6 Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Grayton Beach, Fl

Situată chiar pe frumoasa coastă a Golfului, Grayton Beach este o destinație de vacanță populară pentru oricine caută activități excelente pe plajă și pescuit sportiv strălucitor. Parcul de stat Grayton Beach are o întindere lungă strălucitoare de plajă cu nisip și un lac de dună de coastă, perfect pentru sporturile nautice.

1. Parcul de stat Grayton Beach


Situat între plaja Panama City și Destin, parcul de stat Grayton Beach este locul ideal pentru a duce familia să se bucure de o zi pe plajă. Parcul acoperă peste 2000 acri și găzduiește o întindere strălucitoare de o mile de plajă alb-pudră, în care fiecare membru al familiei se poate distra. Activitățile includ înot și îmbarcare corporală, snorkeling în apele cristaline, canotaj și caiac pe frumosul lac de dună de coastă (rampa de barcă disponibilă), plimbare și drumeție pe traseul naturii dunelor sau pur și simplu relaxare sub soarele din Florida. Dacă doriți să petreceți câteva zile în parc, puteți aduce cortul sau RV-ul într-unul dintre campinguri sau puteți închiria o cabină.

Grayton Beach State Park, 357 Main Park Rd, Santa Rosa Beach, FL 32459, Telefon: 850-267-8300

2. Hărți cu cizme pește


Oferind tuturor pasionaților de pescuit posibilitatea de a-și petrece ceva timp bucurându-și de hobby-ul lor pe frumoasa coastă a Golfului, Fishy Booty Charters sunt echipamentele ideale pentru dvs. în plaja Grayton. Grayton este singura zonă a coastei unde bărcile de pescuit se pot lansa direct de pe plajă, iar charterele pleacă de două ori pe zi. Vă puteți bucura de orice stil de pescuit vi se potrivește cel mai bine, inclusiv pescuitul de jos, trollingul sau chiar pescuitul cu suliță. Tot ceea ce ai nevoie pentru o zi strălucitoare pe mare este oferit, inclusiv momeală, chingă, tije și tambururi. Trebuie doar să-ți aduci, pălăria și protecția solară și alegerea de băuturi și gustări, precum și un răcor pentru a lua acasă captura curățată.

Fishy Booters Charters, Grayton Beach, FL, Telefon: 850-586-0807

3. Carta căpitanului Phil


Când vă înscrieți la o excursie de pescuit cu Captain Phil's Charters puteți fi sigur că vă aflați în mâini sigure. Căpitanul Phil a pescuit aceste ape strălucitoare ale Golfului de peste treizeci de ani și știe tot ce trebuie să știe despre pescuitul de pe plaja Grayton. Nu trebuie să vă faceți griji pentru echipament sau momeală - prețul dvs. de charter include utilizarea a tot ceea ce aveți nevoie, inclusiv tije, tambururi, momeală și articole. Charter-urile sunt disponibile de două ori pe zi, iar bărcile se lansează direct pe plajă, astfel încât să puteți pescui în câteva minute. Vi se recomandă să aduceți o mulțime de protecție solară și îmbrăcăminte adecvată - poate fi rece chiar pe mare chiar și într-o zi bună.

Captain Phil's Charters, Grayton Beach, FL, Telefon: 850-419-5937

4. Chiringo


În spaniolă, cuvântul „chiringo” este folosit pentru a descrie un tip de coș de plajă care servește băuturi și tapasuri. După o vizită inspirată în Spania în 2014, proprietarul lui Chiringo, Andy McKoski, a făcut echipă cu unii dintre prietenii săi pentru a stabili propria versiune a unui chiringo chiar în inima plajei Grayton. Restaurantul rezultat servește mâncăruri perfecte în stil de plajă, preparate din fructe de mare și pește locale din Golful mai proaspete decât proaspete, servite alături de salate colorate, sosuri zesty și alegerea mâncărurilor laterale. Vă puteți spăla masa cu o bere frigorifică cu gheață, un cocktail sau un pahar de vin în timp ce înmuiați atmosfera relaxată și aerul cu sare proaspătă.

Chiringo, 63 Hotz Ave, Grayton Beach, FL 32459, Telefon: 850-534-4449

5. Nu este un Chart Charters


Căpitanul Kerry Jones pescuiește apele abundente de pe plaja Grayton încă de pe 1969 și cunoaște marea ca pe spatele mâinii. Barca sa charter Not a Dog este, de fapt, un catamaran 20ft care se lansează cu ușurință direct pe plaja Grayton și vă va face să pescuiți în doar câteva minute după lansare. Câțiva dintre peștii pe care îi puteți anticipa la decolarea sfârșitului liniei includ pește roșu, cenușă și pește de declanșare și puteți face, de asemenea, niște trawling-uri de jos pentru stăpân. Pisica este ideală pentru patru pasageri și familiile sunt binevenite.

Not a Charters Dog, Grayton Beach, Florida, Telefon: 850-267-2514

6. Cartele tradițiilor familiale


Înapoi în 1900, cel mai mult timp de pe plaja Grayton, aparținea familiei Butler. Când au vândut o mare parte din proprietatea lor în statul Florida în 1985, a fost o condiție de vânzare ca familia Butler (și alți pescari arătoși) să își păstreze dreptul de a lansa bărci de pescuit pe plajă, activitate pe care familia Butler a considerat-o tradiție familială. De aici numele acestei companii charter care îi invită pe pasionații de pescuit să li se alăture într-o Cartă a tradițiilor familiale. Tot ce aveți nevoie pentru o zi distractivă de pescuit este furnizat și tot ce trebuie să faceți este să vă aduceți pălăria, protecția solară, gustările și băuturile.

Charters Tradition Family, Grayton Beach, Florida, Telefon: 850-543-9848