6 Cele Mai Bune Plaje Din Chile

Întinzând un drum lung de-a lungul marginii vestice a Americii de Sud, Chile este o țară deosebit de unică datorită formei sale lungi și înguste. Granițele și forma Chile asigură că, indiferent de locul în care se întâmplă să vă aflați în această țară, nu sunteți niciodată prea departe de coastă, iar majoritatea cetățenilor locuiesc pe distanțe foarte mici de Oceanul Pacific. Totuși, lungimea țării înseamnă că climatul și condițiile pot varia foarte mult pe măsură ce se deplasează spre nord sau sud prin Chile, secțiunile nordice ale țării având unele dintre cele mai uscate vreme de pe Pământ, în timp ce regiunea centrală prezintă mai mult de Clima mediteraneană și părțile sudice ale Chile pot avea condiții meteorologice alpine.

Toate aceste aspecte unice fac din Chile un loc fascinant de vizitat. Țara este cunoscută pentru peisajele sale diverse și pentru o gamă bogată de floră și faună, dar unul dintre cele mai mari avantaje ale Chile pentru călători și turiști este plajele sale. În mod firesc, cu o coastă atât de lungă, Chile are o listă lungă de plaje pentru care oamenii să se bucure, variind sălbatic, de la locații în stil poștal cu nisip alb până la zone mai stâncoase și accidentate. Unul dintre cele mai bune lucruri despre plajele din Chile este că această țară nu a fost la fel de puternic afectată de turism ca unii dintre frații săi din America de Sud. Veți găsi câteva plaje din Chile, cu hoteluri și stațiuni, dar multe dintre aceste locații sunt la fel de verigine și pure ca și acum un secol.

Cele mai bune plaje din Chile

Cu peste 2,600 mile de coastă în total, listarea tuturor plajelor din Chile ar dura foarte mult timp. Prin urmare, pentru a vă ajuta să vă restrângeți căutarea și să găsiți cele mai bune plaje pentru a vedea în vacanța dvs. în Chile, am pus la dispoziție câteva ghiduri utile pentru plajă din Chile. Citiți mai departe pentru a afla totul despre cele mai bune plaje din țară și alegeți pe care ați dori să o vizitați mai întâi.

- Bah? A Inglesa

Dacă sunteți în căutarea unei plaje în stil caraibian, cu nisipuri albe strălucitoare și ape calde puțin adânci, Bah? A Inglesa este cea care va vizita în Chile. O mulțime de activități diferite pot fi savurate aici, de la băi de soare simple la sporturi nautice palpitante, precum windsurfing. Navigarea, caiacul, înotul și snorkeling-ul sunt, de asemenea, pe lista de lucruri de făcut pe această uimitoare plajă din Chile, și există câteva formațiuni de rocă fascinante de verificat și de urcat. Această plajă este situată destul de la nord în Chile, ceea ce duce la temperaturi foarte calde și mult soare.

- Pan de Azucar

Parte a Parcului Național Pan de Azucar, care este un loc minunat de vizitat dacă sunteți un iubitor de animale sălbatice sau pasionați de natură, Pan de Azucar este una dintre acele plaje care vă inspiră cu adevărat. De îndată ce veți vedea această plajă din Chile și ieșiți pe nisipurile sale moi, va trebui doar să vă întrerupeți pentru a vă bucura de peisaj. Munții, satele și vegetația pot fi admirate peste tot, iar nisipurile sunt atât de moi și primitoare. Apele sunt excelente și aici, oferind condiții excelente pentru un pic de snorkeling sau înot.

- Playa La Virgen

Această plajă cu denumire interesantă și-a luat monikerul dintr-o formație de roci unică care se presupune că seamănă cu Fecioara Maria. Este o plajă superbă care oferă doar combinația potrivită de nisip și mare pentru toate tipurile de activități. Nisipurile de aici sunt foarte moi și aproape de zahăr în concordanță, în timp ce valurile vin în toate nuanțele de albastru și verde pe măsură ce se spală pe mal. La fel ca în multe alte plaje chiliene, Playa La Virgen oferă câteva vederi care scad din maxilar în toate direcțiile și veți dori doar să stați și să admirați peisajul atunci când ajungeți în acest mic paradis.

- Caleta C? Ndor Beach

Unul dintre cele mai mari avantaje ale vizitării plajelor din Chile este faptul că acestea sunt de cele mai multe ori neatinse de om și nicăieri nu este mai evident decât la Caleta C? Ndor Beach. Situată în zona Hulliche, această plajă abia primește vizitatori, ceea ce este aproape de necrezut, deoarece poate fi doar unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ! Cu nisipuri netede și mătăsoase și ape turcoaz, toate înconjurate de dealuri falnice acoperite de vegetație luxuriantă, Caleta C? Ndor Beach oferă o locație perfectă pentru imagini, iubitorilor, familiilor, prietenilor sau călătorilor solo care caută un loc retras pentru a-și elibera mințile și îmbibarea sus, ceva soare.

- Playa Chorrillos

Departe de o parte din zonele de stațiune cu nisip alb din litoralul extins din Chile, Playa Chorrillos este o regiune destul de stâncoasă și accidentată, dominată de stânci mari și peisaje vulcanice uimitoare. Această plajă se referă la priveliști. Puteți urca în jurul diferitelor stânci și stânci pentru a face câteva fotografii incredibile, iar de fapt coborârea la nisip este destul de complicată, așa că aceasta este una dintre cele mai puțin populate plaje din Chile, perfectă pentru escapadele romantice.

- Punta de Choros

Dacă sunteți un iubitor de animale și doriți să vedeți niște animale sălbatice care se plimbă în habitatul său natural, Punta de Choros este un loc bun pentru a începe. Această plajă poate fi găsită în apropiere de La Serena și este convenabil situată chiar lângă Rezervația Națională a Pinguinilor Humboldt. Câteva insule mici pot fi observate de pe țărm și aceasta este considerată pe scară largă ca una dintre cele mai bune plaje din toată America de Sud pentru scufundări și reperarea faunei sălbatice, condițiile locale oferind cadrul perfect pentru ca viața marină să prospere.