6 Best St Martin Beaches

Există atât de multe insule frumoase de vizitat peste tot în Caraibe și poate fi atât de dificil să găsești cea potrivită pentru tine. Alegerea unei destinații de vacanță în Caraibe este aproape imposibilă, dar nu există alegeri proaste, întrucât insulele sunt uimitoare și au propriile lor farmecuri și caracteristici unice pentru care se pot bucura vizitatorii. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei destinații extraordinare din Caraibe, care să poată apela la cupluri, familii, grupuri de prieteni sau călători solo, St Martin trebuie să fie în fruntea listei.

Această insulă se găsește printre Antilele Mici și este împărțită în două secțiuni. Partea de nord a orașului St Martin este un teritoriu francez, în timp ce secțiunea sudică face parte din Regatul Olandei. Ambele părți ale insulei sunt cunoscute pentru că oferă o primire călduroasă tuturor călătorilor, jumătatea olandeză fiind mai potrivită pentru petrecăreții și pasionații de viață de noapte, în timp ce partea franceză oferă bucătărie unică și oportunități interesante de cumpărături. În ciuda faptului că insula este împărțită între Franța și Olanda, engleza este de fapt cea mai des întâlnită limbă aici, așa că este un loc convenabil pentru călători să se oprească, iar ambele părți ale insulei se mândresc cu câteva plaje cu adevărat mondiale.

Cele mai bune plaje de pe St Martin

St Martin are norocul să aibă plaje uimitoare în fiecare direcție. Există peste trei zeci de plaje numite pe insulă, găsite pe coasta de est, vest, nord și sud. Fiecare coastă are propriile avantaje și caracteristici, înălțimea valurilor și puterea curentului variază la fiecare locație. Indiferent dacă căutați să navigați, să înotați, să faceți snorkel sau să vă îmbătați la soare, veți găsi o plajă excelentă din St Martin pentru a vă satisface nevoile. Citiți mai departe pentru a afla totul despre cele mai bune plaje din această insulă din Caraibe.

- Golful Orient

Supranumit „Sfântul Tropez al Caraibelor” Orient Bay este considerată probabil cea mai frumoasă și cea mai bine echipată plajă din întregul St Martin. Este situat în partea franceză a insulei, pe malul de nord-est și are o mulțime de restaurante, hoteluri, magazine și locuri de închiriere grozave pentru a-ți umple ziua cu activități distractive și mâncare minunată. De-a lungul anilor, pe această plajă din St Martin au fost observate o mulțime de celebrități și stele și se clasează constant ca una dintre cele mai importante plaje din toată Caraibe.

- Plaja Maho

Chiar și persoanele care nu au vizitat niciodată St Martin au văzut probabil fotografii cu plaja Maho. Este una dintre cele mai iconice plaje din lume, în special pentru fotografi, deoarece este foarte aproape de aeroportul internațional local. De fapt, pista aeroportului duce direct spre plajă, așa că, pe măsură ce avioanele se aterizează și decolează de la St Martin, acestea zboară chiar peste plaja Maho, explozând nisipurile de jos cu rafale extrem de puternice în timp ce trec pe lângă. Aceasta înseamnă că plaja Maho nu este tocmai cel mai pașnic loc din lume, dar este cu siguranță una dintre cele mai unice plaje din St Martin dintre toate și este situată în partea olandeză a insulei de pe țărmul sud-vestic.

- Long Bay

Long Bay este cea mai răspândită plajă din partea franceză din St Martin. După cum sugerează și numele, este, de asemenea, una dintre cele mai lungi plaje de pe insulă, oferind o întindere mare și largă de nisip pentru ca toți să se bucure. Este o plajă populară, dar niciodată nu este prea aglomerată, chiar și în cele mai aglomerate zile, datorită dimensiunii sale enorme. Fiind o plajă orientată spre vest, acesta este un loc super pentru a urmări apusul, iar modul în care se formează golful face ca valurile de aici să fie foarte mici și blânde, făcând din Long Bay un loc minunat de înot la St Martin.

- Golful Grand Case

Situată chiar lângă satul cu același nume, Grand Case Bay este una dintre cele mai apreciate și mai populare plaje din partea de nord a orașului St Martin. Formația geologică a insulei înseamnă că valurile din acest golf sunt cu adevărat calme și puțin adânci, tocmai potrivite pentru o vagabondare sau o plimbare blândă de-a lungul marginii apei. Satul local are multe de oferit, de asemenea, cu o mulțime de delicioase delicioase fructe de mare și opțiuni de mâncare fine la doar o scurtă plimbare de pe nisip. Aceasta este, de asemenea, o plajă bună pentru scufundări, așa că poate atrage orice fel de vizitatori.

- Plaja iubitorilor

Dacă vizitați St Martin cu partenerul dvs. sau poate chiar alegeți această insulă din Caraibe ca destinație de lună de miere, Lovers 'Beach este locul potrivit pentru dvs. Este o plajă excepțional de mică, cu nisip abia suficient pentru un singur cuplu, de unde și numele, dar merită călătoria ca o surpriză specială pentru cel pe care îl iubești. Este cea mai mică plajă de pe insulă, dar oferă niște vederi foarte frumoase asupra rocilor din apropiere și a Mării Caraibelor.

- Insula Pinel

Dacă sunteți dispus să vă îndreptați de pe țărmurile St Martin către o altă insulă mică, Insula Pinel este un loc super de vizitat. Este situat la o mică distanță de coasta de est a St Martin și este acoperit cu vegetație luxuriantă, acasă pentru o mulțime de animale sălbatice. Se simte ca o bucată de paradis pierdută în mijlocul nicăieri și este cea mai apropiată mulți dintre noi vom ajunge vreodată să vedem cum se simte că trăiește pe o insulă privată. Există două plaje frumoase pe această insulă. Una dintre ele se îndreaptă spre St Martin, oferind câteva oportunități super-foto, în timp ce cea de-a doua este mai stâncoasă decât nisipoasă, dar totuși merită să arunci o privire. Pentru a ajunge pe insula Pinel, puteți urca la bordul uneia dintre bărcile Saintoise de la Cul-de-Sac. Traversarea durează doar zece minute.