6 Cele Mai Bune Parcuri De Apă Interioară Din Texas

Cerul albastru fără nori și temperaturile bătăuite pe tot parcursul anului fac din Texas o oază de distracție bazată pe apă pentru întreaga familie și există o mulțime de parcuri acvatice în jurul statului care să o dovedească. De la distracția familială 25-acre din parcul acvatic Schlitterbahn de pe insula South Padre, TX, până la WaterPark cu tematică forestieră @ The Villages and the Epic Waters Waterpark interior din Grand Prairie, Texas are un parc acvatic pentru toată lumea. Loviti plimbarile si diapozitivele cu familia si prietenii la unele din aceste parcuri fantastice cu tematica apei din Texas.

1. Schlitterbahn Insula Padre de Sud


Schlitterbahn South Padre Island este un parc acvatic 25 acre pentru familie, cu un hotel pe stațiune pe plajă și un parc acvatic interior pe tot parcursul anului. Situată în vârful sudic al Texasului, Insula Padre de Sud este renumită pentru că este acasă la una dintre cele mai frumoase plaje din Golful Mexic, ale cărei nisipuri alb-pudră și ape turcoaz au inspirat insula Schlitterbahn South Padre. Parcul acvatic Schlitterbahn dispune de tobogane și plimbări cu apă 24, râuri meandre, inclusiv preferate, cum ar fi plimbarea cu tubul Rio Aventura, Pirate's Plunge, cursele de apă Tempest și Storm Chaser și cel mai mare val Boogie Bahn Surfing Wave. Schlitterbahn Resort oferă camere și apartamente de lux 221, împreună cu o varietate de restaurante și restaurante și acces complet la ambele ape.

100 Padre Blvd, South Padre Island, TX 78597, Telefon: 855-923-7543

2. Schipperbahn Waterpark Galveston


Schlitterbahn Waterpark Galveston este un parc acvatic pentru familie, cu o varietate de plimbări bazate pe apă, tobogane, râuri valuri și coaste de apă. Situat pe insula Galveston, în Golful Mexic, Schlitterbahn Waterpark Galveston este împânzit de un râu 1-mile care leagă trei secțiuni distincte ale parcului, care adăpostește patru tobogane cu viteză palpitantă, inclusiv expirantele șerpuitoare de urgență, deplasare cu diapozitive, Cliffhanger și Rohr! precum și plimbări cu plutele, coaste de apă și pavilioane de picnic la Surfenburg și Zona de copii Tiki Tikes pentru copii de toate vârstele. Schlitterbahn Waterpark Galveston găzduiește, de asemenea, cel mai înalt coaster de apă din lume, un „port naufragiat” într-o piscină cu valuri masive și un bar de înot. Parcul are, de asemenea, un premiat parc acvatic interior și spații de cazare pentru familii, sub formă de cabane în stil plajă.

2026 Lockheed Street, Galveston, TX 77554, Telefon: 409-770-WAVE (9283) sau 830-625-2351

3. Parcul acvatic din satele


Situat la stațiunea Holiday Inn Club Vacations Villages Resort din Flint, Texas, WaterPark @ The Villages este o stațiune de vacanță pentru familie, cu un loc de joacă pentru familie și un popular parc acvatic. Situat pe 3,000 acri de păduri aromate de pădure, cu vedere la Lacul Palestina, WaterPark oferă 25,000 metri pătrați de distracție pentru vizitatorii de toate vârstele și include o suprafață de agrement 19,000 de pătrat pătrat, închisă cu sticlă, climatizat, care are un acoperiș retractabil pentru distracție în aer liber în lunile mai calde de vară. WaterPark @ The Villages dispune de un râu relaxant, meandering, o piscină cu valuri blânde, un peisaj de joacă pentru copii cu teme forestiere, cu caracteristici de apă, patru tobogane de apă și două tobogane turn, o sală de petreceri, o zonă de luat masa casual și un magazin de vânzare cu amănuntul.

18270 Singing Wood Lane, Flint, TX 75762, Telefon: 903-534-8400

4. Parcul acvatic Epope Waters


Situat în Grand Prairie, Texas, Epic Waters este un parc acvatic 80,000-ft-pătrat interior / exterior pe tot parcursul anului, care oferă o mulțime de distracții în familie. Situat la o scurtă plimbare de The Epic, parcul acvatic are un acoperiș distinct și arhitectural, care se deschide în lunile călduroase de vară pentru a oferi o experiență în aer liber. Parcul găzduiește tobogane de apă 11 așezate în jurul turnului de alunecare al parcului de apă, dintre care trei sunt unice pentru industrie, precum și o piscină de valuri în aer liber 10,000-pătrat de picior cu surf calm, care plutește ușor pe o plajă liniștită și valuri rulante în apă mai adâncă , un râu leneș 600-ul și o gaură de înot cu cercuri de baschet.

2970 Epic Place Grand Prairie, TX 75052, Telefon: 972-337-3131

5. Great Wolf Lodge Resort


The Great Wolf Lodge Resort este o stațiune pentru familie, situată la câțiva kilometri de LEGOLAND Discovery Center din Grapevine și oferă cazare de lux, facilități de lux și un parc acvatic interior cu mai multe zone de înot și bazine de valuri, tobogane și plimbări cu apă, cascade, izvoare termale și divertisment pentru copii. Parcul are, de asemenea, două restaurante casual, o piscină și o pizzerie, precum și o sală de gimnastică și spa complet echipate. Alunecările de apă și plimbările în parc includ River Canyon Run, Totem Towers, Racoon Lagoon, Big Foot Pass, South Hot Springs și Chinook Cave. Atracțiile la parc includ Teatrul Howly Wood XD, cursul Howler's Peak Ropes, Arcade Northern Lights și Lazer Frenzy, printre altele.

100 Great Wolf Drive, Grapevine, TX 76051, Telefon: 800-693-9653

6. Lubbock Rampage de apă


Rampage de apă din Lubbock oferă familiilor distracție bazată pe apă de mai bine de trei decenii cu o varietate de plimbări în apă captivante, tobogane, bazine cu valuri și terenuri de picnic. Parcul oferă mai multe atracții, cum ar fi Pirates Cove, Caraibe Adventure și Lost World. Pirates Cove are o navă pirată, pavilioane pentru petreceri și o găleată de dumping; Caribbean Adventure are un bazin pentru copii și o piscină cu valuri mari pentru copii și adulți, Punctul Rum al căpitanului Morgan și oferă nopți unice de filme; iar Lumea pierdută găzduiește un râu leneș și un sat pirat. Water Rampage are, de asemenea, o mulțime de site-uri picnic punctate în jurul parcului și concesionarea alimentelor reprezintă gustări și băuturi.

6602 Marsha Sharpe Fwy, Lubbock, TX 79407, Telefon: 806-771-5953


S-ar putea să vă placă și: 25 Texas Waterparks

Când temperaturile cresc în statul Lone Star, atracțiile de apă devin o atracție preferată a familiei, de la piscinele locale până la complexele de atracții cu mai multe diapozitive. După succesul parcului New Braunfels Schlitterbahn, care a fost desemnat cel mai bun parc acvatic din lume de către Amuzament azi Premiile Ticket de Aur mai mult decât de 17 ori, stațiunile mari cu parcuri tematice au devenit și mai populare, rivalizând cu progresul record înregistrat de coșurile de parcuri tematice cu diapozitive masive și atracții care prezintă elemente îndrăznețe, care defavorizează fizica, cum ar fi momentele de aer gravitație zero. O serie de stațiuni ale parcului acvatic din toată statul oferă, de asemenea, emoții pe tot parcursul anului, cu acoperișuri retractabile pentru distracție în interior-exterior, în funcție de vreme.

Parcul acvatic Bahama Beach

Bahama Beach Waterpark este un parc acvatic de familie și un complex de divertisment situat la 10 minute la sud de centrul orașului Dallas. Parcul este deschis publicului în weekend-ul Memorial Day până la jumătatea lunii august și oferă o mare varietate de atracții de apă pentru patronii de toate vârstele, inclusiv diapozitivul de mare viteză Riptide Slide și Bahama Bullet, răsucirea și transformarea complexului de diapozitive Bermuda Triangle și experiența de curse 300-foot foot Tortuga Express. Pentru o distracție mai ușoară în familie, atracția râului Calypso Cooler vă oferă vedere panoramică asupra parcului, în timp ce zona de joc Războaiele de apă permite vizitatorilor să concureze în lupta finală cu baloanele de apă. Jocul sigur pentru copii este oferit în complexul Coconut Cove, care este centrat în jurul unei găleți de dimensiuni mari 1,000-foot. Închirieri cabana, pavilion și masă picnic sunt disponibile pentru utilizarea zilei, iar zilele speciale cu reduceri sunt oferite pe tot parcursul verii, inclusiv reduceri la școală și reduceri de vacanță.

1895 Campfire Cir, Dallas, TX 75232, Telefon: (214) 671-0820

Lubbock Rampage de apă

Lubbock Water Rampage a fost preferat de vară în zona Lubbock de mai bine de 30 ani, vânzând frecvent pasaje de sezon pentru atracțiile sale de apă și evenimente speciale pentru familie. Parcul oferă trei secțiuni distincte de atracții, inclusiv o zonă Pirates Cove care are o zonă de joacă explorativă a navei piraților, o găleată de dumping gigant și o serie de pavilioane de petrecere care pot fi închiriate pentru evenimente speciale private. O atracție leneșă a râului care traversează un sat pirat își ancorează zona Lost World, în timp ce o piscină de valuri uriașe și zona de joacă pentru copii servesc ca punct central al atracției sale Adventure Adventure. Nopțile de filme sunt oferite pe tot parcursul sezonului, toți vizitatorii primind gratuit închiriere de tuburi interioare în schimbul admiterii să plutească pe piscina de valuri și să vizioneze filme de top. O parte din toate sumele obținute pentru nopțile de film beneficiază de Banca de Alimente South Plains.

6602 Marsha Sharpe Fwy, Lubbock, TX 79407, Telefon: (806) 771-5953

Parc de apă Splash Kingdom

Splash Kingdom Waterpark este o familie de parcuri de apă care oferă cinci locații în Texas și Louisiana, inclusiv parcuri din Canton, Shreveport, Weatherford, Nacogdoches și Greenville. Locația emblematică a parcului din Canton, deschisă în 2005 de Johnny și Marci Blevins, oferă o varietate de atracții emoționante înalte și ușoare, inclusiv diapozitive cu apă plină de acțiuni, cum ar fi tubul deschis Blue Thunder, rapid-acceleration Express și Pink Panic diapozitiv pentru corp. Mai multe atracții relaxante includ o piscină cu valuri gigantice 350,000-galon, un râu leneș 1,000-picior și terenuri de volei de nisip disponibile pentru închiriere gratuită. Copiii se pot bucura de peisajul de joacă al Regatului copilului, care oferă un loc de joacă sigur tematizat despre castel, cu tobogane mai blânde și zone de joacă cu apă.

18814, I-20, Canton, TX 75103, Telefon: (903) 567-0044

Parc de apă Splashway

Splashway Waterpark este o instalație de parc acvatic Sheridan pentru familii, care oferă un amplu spațiu de camping și cazare, inclusiv cabine de închiriere și căsuțe, cârlige RV și locuri de cort cu mese de picnic și inele de foc. Parcul oferă o mare varietate de atracții puternice, incluzând Loco Mono, care se sfidează cu gravitația, toboganul cu tubul Tornado Tornado, toboganul de plutire al lui Ray, Riptide, și toboganele de curse Jet Stream. Zonele mari de relaxare a familiei includ o atracție leneșă a râului, o lagună favorabilă familiei și cea mai mare piscină cu valuri din statul Texas. Atracțiile pentru provocarea apei pentru copii sunt oferite în zona de joacă Criss-N-Cross, în timp ce Golful Toddler oferă experiențe de joacă sigure pentru copii sub 36 inch. Pachetele de rezervare Stay and Play sunt disponibile, oferind reduceri de intrare comună și taxe de cazare în timpul nopții, împreună cu căni de suvenir și cărți cadou gratuite.

5211 Main St, Sheridan, TX 77475, Telefon: (979) 234-7718

Parc acvatic la sate

Parcul acvatic la Villages este situat în stațiunea extinsă Holiday Inn Club Vacations Villages din Flint și este unul dintre parcurile acvatice de top din Texas, situate în cadrul unei stațiuni 3,000-acre de-a lungul malurilor lacului Palestina. Parcul cu piciorul pătrat 25,000 oferă atracții de apă pentru întreaga familie, acoperit de un acoperiș retractabil mare, care este deschis pe timp de soare vara pentru o atmosferă de vacanță în aer liber. Patru diapozitive de apă cu trei etaje sunt disponibile pentru emoții înalte, alături de un râu leneș, jacuzzi în interiorul tubului și zona de joacă pentru copii cu o găleată cu galben 10,000. Opțiuni de luat masa casual sunt oferite pe site, inclusiv o locație a lanțului sandwich național Metrou.

18270 Singing Wood Ln, Flint, TX 75762, Telefon: (903) 534-8400

Wet'n'Wild Waterworld

Wet'n'Wild Waterworld este unul dintre cele mai vechi parcuri acvatice din Statele Unite ale Americii, inițial deschis în 1979 de Berry H. Edwards și modelat după parcul de acum Wet'n'Wild Anaheim. Astăzi, se întinde pe 60 acri în apropiere de orașele El Paso și Las Cruces, oferind o mare varietate de atracții pentru înotători începători și experți. Cele mai multe plimbări au apă mică, permițând celor care nu înot să se bucure de atracții de top, cum ar fi toboganele de apă. Plimbările cu încântare includ diapozitive precum Blue Streak, țipătorul și alunecările gemene Amazon și Alien Vortex, în timp ce atracțiile pentru familii includ atracția râurilor Little Rio Grande și Wild Island Wave Pool, una dintre cele mai mari din Texas. Copiii mici se pot juca în siguranță pe locurile de joacă Fountains of Fun din regele Kiri. De asemenea, există o provocare alunecoasă în rock și terenuri de volei pe plajă pentru a continua distracția pe uscat. Pe tot parcursul sezonului, concerte și festivaluri sunt prezentate în zona de picnic a parcului, ceea ce permite, de asemenea, oaspeților să-și aducă mâncarea în parc în răcitoare.

8804 S Desert Blvd, Anthony, TX 79821, Telefon: (915) 886-2222

Parcul acvatic Castaway Cove

Castaway Cove Waterpark este un centru de divertisment familial pentru toate vârstele din Wichita Falls, care oferă o varietate de plimbări în apă cu emoții înalte și ușoare și atracții în aer liber. Plimbările pe apă de top includ Parrot’s Parch Slide Complex Complex, un turn de diapozitive 40-picior care oferă două diapozitive cu flume deschise, împreună cu plimbarea în formă de U, în formă de U, care oferă experiențe de rafting cu umedă cu gravitate zero. O buclă de grad 360 este prezentată în diapozitivul Pirate’s Plunge, în timp ce elementele de serpentină și tirbușină sunt încorporate în Turnul de veghe cu furtună. Alte atracții includ piscina Hunaway Harbour, piscina cu valuri de mare mare a naufragiului și complexul de divertisment al familiei Buccaneer Bay, care oferă tobogane pentru copii, un peisaj de joacă pe mai multe niveluri și o găleată gigantă de dumping. Opțiunile de luat masa includ Castaway Caf în stil american, un bar tropical cu servicii complete și o stație Dippin 'Dots.

1000 Central Fwy E, Wichita Falls, TX 76301, Telefon: (940) 322-5500

Aquatica San Antonio, parcul acvatic SeaWorld

Aquatica San Antonio este parcul acvatic însoțitor de SeaWorld San Antonio, unul dintre cele trei parcuri de acest gen din națiune, împreună cu Aquatica Orlando și Aquatica San Diego. Parcul a fost deschis publicului în luna mai a 2012 și prezintă o mare varietate de atracții acvatice pentru familii, inclusiv atracții care oferă experiențe de aproape cu habitatele principale ale parcului, cum ar fi plimbarea cu raftingul familiei Stingray Falls, care trece printr-o grota subterană cu expoziții și specii de pești tropicali. Diapozitivele cu emoții puternice includ complexele multidixulare Hooroo Run și Tassie's Twisters, experiența întunecată Woohoo Falls și toboganul de trifoi cu o gravitate zero Walhalla Wave cu gravitație zero. Vizitatorii mai tineri se pot bucura de zona de joacă a splash-ului Kookaburra Cove, de toboganele Zippity Zappity în miniatură și de sala interactivă cu trei etaje Walkabout Waters.

10500 Sea World Dr, San Antonio, TX 78251, Telefon: (210) 520-4732

Parcul acvatic Epope Waters

Parcul acvatic acoperit Epic Waters este un parc acvatic de 80,000-pătrat pe acoperiș din Grand Prairie, deschis publicului în sfârșitul lui 2017. Parcul acvatic este situat în vecinătatea centrului de agrement Epic și prezintă un acoperiș retractabil uriaș pentru distracții interioare-exterioare pe tot parcursul anului. Glisierele de apă 11 sunt oferite, incluzând trei noutăți din industrie, cum ar fi Lasso Loop, cel mai înalt tobogan interior Aqualoop din țară, tubul interior de serpentină Yellowjacket Drop și Aquanut, primul tub interior Aquasphere dublu călăreț la un parc interior. Alte atracții de top includ experiența de îmbarcare Flowrider boogie, piscina de valuri în aer liber Epn Waves de la piciorul pătrat 10,000, și Rio Grand, cea mai mare plimbare interioară leneșă din Texas. Zonele de joacă pentru copii sunt oferite, împreună cu mai multe stații de alimente și băuturi, un bar cu servicii complete și o arcada 4,000-picior pătrat prezentând mai mult decât jocuri video 50 și răscumpărare.

2970 Epic Place, Grand Prairie, TX 75052, Telefon: (972) 337-3131

Garland Hawaii Falls

Hawaii Falls Garland a fost primul parc acvatic deschis ca parte a francizei Hawaiian Falls, care este operat de compania de distracții ProParks Management Company și este cunoscut pentru modelul său unic de proprietate publică-privată. Parcul a fost deschis în 2003 și se întinde pe acri 12 în apropierea Spring Creek Forest Preserve. Atracții 15 cu emoții înalte și ușoare sunt oferite vizitatorilor de toate vârstele, inclusiv tubul interior 11 de mare viteză, cursa de mat și alunecările de caroserie. Atracțiile de top includ toboganul de curse 40-mph Torpedo, uriașul Waikiki Wipeout, și unicul slide dublu Pipeline, care oferă sisteme de iluminare și sunet interactive în diapozitiv. Plimbările în familie includ bazinul valurilor familiei Waikiki Beach, atracția râului Kona Kooler Adventure River și lăbușul de apă pentru copii Keiki Cove.

4550 N Garland Ave, Garland, TX 75040, Telefon: (972) 675-8888

Hawaiian Falls Mansfield

Hawaiian Falls Mansfield a fost a treia locație din Hawaii Falls în Texas, deschisă publicului în weekend-ul 2008 Memorial Day. Parcul 14-acre este situat de-a lungul drumului 360 din Texas State Highway și oferă diapozitive 14 cu emoții înalte, inclusiv complexul cu patru diapozitive Tiki Tower Slides, complexul de alunecări de curse descendente Pineapple Express și atracția cu două diapozitive LaLana Peak, care oferă iluminarea și sunetul de ultimă generație în diapozitivul închis. Atracția familială include o piscină cu valuri de teren de fotbal, o zonă interactivă de joacă pentru copii cu fântâni și o atracție relaxantă lenesă. Cabanele private sunt disponibile pentru închiriere de zi, iar mâncarea în stil american este oferită la Sharkey's Cafe, inclusiv opțiuni de meniu pentru copii.

490 Heritage Pkwy S, Mansfield, TX 76063, Telefon: (817) 853-0050

Hawaiian Falls Roanoke

Hawaiian Falls Roanoke a fost deschis în Memorial Day în weekend-ul 2011, devenind a patra locație a francizei Hawaiian Falls în Texas. Parcul este cel mai cunoscut sub numele de casa Mega WaterWorld, cea mai mare structură de joc acvatic din lume, care încorporează o plimbare cu raftingul familiei, un tobogan de curse cu trei benzi pentru familii și două găleți groase de gunoi care ajung la volume de galoane 500 și 1,000. Alte atracții de top includ Beach Blasters, primul tobogan de curse cu mai multe tuburi în duel din lume și toboganul acoperit Flyin 'hawaian, care prezintă iluminare și efecte sonore de înaltă definiție. Familiile se pot bucura de atracția leneșă a râului Rainforest River Adventure, de piscina cu valuri uriașe Breaker Bay și de zona de joacă pentru copii Waterway Passway.

290 Byron Nelson Blvd, Roanoke, TX 76262, Telefon: (817) 853-0099

Hawaiian Falls The Colony

Hawaiian Falls The Colony a fost a doua locație de franciză din Hawaii la deschiderea sa 2004 mai, situată în City of The Colony și administrată de EPR Properties. Sunt oferite atracții unice cu apă emoționantă înaltă și ușoară 15, incluzând diapozitivul „Experiență umană a torpilelor” The Torpedo, care lansează călăreții pe tobogane concurente la viteze de 40 mile pe oră, și diapozitivul cu picături gigant Pipeline, care oferă muzică și efecte de iluminare în opțiunea sa de diapozitive închise. Alte diapozitive includ complexul cu trei diapozitive Honolulu Lulu, diapozitivul Whirlwind 360 bol, și diapozitivul de lansare în sus și în jos, jumătate din Pipa de lansare. În parc sunt oferite o varietate de opțiuni de luat masa, inclusiv Sharky’s Cafe și Surfside BBQ, care servește plăcinte cu gheață rasă hawaiana.

4400 Paige Rd, The Colony, TX 75056, Telefon: (972) 370-4327

Hawaiian Falls Waco

Hawaii Falls Waco este cea mai nouă adăugare a familiei parcului acvatic Hawaii, inițial deschis publicului ca Waco Water Park înainte de preluarea 2011 de către franciză. Parcul a fost extins până la trei ori dimensiunea sa originală după preluare, acoperind o suprafață de peste 14 acri astăzi, ceea ce îl face cel mai mare parc operat de Hawaii Falls. Atracțiile de franciză semnate prezentate în parc includ piscina de valuri Breaker Bay, atracția leneșă a râului Kona Kooler și diapozitivele Tempest Tower, care oferă iluminat de ultimă generație și experiențe muzicale. Alte tobogane includ cursorii de caroserie Monsoon și Typhoon, cursorii de mată Pineapple Express și piscina de competiție Splashwater Reef, care oferă obiective de baschet în apă, un curs de obstacole acvatice și lecții de înot public.

900 Lake Shore Dr, Waco, TX 76708, Telefon: (254) 892-0222

Great Wolf Lodge

Great Wolf Lodge oferă o distracție faimoasă în interior și în aer liber, în Grapevine, în cea mai mare locație din Statele Unite ale stațiunii, care include o instalație de parc acvatic de 80,000-pătrat picior, care este menținută pe tot parcursul anului cu grade 84. Diapozitive, atracții leneșe la piscină pentru râuri și valuri și zone de joacă pentru copii sunt prezentate, inclusiv plimbarea cu tubul în tandem Alberta Falls în patru etaje, diapozitivele de curse Howlin 'Tornado și masiva aventură interactivă în copacul Fort Mackenzie. În exterior, bazinul de activități Raccoon Lagoon prezintă mai multe tobogane, împreună cu oportunități de joc la baschet cu apă. Zonele de saună și cadă cu hidromasaj sunt oferite vizitatorilor mai în vârstă, împreună cu un bar și grătar. Alte atracții din stațiunea 605-suite includ un spa pentru copii cu înghețată, un teatru 6D și un centru de joc MagiQuest.

100 Great Wolf Dr, Grapevine, TX 76051, Telefon: (800) 693-9653

Parcul acvatic familial NRH2O

Parcul acvatic familial NRH2O, deținut și operat de Orașul Dealurilor Richlandului de Nord și a fost clasat constant ca unul dintre cele mai bune instalații ale parcului acvatic al națiunii. Parcul oferă opt tobogane de apă cu diferite niveluri de fior, incluzând 330-Foots Sidewinder, mega-tube Viper, și 1,161-foot-long-long Green Extreme, cel mai înalt coaster de apă în sus. Atracțiile familiei gentile includ diapozitivele cu părinții-copil de-a lungul diapozitivului Double Dipper, laguna 5,300-pătrat de pe malul mării Beachside Bay și piscina cu valuri NRH2Ocean, care prezintă filme cu scufundări în serile de weekend de-a lungul verii. O mare varietate de opțiuni de luat masa sunt oferite în întregul parc, inclusiv Smokehouse și Grill Al Gator, Piper's River Falls Caf ?, și Eb și Flo's Cunnel Lab.

9001 Boulevard 26, North Richland Hills, TX 76180, Telefon: (817) 427-6500

Parcul de apă din Insula Schlitterbahn Galveston

Schlitterbahn Insula Galveston Waterpark este o stațiune de parc acvatic 26 acre din Galveston, operată de compania de franciză cu sediul în New Braunfels, Schlitterbahn. Parcul acvatic pe tot parcursul anului a fost deschis publicului în 2006 și găzduiește cele mai multe plimbări ale oricărui parc Schlitterbahn, inclusiv coasterul 81 MASSIV, cel mai înalt coaster de apă din lume. Alte diapozitive cu emoții puternice includ experiența cu două diapozitive imersive, împletite, Screaming Serpents, care a fost prezentată pe Canalul de călătorie Seria „Xtreme Waterparks”. Un râu leneș de o milă leagă atracțiile parcului, inclusiv secțiunea convertibilă interior-exterior Wasserfest, care a primit mai multe premii Golden Ticket ca fiind cel mai bun parc acvatic din lume.

2026 Lockheed Rd, Galveston, TX 77554, Telefon: (409) 770-9283

Schlitterbahn New Braunfels

Schlitterbahn New Braunfels a fost primul loc în parc acvatic din Texas care s-a deschis sub franciza Schlitterbahn, deschis publicului în 1979. Numele parcului este o referire la cuvântul german pentru „drum alunecos”, un omagiu adus moștenirii germane a regiunii New Braunfels. La deschiderea sa, parcul a prezentat patru tobogane cu apă. De atunci, s-a extins pentru a prezenta mai mult de atracții 50 pe două zone distincte ale stațiunilor de apă, obținând peste trei duzini de premii Bilete de Aur de la Azi distracție, inclusiv un șir de aproape 20 ani ca cel mai bun parc acvatic din lume. Printre principalele atracții se numără Dragon Blaster, primul coaster de apă în ascensiune din lume și Torrent, prima atracție a râurilor din lume. Șapte tipuri de spații de cazare sunt oferite în stațiunea parcului, cu pachete de admitere la reducere și joacă disponibile pentru oaspeții peste noapte.

400 N Liberty Ave, New Braunfels, TX 78130, Telefon: (830) 625-2351

Schlitterbahn Insula Padre de Sud

Schlitterbahn South Padre Island a fost cea de-a doua locație din Texas a francizei Schlitterbahn, deschisă publicului în 2001. Parcul a fost votat drept numărul unu al statului, atracție pentru copii Revista Texas Family și este situat de-a lungul unei frumoase întinderi de plajă cu vedere la Golful Mexic. Sunt oferite plimbări și diapozitive 24, inclusiv coaste de apă Tempest și Storm Chaser, chute de tub Pirate's Plunge și cea mai mare atracție de undă de surf Boogie Bahn din oricare dintre parcurile francizei. O secțiune de parcuri interioare oferă operațiuni limitate pe tot parcursul anului, oferind atracții precum râul cu val continuu Torrent și zona de joacă pentru copii Pirate's Cove. Liniile de coadă plutitoare sunt oferite pentru multe atracții, ca parte a sistemului unic de plutire a tramvaiului Transport Entertainment. Camerele și apartamentele 221 sunt oferite în stațiunea insulă all inclusive, care este, de asemenea, găzduirea mai multor restaurante și baruri cu servicii complete.

100 Padre Blvd, South Padre Island, TX 78597, Telefon: (956) 761-1160

Six Flags Fiesta Texas - White Water Bay

Six Flags Fiesta Texas este un parc tematic 200-acre din San Antonio, cunoscut la nivel internațional pentru spectacolele și concertele câștigate la Golden Ticket Award. Diapozitivele de ape 15 și atracțiile sunt oferite în secțiunea parcului acvatic White Water Bay, care este inclus cu admitere standard în parc și accesibil din secțiunea Crackaxle Canyon din parc. Printre principalele atracții de apă se numără tunul de apă în stil rocketblast, Thunder Rapids, beneficiarul premiului 2017 Golden Ticket pentru cel mai bun plimbare cu apă nouă și complexul de tobogan Bahama Blaster cu șase etaje. Sunt oferite și atracții familiale ușoare, inclusiv plimbarea cu rafting-ul familiei Texas Tumble, piscina cu valuri Lone Star Lagoon, proiectată în forma statului Texas și zona de joacă pentru copii Splash Water Springs. Oaspeții parcului se pot bucura, de asemenea, de toate plimbările uscate ale parcului, inclusiv Superman-ul proiectat de B&M: coaster Krypton, cel mai înalt și cel mai rapid coaster fără podea din lume.

17000 W IH 10, San Antonio, TX 78257, Telefon: (210) 697-5050

Six Flags Hurricane Harbour

Six Flags Hurricane Harbour este locația din Texas a lanțului de parcuri acvatice Hurricane Harbour, situate în parcurile tematice Six Flags, operate ca parte a parcului Six Flags Over Texas din Arlington. Odată ce un parc acvatic autonom a fost lanțat de lanțul regional de parcuri nautice Wet 'n Wild, parcul a fost achiziționat de Six Flags în 1995 și revanșat cu semnătura companiei. Astăzi, atracțiile de top ale apei includ diapozitivul pentru capsule Dive Bomber cu șapte etaje, diapozitivul cu bile de tun Typhoon Twister și toboganul cu tubul Blue Raider 530-lung de picior. Două milioane de galone valuri și bazine de fântâni sunt de asemenea oferite, împreună cu zone de joacă pentru copii, cum ar fi Hook's Lagoon Treehouse. Deși parcul este încorporat ca parte a complexului Six Flags Fiesta Texas, sunt necesare bilete de admitere separate pentru a intra în zona principală a parcului tematic, care prezintă atracții precum hipercăstrul din oțel Titan, Superman: Turnul puterii și turnul nou Texas Giant, un coaster de lemn gigant renovat în construcții Rocky Mountain.

1800 E Lamar Blvd, Arlington, TX 76006, Telefon: (817) 640-8900