite și mai calme, perfecte pentru persoanele care doresc să se bucure de puțină liniște și liniște. Unele secțiuni ale plajei oferă condiții excelente pentru scufundări, în timp ce altele sunt bune pentru pescuit sau scoici.

Plaja Grayton

Spre deosebire de multe dintre plajele din Florida, care au fost mult afectate și transformate de industria turistică înfloritoare a statului, Grayton Beach este relativ neatinsă și curată, oferind o atmosferă liniștitoare, liniștită. Puteți scăpa cu adevărat de toate pe această plajă, fără a fi văzute hoteluri sau stațiuni. Este un mediu pur natural și permite într-adevăr vizitatorilor să ia legătura cu minunea și măreția sălbăticiei floridiene.

Parcul de stat al insulei St. George

Situat pe Florida Panhandle, St. George Island State Park găzduiește unele dintre cele mai moale, albicioase nisipuri pe care le-ai putea imagina vreodată. De îndată ce pășești piciorul pe această plajă, vei dori să-ți scoți pantofii și să simți senzația inegalabilă a degetelor de la picioare afundându-se în acea pulbere netedă mătăsoasă. Există mulți kilometri de nisip pentru a fi explorați aici și condiții minunate pentru înot, pescuit, băi de soare și caiac, cu o mulțime de trasee de drumeție și ciclism scenice în parcul din jur.

Jacksonville Beach

Una dintre cele mai frumoase plaje din partea de nord-est a Florida, Jacksonville Beach este situată în cel mai mare oraș al statului, ceea ce o face o plajă foarte populară. Străzile orașului din apropiere oferă toate facilitățile și serviciile pe care puteți spera să le găsiți, inclusiv o mulțime de magazine, baruri, cafenele și restaurante de lux. Așadar, puteți petrece o zi întreagă lăsându-vă pe nisip înainte de a face o plimbare lentă în oraș și a vă așeza la o masă de top. Câteva vederi extraordinare pot fi văzute de pe această plajă și chiar puteți face o excursie pe insula Amelia din apropiere pentru o distracție și mai mare la soare.

Plaja Pensacola

Situată pe Santa Rosa, care este una dintre numeroasele insule barieră din Florida, Pensacola Beach parcurge aproximativ 8 mile în total, ceea ce înseamnă că există mai mult decât suficient spațiu pentru ca toată lumea să se răspândească fără să se simtă aglomerată. Chiar și când ocazii speciale cum ar fi 4th iulie vin și mulțimile încep să se adune, puteți continua să mergeți și să găsiți un loc perfect liniștit pentru a sta și a vă relaxa. Plajele de aici sunt dotate cu o mulțime de facilități bune, precum toalete și salvamari, iar Pensul Golful de pe plaja de la Pensacola este un loc excelent pentru a pescui.