6 Cele Mai Bune Plaje Din Haiti

Dacă există un lucru asupra căruia toată lumea poate fi de acord, este că plajele sunt un loc minunat pentru a petrece ceva timp. Lumea este plină de plaje din toate soiurile, iar mulți oameni vor parcurge mii de kilometri în fiecare an doar pentru a vizita cele mai frumoase plaje cu cele mai moi nisipuri, ape mai calde, cele mai bune vederi și activități cât mai plăcute. Acesta este motivul pentru care atât de multe insule tropicale și țări cu vreme caldă lângă ecuator au devenit astfel destinații turistice extrem de populare. Insulele din Caraibe, de exemplu, sunt în general considerate drept cel mai bun loc de pe Pământ pentru oricine dorește să facă o plimbare pe nisipuri albe zaharoase și să-și cufunde picioarele în apele tropicale strălucitoare.

Există multe insule și națiuni pentru a alege dintre toate zonele din Caraibe, iar Haiti este un exemplu primordial al uneia dintre cele mai bune națiuni din Caraibe pentru a le vizita în vacanță. Bazat pe insula Hispaniola din regiunea Antilelor Mari din Marea Caraibelor, Haiti este vecin cu Republica Dominicană, care este cea mai populară destinație din Caraibe dintre toate. Cele două națiuni împărtășesc o mulțime de caracteristici fizice, inclusiv plaje uluitoare de-a lungul coastei lor, dar o vacanță în Haiti este adesea ușor mai ieftină în general, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru oamenii care doresc să experimenteze bucuriile și paradisurile costiere ale Caraibelor fără să plătească. peste șansele privilegiului.

Cele mai bune plaje din Haiti

Haiti are o lungă coastă care se întinde de-a lungul nordului, vestului și estului țării, cu o mulțime de plaje și golfuri frumoase pentru care se pot bucura vizitatorii și localnicii. Există atât de multe plaje minunate în Haiti, de fapt poate fi destul de dificil pentru călătorul mediu să aleagă între ele. Pentru a vă ajuta să vă restrângeți căutarea și să alegeți cele mai bune plaje pentru dvs., am evidențiat câteva dintre cele mai bune locații de mai jos, completate cu informații utile și imagini de ansamblu pe fiecare plajă din Haiti.

- Port Salut

Una dintre cele mai bune metode de a afla unde ar trebui să mergeți la destinația dvs. de vacanță este să acordați atenție localnicilor. Sunt oamenii care își petrec tot timpul în aceste locuri, așa că au tendința să cunoască locațiile secrete și zonele ascunse care se află în afara drumului bătut și departe de mulțimile zgomotoase de turiști. Port Salut este un exemplu primordial. Este foarte popular în rândul oamenilor haitieni datorită atmosferei sale relaxante și o mulțime de restaurante și magazine superbe pot fi găsite în apropiere. Cu toate acestea, Port Salut este o plajă minunată pe care să o alegeți dacă doriți o experiență autentică a haitianului, decât să urmați pe urmele tuturor celorlalți călători din zonă. Aceasta este, de asemenea, una dintre cele mai bune plaje din Haiti pentru a urmări apusul.

- Labadee

S-ar putea să vedeți și numele acestei plaje cu „Labadie”, dar ambele sunt aceleași. Situată pe malul nordic al Haiti, Labadee este o plajă turistică superba și foarte populară, care atrage întotdeauna o mulțime de pasageri de croazieră. Zona este de fapt deținută de compania de croaziere Royal Caribbean și este unul dintre cele mai prestigioase locuri de coastă din întreaga țară, oferind unele dintre cele mai calme ape și cele mai moi nisipuri. De asemenea, este bine servit cu o mulțime de facilități bune în apropiere, inclusiv comercianți, vânzători de produse alimentare și multe altele. Dacă sunteți în căutarea unei puține aventuri în plus și doriți să apreciați priveliștile acestei plaje din Haiti dintr-un unghi diferit, consultați linia zip locală.

- Plaja Ils-a-Rat

Dacă aveți inima unui explorator și sunteți în căutarea unei mici aventuri care să vă condimenteze vacanța din Haiti, plaja Ils-a-Rat trebuie să fie pe lista dvs. de activități. Această plajă este de fapt situată pe o mică insulă acoperită cu vegetație luxuriantă și înconjurată pe toate părțile de nisipuri moi și valuri blânde. Există diverse recife de corali pentru a explora în apele locale, așa că este un loc super pentru a face niște scufundări sau snorkeling, dar chiar dacă nu sunteți interesat să intrați în apă, Ils-a-Rat este una dintre cele mai importante plaje în Haiti pentru a vă plimba și pentru a face câteva fotografii super.

- Wahoo Bay Beach

Pentru cuplurile sau persoanele aflate în luna de miere din Haiti, Wahoo Bay Beach este una dintre cele mai frumoase locuri de-a lungul întregii linii de coastă a țării. Nu departe de Port-au-Prince, Wahoo Bay Beach oferă un fel de vederi care nu ar arăta din loc pe o carte poștală și rezumă cu adevărat experiența din Caraibe cu nisipuri moi, ape calde și o mulțime de activități distractive precum scufundări, înot, băi de soare și chiar drumeții printre pustiul local.

- Plaja Jacmel

Pe malul sudic al Haitiei, Jacmel Beach este un loc excelent atât pentru turiști cât și pentru localnici pentru a se petrece și a se distra. Este o plajă plină de viață care a fost principala gazdă a diferitelor evenimente și festivaluri speciale înainte ca cutremurul groaznic de la 2010 să fi făcut unele daune zonei. Din fericire, Jacmel Beach a reușit să se reconstruiască în anii care au urmat și face revenire ca unul dintre cele mai vibrante locuri din țară.

- Cormier Plage

O parte din stațiunea Cormier Plage, această plajă este oferită exclusiv pentru oaspeții hotelului și merită mai mult decât prețul la intrare. Este o minunată întindere de nisip și este foarte convenabil localizat la distanțe scurte de o mulțime de magazine locale, baruri, restaurante și repere. Dacă doriți cu adevărat să profitați la maxim de această plajă, rezervați o suită față pe plajă la hotel și pășiți direct pe nisip, admirând priveliștile incredibile din confortul și intimitatea camerei dvs. seara.