6 Best Lake Erie, Ohio Plajele

Dintre toate minunile naturale ale Americii, Marile Lacuri ies într-adevăr ca unele dintre cele mai impresionante, rivalizând cu gustul Grand Canyon și Parcul Național Yellowstone în ceea ce privește frumusețea crudă, naturală, inspirată. Toate cele cinci lacuri pot fi o bucurie de vizitat, dar dacă doriți să petreceți ceva timp la o plajă din Marea Lacuri, Lacul Erie ar putea fi cea mai bună opțiune, deoarece este cel mai sudic lac și tinde să obțină temperaturi mai calde și cele mai bune vreme pentru părți mari ale anului. Lacul Erie este al patrulea cel mai mare dintre Marile Lacuri.

Situat pe granița internațională, Lake Erie se întinde în provincia canadiană din Ontario, precum și în statele americane Michigan, Ohio, Pennsylvania și New York. Ohio este una dintre cele mai bune state de vizitat dacă doriți să consultați plajele Lacului Erie și să vizitați lacul în scop recreativ. Ohio are cea mai lungă coastă de pe Lacul Erie din orice stat și este, de asemenea, acasă pentru unele dintre cele mai bune plaje ale lacului. Multe dintre plajele din Lake Erie din Ohio pot fi accesate rapid și ușor din unele orașe importante ale statului, precum Cleveland și Toledo. Chiar dacă se întâmplă să fii jos în Columb, nu durează mult timp până la coastă.

Cele mai bune plaje din Ohio pentru Lake Erie

Cine are nevoie de Atlantic sau Pacific când ai un mare lac chiar lângă ușă? Ca toate marile lacuri din America de Nord, Lacul Erie are câteva plaje uimitoare pentru care se pot bucura oameni de toate vârstele. Fie că doriți să faceți niște înot, băi de soare, caiac, zbor cu zmeu, aruncare frisbe, mâncare de picnic sau altceva în jos pe țărmurile nisipoase ale lacului Erie, veți găsi tot ce aveți nevoie pe unele dintre cele mai bune plaje din Ohio.

Plaja Cedar Point

Când auziți numele de „Cedar Point”, vă gândiți probabil la plimbări și atracții din terenurile de târg, parcul Cedar Point fiind unul dintre cele mai bune locuri de vizitat din Ohio, dar plaja de aici este de asemenea plăcută. De fapt, plaja Cedar Point oferă un mic loc plăcut de relaxare în comparație cu zgomotul și luminile luminoase ale călătoriilor din terenul de târg situate la doar câteva sute de metri distanță. Acesta este un loc minunat pentru seri, cu o atmosferă cu adevărat răcoroasă în toată plaja și există câteva facilități bune în apropiere, inclusiv restaurante și hoteluri.

Kelleys Island State Park

Doar în largul coastei din Ohio se află insula Kelleys. Parcul de stat Insula Kelleys acoperă peste 650 acri de pământ, cu o mulțime de păduri frumoase pentru a explora și a se pierde, precum și o mulțime de locuri nisipoase și stâncoase de pe coasta de care să te bucuri. Singura modalitate de a ajunge pe insulă este cu vaporul, dar există treceri regulate cu feribotul din orașele de coastă locale, cum ar fi Marblehead, iar insula merită cu siguranță călătoria, oferind niște oportunități de înot și picnic cu adevărat frumoase.

Plaja Edgewater Park

Dacă se întâmplă să vă aflați în marea oraș Cleveland, Edgewater Park Beach este cea mai bună plajă din Lake Erie. Se află la doar o scurtă plimbare de pe străzile din centrul orașului, așa că nici nu va trebui să luați mașina pentru a vizita această plajă, care oferă priveliști uimitoare atât asupra orizontului orașului, cât și a măreției naturale a lacului în sine. Există o mulțime de facilități bune pe această plajă, inclusiv zone de joacă pentru copii și o mulțime de mese de picnic și bănci. Este un loc popular cu locuitorii orașului, așa că mulțimile se pot aduna aici la sfârșit de săptămână sau la ocazii speciale.

Parcul de stat al Maumee Bay

Dacă vizitați sau trăiți în orașul Toledo, Parcul de stat Maumee Bay este una dintre cele mai bune plaje din Lacul Erie pentru care puteți să faceți check-out. Se află la doar o scurtă distanță cu mașina de oraș și acoperă mai mult de 1,800 acri de pământ. Două plaje mari pot fi găsite aici, ambele oferind nisipuri moi, confortabile și vederi excepționale. O mulțime de facilități utile și distractive pot fi găsite în jurul parcului, inclusiv un teren de golf, concesii, proprietăți de închiriere, un port sportiv, trasee pitorești și toalete.

Parcul de stat pe placule de cap

Headlands Beach State Park este de fapt acasă cea mai mare plajă naturală din Ohio. Acesta parcurge aproximativ un kilometru în total, ceea ce înseamnă că există întotdeauna mai mult decât suficient spațiu pentru ca oamenii de toate vârstele să se bucure. Indiferent dacă vii aici singur, ca familie, cu cineva special, sau însoțit de un grup de prieteni, vei putea găsi un loc minunat de nisip pentru a se răspândi și a te simți total relaxat și cu unul cu natura . Apele sunt foarte calme și aici și salvamarii sunt de serviciu în lunile de vară, așa că este o plajă bună pentru Lacul Erie pentru înot.

Parcul de stat East Harbour

Accesibil cu mașina sau cu bacul, East Harbour State Park este o altă locație excelentă pe plaja din Ohio pentru Lacul Erie. Plaja de aici se întinde pe o suprafață de aproximativ 1,500 metri și este susținută de un peisaj natural superb. Părerile de aici sunt suficient de bune pentru a-ți inspira respirația, așa că aceasta este cu siguranță o plajă excelentă din Ohio pentru a face ceva fotografie. O mulțime de animale sălbatice pot fi observate și în zonă, incluzând herons și țestoase, iar aici există câteva facilități bune, inclusiv un teren de golf cu discuri și toalete.